malka 04.06.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 do kotłowni ??? w sumie, czemu nie,w kotłowni jeszcze nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Łee w Kraku nazywalismy to ładnie piwniczką Ale napic sie tam mozna oczywiscie - na razie z żalu jak tam wyglada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 e tam z żalu, za lepsze jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 04.06.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 za lepsze jutro może mi dlatego tak ostatnio słabo idzie,że dawno nic nie piłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Zrobie Ci jutro foty i sie wieczorem wirtualnie napijemy za jakiekolwiek jutro piwniczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 może mi dlatego tak ostatnio słabo idzie,że dawno nic nie piłam :) szykujemy spotkanie we Wrocu , daleko masz??? a nawet jeśli daleko to zapraszamy, nie Luka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 może mi dlatego tak ostatnio słabo idzie,że dawno nic nie piłam :) to wpadaj, nadrobimy, w końcu trzeba moją chojanke opić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 05.06.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Wpadłam z wizytą, a tu libacja. Co za pijaństwo w narodzie, i to same baby! Poczytajcie se ostatnie posty - chcecie pić dosłownie z każdego powodu! ...dobra, zostaję, polejcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Kocurku.. ale też jest napisane, że dawno nic nie piły.. i tylko tak się umawiają.. a czy dojdzie do skutku to inna bajka... No i może i ja bym drinka wypiła.. cieplej może by mi się zrobiło.. i ... może szybciej by te deszcze przestały padać... Malcia.,.. rośnie coś?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Kocurze my wiesz, jak erotoman-gawędziarz;)Witam się z Państwem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ja do piatku nie pije, cos nie wchodzi:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 szykujemy spotkanie we Wrocu , daleko masz??? a nawet jeśli daleko to zapraszamy, nie Luka ? Nie zauważyłam:D Jasne ze zapraszamy jako główne organizatorki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 05.06.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ojjjj,bardzo daleko mam do Wro,a tu z fachmanów oka spuszczać nie można ani na chwilkę Ale na odbiory prac obowiązkowo będę musiała chodzić lekko nawiana,bo mam majstrom do powiedzenia trzy słowa do mikrofonu,a na trzezwo coś mnie blokuje i za grzeczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Luka, to może gdzieś bardziej w środku zaplanujemy to picie??? Może Uć * ??? Arni -rośnie plackami *(dziś słyszałam zagadkę, miasto na dwie litery - Łódź oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.06.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 O! brzmi interesująco ta UĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 a kiedy ta biba miałaby się odbyc, uc mam bliżej jak wrocek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 no jo tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No Wuśka , dawno takiego dobrego dowcipu nie słyszałam -Ty i picie :rotfl::rotfl: Ewa, Tarcia - bliżej nie określony czas, ale myślę,że wakacje. Tak się rozbujałyśmy z Luką w Krakowie, że ciągle nam mało pewnie odpowie, jak skończy swoje betony odkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ty się tak nie brechtaj, bo moze nas zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Malcia nooooooooooo widać jak mało mnie znasz:rotfl: to że nie mam okazji nie znaczy że nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts