Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

żadnych zaproszeń nie będzie,wybijcie sobie to z głowy, to nie proszona herbatka,ani chrzciny :no::no:

Kto będzie chciał przyjedzie, a jak będzie dużo ludzi, to siłą rzeczy i tak będą zajęcia w podgrupach, więc zawsze można unikać tych niemile widzianych:p

żadnych zaproszeń nie będzie,wybijcie sobie to z głowy, to nie proszona herbatka,ani chrzciny :no::no:

Kto będzie chciał przyjedzie, a jak będzie dużo ludzi, to siłą rzeczy i tak będą zajęcia w podgrupach, więc zawsze można unikać tych niemile widzianych:p

To moze sie umówmy i w Łodzi i we Wrocku a juz los pokaże kto mial się spotkać z kim:D

Co piłaś wcześniej?

to znaczy kiedy :lol2:

Malka co to masz? martini z bąbelkami??

no

takie

http://www.yuplifestyle.be/wp-content/uploads/2012/05/Martini_Royale_Bianco_799euro1-269x300.jpg

myślę,że te bąbelki mogą być dla mnie zabójstwem

To moze sie umówmy i w Łodzi i we Wrocku a juz los pokaże kto mial się spotkać z kim:D

uwielbiam Twoje szatańskie plany :lol2:

ech malka że tez tak daleko musisz mieszkać, dzieci spia (śpią??) wyskoczyłybyśmy gdzies pogadac

a tak to se musimy klikać bez sensu

chyba idę spac, P mnie dzis złosliwie nie obudził (za to ze wczoraj i przedwczoraj zignorowałam jego taniec godowy i wybrałam FM) i znowu mało nie zaspałam... w koncu mnie dyrektor szkoły na dywanik wezwie;)

Ja głupia, przyniosłam srylion książek z biblioteki i jak już wszyscy znikają z FM to biorę się za czytanie.

A jak zacznę to nie skończę, aż okładki końcowej nie zobaczę i tak wczoraj o 4.40, przedwczoraj o 4....a o 7 budzik dzwoni :sick:

Muszę się znów przestawić na dzienne życie, bo się wykończę :oops:

Malka.. Ty lepiej idź pilnuj jak trawa rośnie i słuchaj czy równo...

I zdaj nam relacje i zdjęcia poproszę...

moja obecność ją onieśmiela ;)

sama se biegaj po deszczu z aparatem:P

Jezu ten gupi lapek ma jakis klawisz co mi wszystko kasuje co napisałam jak na nacisnę przypadkiem:mad:

A często mi się to zdarza:sick:

Lepiej sie przestaw bo sie wykończysz

Ja biore mojego Henkela-Mankela co go zaczęłam w Krakowie i ide do zimnej wanny - zobaczymy może mi się spodoba.

Jutro rano muszę kupić odpływ do garażu, zamówić cement i cos jeszcze ale nie mogę sobie przypomnieć. Może do rana mi się uda.

A najlepsze jest to że zapomniałam jaka wełne wybraliśmy i chyba muszę sie wgłębić w temat od nowa boszzz

Pa

leć ja sobie znów dziś jakiego Lehanea przywlokłam i Fitzeka i Deavera - znów nocki nie moje :lol2:

Ale co tam, jakieś przyjemności trzeba mieć w życiu , bo bąbelki mi nie leżą ;)