Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to nie rób szerokiej perspektywy:P pojedyncze roślinki proszę a jakie trawy :p

a różniste, miskanty, turzyce, rozplenice, szczotlichy i takie tam :)

bo trawa trawnikowa czeka na wysiew. I zastanawiam się, czy przy tak niskiej temperaturze jak teraz wysiewać ??

W przyszłym tygodniu ma być już nieco bardziej słonecznie, a obecne deszcze załatwiłyby sprawę podlewania

Pieprzyć kocioł, on w kotłowni nie widać, ale trawa ... :lol2:

nie złota, ale ja mam cały ogródek od południowego zachodu i musi być mega wytrzymała. Nie chciałam eksperymentować więc od razu poleciałam po całości :oops: i kupilam tę, którą obsiewali boiska na euro :lol2: Skoro mecz wytrzymała i otwarty dach podczas ulewy to i moje deptanie i skwar wytrzyma

Pieprzyć kocioł, on w kotłowni nie widać, ale trawa ... :lol2:

nie złota, ale ja mam cały ogródek od południowego zachodu i musi być mega wytrzymała. Nie chciałam eksperymentować więc od razu poleciałam po całości :oops: i kupilam tę, którą obsiewali boiska na euro :lol2: Skoro mecz wytrzymała i otwarty dach podczas ulewy to i moje deptanie i skwar wytrzyma

no deszcz to rozumiem, ze wytrzyma (jak większość) ale skwar?

Ty.. ale ona to chyba dobra była tylko na jeden mecz, bo co chwilkę ją wymieniają...

Zastanów się czy ją siać więc...

A tak serio to nie masz jeszcze posianej?????

Siej siej skoro jest mokro i ciepło.. to siej jutro z samego rańca skoro świt.. Zaoszczędzisz wody i latania z wężem...

ja?:D:D:D?

Malcia tylko po sianiu zwaluj te nasionka co by ich wiatr nie wywial

Ja będzie bardzo lało, to możesz do wałowania użyć płetw pływackich. Tylko tyłem należy chodzić, bo nos upaprany w nasionach i glebie wygląda fatalnie.

To idź teraz.. do świtu posiejesz i podleje Ci.. i wytrzeźwiejesz,....

Daleko nie masz.. i nie możesz jechać samochodem... Pamiętaj.. tylko na nóżkach... i teraz i rankiem...

nigdy nie prowadzę po spożyciu nawet po łyku (powiedziało głębokie gardło ;) )

Nie lubię po ciemku :oops: jednak do rana poczekam

Ja będzie bardzo lało, to możesz do wałowania użyć płetw pływackich. Tylko tyłem należy chodzić, bo nos upaprany w nasionach i glebie wygląda fatalnie.

pływacki mam kostium i okularki - może być ?? będe się kulała w te i wewte , a że prawiem owalna, za walca mogę robić.

Tylko kolców nie mam ;)