TAR 24.05.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 no teraz to pojechalas, ja u ciebie bylam, a ile razy zapraszałam a ty co?!?!?!? nie odwiedzilas mnie. Arni już 2 razy u mnie byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 no to nie rób szerokiej perspektywy:P pojedyncze roślinki proszę a jakie trawy a różniste, miskanty, turzyce, rozplenice, szczotlichy i takie tam bo trawa trawnikowa czeka na wysiew. I zastanawiam się, czy przy tak niskiej temperaturze jak teraz wysiewać ?? W przyszłym tygodniu ma być już nieco bardziej słonecznie, a obecne deszcze załatwiłyby sprawę podlewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 nic tej trawie nie będzie jak ja teraz wysiejesz a napęcznieje od deszczu i jak słonko wroci to powinna ruszyc szybciorem. gorzej jak taka temperatura utrzymywalaby się dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 według mojej niezawodnej prognozy , od środy ma być ponad 20 st. i bezdeszczowo potem w piatek 19 i drobny deszcz. No nie wiem czy siać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 siac, siac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Siej, a co mi tam, w końcu to Twoja trawa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Jutro odpalam siewnik ale jak mi 8 stów zgnije w ziemi,to będzie Wasza wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 dobra, już i tak kotlem jestem obciazona, trawa to pikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 kurna a ta trawa to zlota jakas, ze az tyle kosztuje:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Pieprzyć kocioł, on w kotłowni nie widać, ale trawa ... nie złota, ale ja mam cały ogródek od południowego zachodu i musi być mega wytrzymała. Nie chciałam eksperymentować więc od razu poleciałam po całości i kupilam tę, którą obsiewali boiska na euro Skoro mecz wytrzymała i otwarty dach podczas ulewy to i moje deptanie i skwar wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Co za cholera mnie podkusiła, żeby sie odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 :rotfl::rotfl: masz za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 ja?:D:D? Malcia tylko po sianiu zwaluj te nasionka co by ich wiatr nie wywial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Pieprzyć kocioł, on w kotłowni nie widać, ale trawa ... nie złota, ale ja mam cały ogródek od południowego zachodu i musi być mega wytrzymała. Nie chciałam eksperymentować więc od razu poleciałam po całości i kupilam tę, którą obsiewali boiska na euro Skoro mecz wytrzymała i otwarty dach podczas ulewy to i moje deptanie i skwar wytrzyma no deszcz to rozumiem, ze wytrzyma (jak większość) ale skwar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 trawa z euro to i cena w euro:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ty.. ale ona to chyba dobra była tylko na jeden mecz, bo co chwilkę ją wymieniają... Zastanów się czy ją siać więc... A tak serio to nie masz jeszcze posianej????? Siej siej skoro jest mokro i ciepło.. to siej jutro z samego rańca skoro świt.. Zaoszczędzisz wody i latania z wężem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Jeden mecz to ilu świrów biegających za kawałkiem skóry ?? 22?? eee to może wytrzyma skoro świt nie ma szans, nie wytrzeźwieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 To idź teraz.. do świtu posiejesz i podleje Ci.. i wytrzeźwiejesz,.... Daleko nie masz.. i nie możesz jechać samochodem... Pamiętaj.. tylko na nóżkach... i teraz i rankiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.05.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 ja?:D:D? Malcia tylko po sianiu zwaluj te nasionka co by ich wiatr nie wywial Ja będzie bardzo lało, to możesz do wałowania użyć płetw pływackich. Tylko tyłem należy chodzić, bo nos upaprany w nasionach i glebie wygląda fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 To idź teraz.. do świtu posiejesz i podleje Ci.. i wytrzeźwiejesz,.... Daleko nie masz.. i nie możesz jechać samochodem... Pamiętaj.. tylko na nóżkach... i teraz i rankiem... nigdy nie prowadzę po spożyciu nawet po łyku (powiedziało głębokie gardło ) Nie lubię po ciemku jednak do rana poczekam Ja będzie bardzo lało, to możesz do wałowania użyć płetw pływackich. Tylko tyłem należy chodzić, bo nos upaprany w nasionach i glebie wygląda fatalnie. pływacki mam kostium i okularki - może być ?? będe się kulała w te i wewte , a że prawiem owalna, za walca mogę robić. Tylko kolców nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts