Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

po przeczytaniu tego http://forum.muratordom.pl/showthread.php?196079-Pop%C4%99kana-piana-PUR-zamkni%C4%99to-kom%C3%B3rkowa-BASF wątku mój entuzjazm nieco opadł. Ale oni dali pianę zamkniętokomórkową, stąd ten zonk.

Dlatego wymyśliłam sobie, by między krokwie dać otwarto, a na otwartokomórkową.

I to chyba da radę -tak twierdzą specjaliści.

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka,jakie Ty tu nowoczesne technologie chcesz montować :o

Dziewczyny siedzę na baczność przy kompie(jest 3.20),bo 3 godziny temu nie wiem jaką drogą wdarła mi się do mieszkania taka wielka tłusta mucha i cały czas lata i bzyczy jak oszalała.Nie wiem co jej mogło zaszkodzić,czy w kuchni co zeżarła,normalnie na sekundę nie usiadła,a tak lata w kółko że trudno ją wzrokiem zlokalizować,a co dopiero zapolować na nią.Jestem już wycieńczona lataniem po domu ze ścierą,a ta franca dalej bzzzzz bzzzzzz i to chyba w niedozwolonych o tej godzinie decybelach to bzzzzzzz.Psychicznie chora czy co....

Matko,oka dzisiaj już chyba nie przymknę.....

Tarcia wyobraziłam sobie jak stoisz pod gorącym prysznicem z martini i ksiazką

:D

bylam ciekawa kiedy ktos wreszcie to zauwazy ale ja lubie tak to osobno :D

no nie wybrałam

podoba mi się przycisk z koła, ale nie wiem, czy stelaż jest wart zachodu

nie jest wart zachodu, szit, badziew i wszystko co najgorsze, do nas serwis w ciagu roku 3 razy przyjezdzal i cos wymienial a caly czas cos sie pierdzieli, totalnie skopany uklad splukujacy, zacina sie non stop plywak, woda sama sie spuszcza (jakkolwiek to brzmi ;) )

Jak szukałam swoich to czytałam że z Koła nie za bardzo. Ale wiesz jak jest - każda pliszka swój ogonek chwali, i mam wrażenie ze czasem ludzie obmsarowywują jakiś produkt nawet go nie widząc;)

patrz wyzej, mam, korzystam i marze by wymienic, w pracy mamy tece i super dziala od dobrych 7 lat ani razu nic sie nie zacielo niepotrzebny byl serwis, nic a kolo - szkoda gadac, wtopilam i tyle (chcialam przyoszczedzic, bo tanizna byla a kasy w woreczku przy wykonczeniowce jakby mniej)

Malka, co ja paczę?! Przyciski wybierasz, super, znaczy na parapetówę bedzie można z wc skorzystać:D

Mam Grohe z przyciskiem, ktory pokazała markoto (na samym dole) i mi się podoba:cool:

TARcia, dzięki, ze o mnie pamiętasz:hug: Dajcie znać tylko gdzie i kiedy.

Mam dwie spłuczki Koła (trzecią też mam ale ciągle nie podłączona) Jedna działa bez zarzutu, druga w pewnym momencie zaczęła przepuszczać... i sama wodę spuszczać - rachunki za wodę bardzo wzrosły. Przyjechał magik, nie uznał reklamacji, powiedział, że montaż zły, coś poprawił, skasował nas, pojechał a spłuczka po tygodniu znowu przepuszczała. Dopiero nasz znajomy hydraulik wymienił na jakąś inną (niestety niefirmową) część - teraz nie przepuszcza... tylko głośna jest gdy wodę pobiera :(

Mam dwie spłuczki Koła (trzecią też mam ale ciągle nie podłączona) Jedna działa bez zarzutu, druga w pewnym momencie zaczęła przepuszczać... i sama wodę spuszczać - rachunki za wodę bardzo wzrosły. Przyjechał magik, nie uznał reklamacji, powiedział, że montaż zły, coś poprawił, skasował nas, pojechał a spłuczka po tygodniu znowu przepuszczała. Dopiero nasz znajomy hydraulik wymienił na jakąś inną (niestety niefirmową) część - teraz nie przepuszcza... tylko głośna jest gdy wodę pobiera :(

dokladnie, u nas tak samo, nam uznali reklamacje, do kazdego kibela po kilka razy przyjezdzali. na razie dziala ale jak dlugo tego nie wie nikt

:sick:

No ale problemy..

ja mam Crescanit, komplet kupiłam na wyprzedaży w markecie, nawet czasu nie miałam się zastanowić, bo hydraulik w domu czekał. I jest super. Kibelek powleczony czymś, mało się brudzi, spłuczka działa 5 lat, stelaż stoi i nic się nie przewraca. Bardzo dobry kibelek. Za to na górze mam właśnie koło i choć się nie psuje to zarasta kamieniem w takim tempie, że mam już ochotę ma wywalanie grata...

Ja też mam geberita.. i chwalę sobie, choć raz coś przepuszczał i mąż grzebał.. ale mogła to być wina kafelkarzy bo taką manianę odwalili, że masakra. W bliku przez 12 lat mieliśmy geberita i działał bez zarzutu te 12 lat. Nic się w nim nie działo... zadowoleni byliśmy bardzo.

Do drugiej łazienki też kupiliśmy geberita z rozmachu.. jak pierwszego kupowaliśmy,ale przycisków jeszcze nie...

Zobaczymy czy zostanie ten geberit czy wybiorę tece albo grohe... ale szkoda kasy na bzdury wydawać...

No ale problemy..

ja mam Crescanit, komplet kupiłam na wyprzedaży w markecie, nawet czasu nie miałam się zastanowić, bo hydraulik w domu czekał. I jest super. Kibelek powleczony czymś, mało się brudzi, spłuczka działa 5 lat, stelaż stoi i nic się nie przewraca. Bardzo dobry kibelek. Za to na górze mam właśnie koło i choć się nie psuje to zarasta kamieniem w takim tempie, że mam już ochotę ma wywalanie grata...

ja glupia i umywalki i miski i stelaze wzielam z kola na moja zgube, zarasta po prostu w oczach, nie wiem co oni za porcelit stosuja, szary bez polysku i strasznie sie syfi, domestos nie daje rady.

z cersanitu tez jestem zadowolona mam wanne i prysznic - super

Ewa.. właśnie u TARci widziałam z Koła umywalkę, choć Dziewczyna myła ją to po umyciu żelem zachodziła... i nie wiem.. chyba co chwilę trzeba by było ją szorować..

Ja postawię na ceramikę z Roca albo Cersanit, albo dobrze Chińskie z casto.. mają porządnie szkliwiona ceramikę...

Tak, że z Koa za darmo nie chcę...

dobrze, ze tylko do jednej, nam serwisant przyznal sie, ze spluczki maja jakis fabryczny wadliwy element i oni tylko do tego glownie jezdza, moze juz to poprawili - moj kupiony w 2010

tematu porcelitu nie zglebialam, bo jak wchodze do lazienki to mnie telepie:sick: