Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

glowny to taki ze schody - nie, wc, umywalki z koła - never ever,

A te z koła na nie - to takie bardziej supermarketowej jakości czy te droższe? Mi ostatnio ich przedstawiciel tłumaczył, że po przejęciu Koła przez Obcych, serie supermarketowe są dużo słabsze, a te cenowo z wyższej półki maja bardzo przyzwoitą jakość. Trochę trącił klasycznym pijarem, ale może coś w tym jest.

w tej konfiguracji bardzo mi się podoba :)

http://image.ceneo.pl/data/products/286142/65d13f8a-5173-4569-a408-8f0409dd9ce2_product.jpg

Ta konfiguracja w środku ma taką minę, jakby im coś woda ostygła... Ale wanna fajna.

A te z koła na nie - to takie bardziej supermarketowej jakości czy te droższe? Mi ostatnio ich przedstawiciel tłumaczył, że po przejęciu Koła przez Obcych, serie supermarketowe są dużo słabsze, a te cenowo z wyższej półki maja bardzo przyzwoitą jakość. Trochę trącił klasycznym pijarem, ale może coś w tym jest.

nie supermarketowe, srednia polka ale jakosc ceramiki fatalna, podzial na marketowe i nie - pic na wode, musza jakos hurtownikow uspokoic ;)

mnie czasami jest wstyd gosci przyjmowac, bo umywalki wygladaja jakby niedomyte byly, szare, matowe brrrr ohyda

piszac narozna mialam na mysli oczywiscie asymetryczna a nie cwierc kolo.

kaldewei to chyba tylko stalowe sa? moze jak bede robic lazienki to wymysla cos szerszego prostokatnego

Masz riho 120x180 http://www.hansloren.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_78dbce4a7e00ba989283e755423a836f.jpg

Vayer ma też coral lub opal 120-tki ;)