DPS 22.05.2013 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 NIe miałam czasu Wysłałam zastępcę w zastępstwie właśnie wróciłam z budowy i padam na mordę idę poleżakować w wannie z Lehanem Więc jednak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Ale że co ?? Przecież ja od 5 lat tam łażę i wracam i łażę i wracam..... Help potrzebuję Na cito potrzebna mi BARDZO SOLIDNA firma robiąca wylewki samopoziomujące z materiału powierzonego. Wylewka pod żywicę, więc musi być mega idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.05.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Malka wiesz że ja bym Ci nieba uchyliła ale niestety do SOLIDNYCH fachowców to szczęscia nie mam:bash: A cześć Skrzynka masz wyczyszczoną? Bo nie wiem czy sie opłaca pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Zrobiłam Ci 30 wolnych starczy ? i przy okazji znalazłam wiadomości ,których nie widziałam bo powiadomienia nie przyszły :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 mala laleczko (tak mi się skojarzylo z maleczka ) ja bym ci swoich polecila ale to jednak za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 no ciutkę umówiłam na razie dwie firmy - zobaczymy co zaoferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Moją bym poleciła, ale nie mam pojęcia jak się nazywali i jaki tel do nich jest.Cudne wylewki miałam.. z własnego materiału.. Wszyscy co przychodzili do kafli to tylko mlaskali... Ze swojego też robią , a inwestor ma głowę spokojną.. tylko czy tanio wówczas wychodzi... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Jak będą ci opowiadać.. to zwróć uwagę czy pracują na poziomicy laserowej. Jak nie.. to niech spadają na drzewo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 a ci od zywicy nie maja zaprzyjaznionych ekip, zwykle z kims wspolpracuja albo wiedza kto zrobi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Arni poziomica laserowa tu nie wiele pomoże, tu powierzchnia jak lustro musi być. Tarcia - jasne,że mają,są wolni w listopadzie albo robią powierzchnie od 500 m² Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 No tak.. ale jak na bolka oko robią ze zwykłą poziomicą to i prosto nie będzie i jak lustro...Ale to Twój dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 ..... albo robią powierzchnie od 500 m² to może razem z ogrodem wyleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Jak będą ci opowiadać.. to zwróć uwagę czy pracują na poziomicy laserowej. Jak nie.. to niech spadają na drzewo... wodnej nie laserowej dokładniejsza jest i całą powierzchnię ocenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 kurde to szukaj, bo chce pojezdzic mopem po tej zywicy, wiesz ,ze w sierpniu przyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 aaa nie wiem czy do jamlesika zajrzalas, magus na przędziorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 No tak.. ale jak na bolka oko robią ze zwykłą poziomicą to i prosto nie będzie i jak lustro... Ale to Twój dom... Wiola,ale ja mam dobrze wypoziomowany jastrych, chodzi o to, by powierzchnia była gładka ,spadki nie przeszkadzają (jeśli by były) ale dziury i owszem. No i to,ze ktoś ma wypaśny sprzęt, nie świadczy jeszcze,że jest dobrym fachowcem. Mój Yanek używał zwykłej waserwagi,a wylewka ma max odchyły 2mm. to może razem z ogrodem wyleją bardzo śmieszne ale mszyce nie będą miały się na czym paś. A wiesz,że nie mogłam dostać,żadnego z wymienionych przez Ciebie specyfików:o kupiłam coś innego i mszyce zdechły, nie wiem tylko czy jajka też obumarły, czy jeszcze psikać jak się wyklują. Mrówy też pogromione,choć pewnie jeszcze nie jedno gniazdo znajdę wodnej nie laserowej dokładniejsza jest i całą powierzchnię ocenia u nas to się właśnie waserwaga nazywa (co nie Lesiu? ) kurde to szukaj, bo chce pojezdzic mopem po tej zywicy, wiesz ,ze w sierpniu przyjezdzam chyba znalazłam z Wuśkowej wsi Mega fajny facet i bardzo rzeczowy i nie najdroższy aaa nie wiem czy do jamlesika zajrzalas, magus na przędziorki mój przędziorek okazał się nie być przędziorkem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 a czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 a doczytałam, mszyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Malka weź mnie nie dobijaj bo ja do siebie do wylewek wołałam gościa ze świętego miasta:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 niee mszyce to na porzeczce, a pseudo przędziorek na brzoskwini . Okazało się ,że to kędzierzawość :mad: obskubałam ją prawie do łysego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts