DPS 26.05.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Malka - ogrom pracy, naprawdę! Ja to raczej nie robiłabym, nie chciałoby mi się... Efekt będzie angielskotrawnikowy, nie mam wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.05.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Malka to własnie to robiłas jak Cie nie było??Padam do stóp:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Sama, własnemi ręcami wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Malka no pękłam z dumy względem cudnie masz a jak się to zazieleni to już w ogóle bajka będzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.05.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 malka, jesteś wielka, no gigantyczna gratuluję i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Jak Swaroża kocham, mnie by się nie chciało!!! Szaunek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Och :oops: Jak sobie poczytałam te zachwyty i szacuny to nawet plecy mnie przestały boleć Jeszcze tylko nadgarstek boli (grabie w te i wewte, w te i wewte ) I to nie tak,że zupełnie sama, z gruzem płytami betonowymi uporał się mój mistrz koparowy (dzięki Ci Młody, bo w innym wypadku dźwig bym musiała zamawiać ), stary blaszak rozebrał mój mąż z ojcem, glebogryzarkę obsługiwał Miocho , bo mimo moich starań, ona mną rządziła (obrazek niczym z kreskówki - glebogryzara jedzie gdzie chce, a na niej uczepiona malka z nogami w górze niczym latawiec na wietrze ) A na jedno z sobotnich grabień przyjechała Beata mama Tytusa ( Tytus - przyjaciel mojego syna ), odwaliła kawał porządnej roboty. Beatka - buziaki Poziomy i spadki działki wyznaczył mój ojciec - mistrz poziomicy i tak mnie zrypie jak zobaczy południowo zachodni narożnik , bo nie dociągnęłam tyle ziemi ile linka wyznaczała Taczki z wygrabionymi kamieniami wywoził ślubny Tak że jakby nie było - praca zbiorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.05.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 i tak dumna jestem wielki postep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.05.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Chciałam pokazać więcej zdjęć, niestety wyszły tak diabelnie nieostre (łapy mi się trzęsą ) ,ze obciach by był Może pocykam trochę jak pójdę dziś trawę podlewać. Choć niewiele do pokazywania mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.05.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 a mnie się dziś nie chce pstrykać zdjęć, choć piękne clematisy mi zakwitly. poszalałam opryskowo na przedziory, jakas plaga w tym roku:bash: no i się skonczylam znaczy zmeczylam. chyba się poopierniczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.05.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 No kochana, dałaś czadu Moze sie przekwalifikujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.05.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Fajnego kreta miałaś, taki kopczyk, żeby wydrzeć te 40 ton spod ziemi, no no, to łapki trzeba mieć. Chylę czółko nad wykonaną pracą! Choć te starsze fotki mają takiego zadziora, z tej najnowszej jakimiś dowodami na płaskość ziemi bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.05.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 :jawdrop::jawdrop: o ja pierdziu... jesteś MISZCZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 No to już wiem gdzie byłaś jak Cie nie było.. A wczoraj z Michu błam na imprezce i nic nie mówił, żeś za żagiel do glebogryzarki robiła... Kawał dobrzej roboty.. teraz lej codziennie, nawet dwa razy dziennie i patrz za dwa tygodnie co będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 .... i patrz za dwa tygodnie co będzie ... Malka, dobrze się zastanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czy to jak ze szczeniakiem z dowcipu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Malka super efekty pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czy to jak ze szczeniakiem z dowcipu ???? nie znam, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 To się dopiero nazywa EXTREME MAKEOVER:) Patrząc na te fotki moje ugory poczułam w mięśniach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 nie znam, dawaj Też nie znam, a chce poznać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts