Prababka 29.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 TAR-a co w tym kremiku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Brokuły, boczek i cebulka... i grzanki jakieś tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.05.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Malka... pogoda Ci sprzyja.. podlewać nie musisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Figa,sprawdziłam u siebie-z przodu kostka brukowa,z tyłu trawa:( u mnie z przodu Sajgon z tyłu Chiny U mnie tak samo... jak kto woli;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) TAR-a co w tym kremiku???? Brokuły, boczek i cebulka... i grzanki jakieś tam.. bardzo cieniuśkie, prawie przezroczyste plasterki boczku wedzonego podsmażone z cebulka na czipsy, ulozone na dnie miseczki, zalane kremem, do tego pare ugotowanych w calosci rozyczek brokula i posypane gotowymi chrupiącymi grzankami o smaku "srodziemnomorski" .czyli kremik z wkladka, przyznaje ze wstydem obzarlam się nieziemsko:oops: niby mala miseczka ale bardzo syte to było Edytowane 30 Maja 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.05.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 U mnie tak samo... jak kto woli;)... Eeeee no, jaja sobie robisz ?? Pięknie masz U mnie z przodu syf, a z tyłu pole ryżowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 u mnie z przodu nuda, z tylu nuda. tylko wiatr hula do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Cholera, a u mnie wszędzie busz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 30.05.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Miałam burzę na sucho ,bez deszczu i nie mogę się jakoś przebić przez net,gubi mnie... TAR-dziękuję.jutro się objem-ładnie mi ten kremik pachnie:) Malka,niedługo Ci trawa urośnie taaaka,bez chloru:) Jak ja patrzę na wasze rośliny-to Wy z nimi chyba gadacie dużo.U mnie dobrze ,za dobrze rośnie tylko srebrny świerk co to miał być miniaturowy(ma już 3 piętra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 nam smakowal, ten boczus wedzony pokrojony w cieniutkie plasterki i grzaneczki (kostki) kupiłam w biedrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2013 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Prababko - Ty idż nagadaj temu świerkowi, może mu się wstyd zrobi i przestanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.05.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ja mu DPS-iu gadam,ale chyba w złym języku:)On mi wypomina moją głupotę-uwierzyłam ,że srebrny świerk może być mały:(On jest piękny,tylko na Wasze działki,nie na chustki do nosa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Malcia .. a Ty rób zdjęcia co dwa dni i zobaczysz jaka różnica.. Najpierw nic, nic, nic,... a później maleńki kiełek i ździebełko i ciut większe i .. kosiarkę czas nabyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Czy przez tydzień deszczy chodzisz na działkę i robisz zdjęcia? Rośnie coś.. jakieś źdźbło..? Ja o fotki poproszę... I masz farta.. podlewać nie musisz.. podlane jest aż nadto... Zobacz co znalazłam Bo jest za miękka i dość łatwo ją zarysować. Żywica nadaje się pod warunkiem, że zaakceptujesz jej wady. Biała, idealnie gładka żywica z natury rzeczy będzie podatna na zarysowania. Jeśli tylko nie chodzisz po mieszkaniu w butach (a i gościom każesz je ściągać), pedantycznie będziesz czyścić każde drobinki piasku, podfilcujesz wszystkie meble itd to rób. Jeśli jednak nie zamierzasz tego robić, daj sobie spokój i połóż np białe płytki. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?26067-ju-nie-kawalerka-%29/page6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Nie robię fotek, by się nie dołować. Wylazły jakieś zapyziałe kępki,wygląda to jak niedorobione pole ryżowe Sprawdziłam, mam w mieszance gatunki traw, które kiełkują nawet po 21 dniach,więc jeszcze nie panikuję - czekam. Wątek o żywicy czytałam,z tym,że żywica, żywicy nie równa. Skoro stosuje się ją na halach gdzie jeżdżą samochody i wózki widłowe, to śmiem wątpić,że bardziej zaszkodzą jej buty, niż ubłocone koła. Oglądałam i macałam żywicę (dokładnie tę, którą będę miała) w mieszkaniu mojego wykonawcy. Ma ona już parę ładnych lat, nie jest w żaden sposób konserwowana, a zarówno domownicy jak i macacze, nie zdejmują butów Była w idealnym stanie, mimo ,ze szurałam ubłoconym traperem żaden ślad nie został - poza błotem Edytowane 4 Czerwca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Malcia wylizie nie bojaj u mnie małżon dosiewał tyle co i wyłazi w miarę ciepło jest a wilgoci wyżej kokardek:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 04.06.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Malka,w domo plus w którymś odcinku (postaram się poszukać) była babka która ma jak pamiętam całą podłogę w białej żywicy i ta żywica zmieniła kolor,ta babka mówiłą że to naturalna reakcja żywicy że matowieje i kolor zmienia. Dom był bardzo drogo urządzony,także nie podejrzewam jej o oszczędności A Ty jaki kolor planujesz,bo nie doczytałam? Z drugiej strony to skoro u kogoś masz okazję pomacać to bierz jak człowiek tak będzie rozmyślał nad ewentualnymi konsekwencjami każdej swojej decyzji,to tylko parę materiałów budowlanych zostanie do wyboru na cały dom. Ja tam mam całą kotłownię pomalowaną na biało,wszyscy załamują ręce,ja jeszcze nie ha ha Edytowane 4 Czerwca 2013 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 tez mam garaz na bialo, nie ma się czym zalamywac to tylko garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Się nie stresuj skrzyzuj palce i czekaj na kiełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Marynata, żywica epoksydowa zmienia kolor pod wpływem promieni uv, biała zółknie,szara zielenieje. Dlatego odpuściliśmy epoksyd. Wolę trochę dopłacić i mieć żywicę uv stabilną, która nie zmieni koloru. Z tego też powodu, nie będzie jednak w połysku - lecz w satynie,ten połysk z czasem się wyciera (na ścieżkach komunikacyjnych), psując efekt całokształtu. * A kotłownię też mam białą, bielutką Wusia, Luka - no na razie nie będę się rzucać z dachu poczekam, poczekam Teraz głównie na słońce, bo.....kiełkowanie traw (szybkość) jest wprost proporcjonalne do wilgotności i temperatury. *wszystkie informacje pochodzą od mojego pana żywicznoposadzkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts