ghost34 06.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 jak same laski to nie jade..no co ty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Mam mojnego zabrać ??? I po Dejwa zadzwonimy . Bo nie wyobrażam sobie by Anjamenków nie było, gdyby faktycznie na Wrocek padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.06.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 aa to wchodze..wszystkimi materialnymi i niematerialnymi ..konczynami mymi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 nooo, to wyślę Ci mejla, jak już coś bliżej sie poukłada Albo jeszcze lepiej - zaglądaj do mnie częściej A nr telefonu zmieniłeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.06.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 od 3ech lat jak juz robie sam na siebie jeden jedyny poslalem pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 odebrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Bo Luka nie może w ciepłej biedusia Biedusia biedusia - zimna woda w wannie to nie to:( buuu pozycje pierwsza zamieniam na gorący, dlugi prysznic, reszta bez zmian:lol: witam towarzystwo Tarcia wyobraziłam sobie jak stoisz pod gorącym prysznicem z martini i ksiazką Jestem na etapie wyboru stelaża, bujam się i bujam i wybrać nie mogę Wiem już, że nie tylko przycisk ważny, ale i nóżki Mam jednak nadzieję,że ocynk działa, bo w innym przypadku moja siatka zbrojeniowa już się pewnie utleniła Wybrałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A to nie mia być początek lipca???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 no nie wybrałam podoba mi się przycisk z koła, ale nie wiem, czy stelaż jest wart zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A to nie mia być początek lipca???????? ale co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ja mam grohe i nie narzekam;) Luka zabolało mnie wszystko na myśl o kąpieli w zimnej wodzie brrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ale grohe ma brzydkie przyciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.06.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jak szukałam swoich to czytałam że z Koła nie za bardzo. Ale wiesz jak jest - każda pliszka swój ogonek chwali, i mam wrażenie ze czasem ludzie obmsarowywują jakiś produkt nawet go nie widząc;) Wusia nalalam wody letniej z bąbelkami, weszłam z ksiązką i po 2 min juz wychodziłam - tak się nie da:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.06.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ale grohe ma brzydkie przyciski A jaki to ładny, pokaz? P sie pyta ile masz wełny na poddaszu. Powiedzieć mu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Malcia dzięki mnie tam pasują bo proste są Luka szczerze współczuję zimnej kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A jaki to ładny, pokaz? P sie pyta ile masz wełny na poddaszu. Powiedzieć mu?? nie mów ale my chyba jednak nie będziemy wełny dawać, mszę to przemyśleć jeszcze. Malcia dzięki mnie tam pasują bo proste są Luka szczerze współczuję zimnej kąpieli prostszego od tego z koła nie znalazłam taki chcę http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/32/86/37/09/3286370936 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 tyle że z dwóch kawałków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.06.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No wiem, o pianie myslałas prawda? Faktycznie, prostszego przycisku nie wiedziałam:D Malo zorientowani goście moga sobie nie poradzić z obsługa:D A faktycznie fajny - jak Ci sie podoba to bierz w końcu ma to tylko spłukiwac nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 tyle że z dwóch kawałków;) czyli skomplikowany No wiem, o pianie myslałas prawda? Faktycznie, prostszego przycisku nie wiedziałam:D Malo zorientowani goście moga sobie nie poradzić z obsługa:D A faktycznie fajny - jak Ci sie podoba to bierz w końcu ma to tylko spłukiwac nie? no o pianie w dwóch warstwach otwarto i zamkniętokomórkową. I na elewacje zamkniętokomórkową. instrukcję obsługi spłukiwacza przykleję do ściany 10 lat gwarancji na stelaż, to chyba ok, nie? Muszę tylko sprawdzić , czy kazdy kibelek da się zamontować, bo tam jakieś rozstawy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.06.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Cos Ty o tej zamknietej czy otwartej pianie to juz się nie wgłębiałam, zeby się nie zbłaźnić niewiedzą. Powiedzialam po prostu z madrą miną:Wełna? Malka pianą ociepla.I uciełam temat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts