dorkaS 05.06.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 o tej zimnej wodzie to do Luki było a dobre książki to jest to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Bo Luka nie może w ciepłej biedusia ja zabieram bąbelki, Lehanea i oddalam się do pełniutkiej piany i gorącej wody wanny nie mam już dziś sił doktoryzować się nad stelażami do kibelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.06.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 milego wieczoru zatem co do stelaży podobno korodują w wylewce z j.anhydrytowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Kocham Wrocław miłością planktoniczną... to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ostatnio na topie jest Uć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Do Uć i my i Rasai mamy dobrze dojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 uwielbiam gorące kąpiele i zimne martini i dobre książki najlepiej wszystko w jednym czasie pozycje pierwsza zamieniam na gorący, dlugi prysznic, reszta bez zmian:lol: witam towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 W wersji pierwotnej był Wrocek, mnie tam wsjo rawno. Młody będzie żył , jak stwierdziła pani kardiolog Przebadała także mnie, bo stwierdziła,że ta wada jest genetyczna i mogłam sprzedać ją młodemu, a że moje serce tylko raz w życiu było złamane i to w wieku przedszkolnym, to nigdy nie miałam potrzeby robienia żadnych UKG, EKG. No więc w wieku średnim dowiedziałam się,że mam zespół Barlowa . W sumie to lepiej mieść jakiś zespół niż żadnego życia wewnętrznego, nie W poradni metabolicznej też nic nowego, młode jest chude bo jest chude, blade bo nie przyswaja żelaza, a wysokie -po mamusi Jutro standardowy zestaw badań, morfologia,OB, ASO, żelazo, ferrytyna, transferyna, TIBC, cukier,ogólny mocz. Arni, zrobiłam zdjęcia trawy, ale mój komputer odmawia współpracy z telefonem więc nie mam jak załączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.06.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 O matko, po takim zestawie badań to się można wykończyć Słuchajcie o co chodzi z korodowaniem stelaży w anhydrycie, bo ja chcę wylewkę anh. (znaczy tak na 90%) i mam sobie kibelek wolnostojący zamontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Słyszałam o korozji stali w jastrychu - mój wykonawca w miejscu kominka (bezpośredni styk nóżek z wylewką) i stalaża wc wylał zwykłe B 25, oczywiście bez rurek ogrzewania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.06.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) trzęsę łancuchami..sie ulachałem dawno nie czytalem twego wontkhu:)) Edytowane 6 Czerwca 2013 przez ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Duchu Ty wiesz,że w sierpniu jesteś we Wrocku lub w Łodzi ??? oczywiście termin do dogadania i rodzaj wódki, którą będziemy pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.06.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ale te nóżki to powinny być ocynkowane chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 od kominka??Pewnie będą, ale i tak fundament był potrzebny, więc takie 2 w 1 mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.06.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 od kominka to nie wiem ale od stelaży to chyba powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jestem na etapie wyboru stelaża, bujam się i bujam i wybrać nie mogę Wiem już, że nie tylko przycisk ważny, ale i nóżki Mam jednak nadzieję,że ocynk działa, bo w innym przypadku moja siatka zbrojeniowa już się pewnie utleniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Malka, z Barlowa to nic takiego, choć... często wiąże się z takim dość charakterystycznym (nerwicowo-hipochondrycznym) profilem psychicznym. Mówię - często, nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Malka, z Barlowa to nic takiego, choć... często wiąże się z takim dość charakterystycznym (nerwicowo-hipochondrycznym) profilem psychicznym. Mówię - często, nie zawsze ta komponenta nerwicowa - nie będę się zapierać , ale hipochondria jest mi tak obca jak wakacje na Bali gdzie leży Bali ???? Ewa, ta diagnoza ani mnie ziębi ani grzeje, nigdy nie miałam żadnych objawów (choć ponoć moje bóle migrenowe z dzieciństwa, mogły być objawem), nawet do głowy by mi nie przyszło by badać się kardiologicznie, gdyby nie lekarka młodego to pewnie do śmierci żyłabym w nieświadomości. Bo wiesz, jak pacjent się uprze,że jest zdrowy, to nawet medycyna jest bezsilna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.06.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Duchu Ty wiesz,że w sierpniu jesteś we Wrocku lub w Łodzi ??? oczywiście termin do dogadania i rodzaj wódki, którą będziemy pić We sierpniu chetnie ale last time jakies ..zloty sa jeno kobiece jak obserwuje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 bo faceci wymiękają przy nas Ale Ty twardy zawodnik jesteś i wiem,że dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts