wu 05.06.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Malcia a możesz http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c032.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ja tam czuje się zaproszona, imiennego nie potrzebuje:p jakby co dajcie znac, a teraz:DOBRANOC WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Poszłam sobie nalać tego czegoś i....gupia wystartowałam z korkociągiem do nakrętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 żadnych zaproszeń nie będzie,wybijcie sobie to z głowy, to nie proszona herbatka,ani chrzciny :no: Kto będzie chciał przyjedzie, a jak będzie dużo ludzi, to siłą rzeczy i tak będą zajęcia w podgrupach, więc zawsze można unikać tych niemile widzianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Co piłaś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 E tam, trzeźwa jestem jak hmm trzoda chlewna Malka co to masz? martini z bąbelkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 żadnych zaproszeń nie będzie,wybijcie sobie to z głowy, to nie proszona herbatka,ani chrzciny :no: Kto będzie chciał przyjedzie, a jak będzie dużo ludzi, to siłą rzeczy i tak będą zajęcia w podgrupach, więc zawsze można unikać tych niemile widzianych To moze sie umówmy i w Łodzi i we Wrocku a juz los pokaże kto mial się spotkać z kim:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Co piłaś wcześniej? to znaczy kiedy Malka co to masz? martini z bąbelkami?? no takie http://www.yuplifestyle.be/wp-content/uploads/2012/05/Martini_Royale_Bianco_799euro1-269x300.jpg myślę,że te bąbelki mogą być dla mnie zabójstwem To moze sie umówmy i w Łodzi i we Wrocku a juz los pokaże kto mial się spotkać z kim:D uwielbiam Twoje szatańskie plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ja tam bytm spróbowała bo wygląda smakowicie... Co chcesz od mojego planu? Najważniejsze żebym przepustke dostała;) reszta to pikus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 no nic, nic, po prostu uwielbiam - pasjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ech malka że tez tak daleko musisz mieszkać, dzieci spia (śpią??) wyskoczyłybyśmy gdzies pogadaca tak to se musimy klikać bez sensu chyba idę spac, P mnie dzis złosliwie nie obudził (za to ze wczoraj i przedwczoraj zignorowałam jego taniec godowy i wybrałam FM) i znowu mało nie zaspałam... w koncu mnie dyrektor szkoły na dywanik wezwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ja głupia, przyniosłam srylion książek z biblioteki i jak już wszyscy znikają z FM to biorę się za czytanie. A jak zacznę to nie skończę, aż okładki końcowej nie zobaczę i tak wczoraj o 4.40, przedwczoraj o 4....a o 7 budzik dzwoni Muszę się znów przestawić na dzienne życie, bo się wykończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.06.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 O, Malka o tej porze, dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Malka.. Ty lepiej idź pilnuj jak trawa rośnie i słuchaj czy równo... I zdaj nam relacje i zdjęcia poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 to dobra pora, czyż nie ? nie lubię bąbelków w alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Malka.. Ty lepiej idź pilnuj jak trawa rośnie i słuchaj czy równo... I zdaj nam relacje i zdjęcia poproszę... moja obecność ją onieśmiela sama se biegaj po deszczu z aparatem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jezu ten gupi lapek ma jakis klawisz co mi wszystko kasuje co napisałam jak na nacisnę przypadkiem:mad:A często mi się to zdarza:sick: Lepiej sie przestaw bo sie wykończysz Ja biore mojego Henkela-Mankela co go zaczęłam w Krakowie i ide do zimnej wanny - zobaczymy może mi się spodoba. Jutro rano muszę kupić odpływ do garażu, zamówić cement i cos jeszcze ale nie mogę sobie przypomnieć. Może do rana mi się uda.A najlepsze jest to że zapomniałam jaka wełne wybraliśmy i chyba muszę sie wgłębić w temat od nowa boszzz Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 leć ja sobie znów dziś jakiego Lehanea przywlokłam i Fitzeka i Deavera - znów nocki nie moje Ale co tam, jakieś przyjemności trzeba mieć w życiu , bo bąbelki mi nie leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.06.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Co do bąbelków też się przychylam, ale zimna woda w wannie, brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 uwielbiam gorące kąpiele i zimne martini i dobre książki najlepiej wszystko w jednym czasie ale o tym już wiele razy mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts