Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo Luka nie może w ciepłej :( biedusia :(

ja zabieram bąbelki, Lehanea i oddalam się do pełniutkiej piany i gorącej wody wanny :)

nie mam już dziś sił doktoryzować się nad stelażami do kibelków :sick:

W wersji pierwotnej był Wrocek, mnie tam wsjo rawno.

Młody będzie żył , jak stwierdziła pani kardiolog :lol:

Przebadała także mnie, bo stwierdziła,że ta wada jest genetyczna i mogłam sprzedać ją młodemu, a że moje serce tylko raz w życiu było złamane i to w wieku przedszkolnym, to nigdy nie miałam potrzeby robienia żadnych UKG, EKG.

No więc w wieku średnim dowiedziałam się,że mam zespół Barlowa . W sumie to lepiej mieść jakiś zespół niż żadnego życia wewnętrznego, nie :lol2:

W poradni metabolicznej też nic nowego, młode jest chude bo jest chude, blade bo nie przyswaja żelaza, a wysokie -po mamusi :lol2:

Jutro standardowy zestaw badań, morfologia,OB, ASO, żelazo, ferrytyna, transferyna, TIBC, cukier,ogólny mocz.

Arni, zrobiłam zdjęcia trawy, ale mój komputer odmawia współpracy z telefonem :mad: więc nie mam jak załączyć

Słyszałam o korozji stali w jastrychu - mój wykonawca w miejscu kominka (bezpośredni styk nóżek z wylewką) i stalaża wc wylał zwykłe B 25, oczywiście bez rurek ogrzewania .

Jestem na etapie wyboru stelaża, bujam się i bujam i wybrać nie mogę :oops:

Wiem już, że nie tylko przycisk ważny, ale i nóżki ;)

Mam jednak nadzieję,że ocynk działa, bo w innym przypadku moja siatka zbrojeniowa już się pewnie utleniła ;)

Malka, z Barlowa to nic takiego, choć... często wiąże się z takim dość charakterystycznym (nerwicowo-hipochondrycznym) profilem psychicznym. Mówię - często, nie zawsze :D

Malka, z Barlowa to nic takiego, choć... często wiąże się z takim dość charakterystycznym (nerwicowo-hipochondrycznym) profilem psychicznym. Mówię - często, nie zawsze :D

ta komponenta nerwicowa - nie będę się zapierać , ale hipochondria jest mi tak obca jak wakacje na Bali

gdzie leży Bali ????

:lol2:

Ewa, ta diagnoza ani mnie ziębi ani grzeje, nigdy nie miałam żadnych objawów (choć ponoć moje bóle migrenowe z dzieciństwa, mogły być objawem), nawet do głowy by mi nie przyszło by badać się kardiologicznie, gdyby nie lekarka młodego to pewnie do śmierci żyłabym w nieświadomości.

Bo wiesz, jak pacjent się uprze,że jest zdrowy, to nawet medycyna jest bezsilna:)