Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Och :oops: :oops: :oops:

Jak sobie poczytałam te zachwyty i szacuny to nawet plecy mnie przestały boleć :) Jeszcze tylko nadgarstek boli (grabie w te i wewte, w te i wewte ) :lol2:

I to nie tak,że zupełnie sama, z gruzem płytami betonowymi uporał się mój mistrz koparowy (dzięki Ci Młody, bo w innym wypadku dźwig bym musiała zamawiać ), stary blaszak rozebrał mój mąż z ojcem, glebogryzarkę obsługiwał Miocho , bo mimo moich starań, ona mną rządziła (obrazek niczym z kreskówki - glebogryzara jedzie gdzie chce, a na niej uczepiona malka z nogami w górze niczym latawiec na wietrze :oops: )

A na jedno z sobotnich grabień przyjechała Beata mama Tytusa ( Tytus - przyjaciel mojego syna ), odwaliła kawał porządnej roboty. Beatka - buziaki :)

Poziomy i spadki działki wyznaczył mój ojciec - mistrz poziomicy :) i tak mnie zrypie jak zobaczy południowo zachodni narożnik , bo nie dociągnęłam tyle ziemi ile linka wyznaczała :oops:

Taczki z wygrabionymi kamieniami wywoził ślubny

Tak że jakby nie było - praca zbiorowa :)

Chciałam pokazać więcej zdjęć, niestety wyszły tak diabelnie nieostre (łapy mi się trzęsą :lol2:) ,ze obciach by był :oops:

Może pocykam trochę jak pójdę dziś trawę podlewać.

Choć niewiele do pokazywania mam :oops:

Fajnego kreta miałaś, taki kopczyk, żeby wydrzeć te 40 ton spod ziemi, no no, to łapki trzeba mieć.

Chylę czółko nad wykonaną pracą!

Choć te starsze fotki mają takiego zadziora, z tej najnowszej jakimiś dowodami na płaskość ziemi bije

No to już wiem gdzie byłaś jak Cie nie było.. A wczoraj z Michu błam na imprezce i nic nie mówił, żeś za żagiel do glebogryzarki robiła...

Kawał dobrzej roboty.. teraz lej codziennie, nawet dwa razy dziennie i patrz za dwa tygodnie co będzie ... :yes: