jamles 08.06.2013 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 .. ale może być też moja.. Twoja , Twoja to Roca co stała Koło Cersanitu a Braza to myślała logicznie, jest jamles ............. musi być piwo, coby brzydko nie godoł przy czyszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.06.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 A bo widzisz Arnika, latorośl mi karcąco wpatrywała sie w plecy i musiałam szybko opuszczać kompa - nie miałam czasu sprawdzić dokładnie co u kogo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 TARcia imprezujemy.. a w końcu nie co dzień jest TAKA impreza... ... JAKA impreza o czym ja znowu nie wiem, he???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.06.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Pożarły mnie komary :mad::mad: Trawa urosła w paski i plamy :mad::mad: Chwasty za to przecudnie równiutko prawie do kolan :mad::mad: w dupie mam ten ogródek :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 ej, no nie przejmuj się moja pierwsza trawa to były same komosy i takie cos podobne to koniczyny tylko rzadsze i rozlazle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Malcia no pewnie deszcze nasionka przemieściły:( ale spoko dosiejesz i będzie dywan:lol: sama wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 08.06.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 cze Maleczka To stara ja w nowej odsłonie. Niczego nie tłumaczę, z inteligencją Twoją, niepokorną i nieokiełznaną się już pomacałam na pewnym balkonie , więc nie mam wątpliwości, że Ty nie będziesz ich miała kto zacz. buziaki cieplutkie zostawiam dla Cię i dla Kuzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 w dupie mam ten ogródek :mad::mad: trownik to nie ogródek, to je łąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.06.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Jak ja się cieszę,że nową Szajbę widzę Lesiu, jak zwał, tak zwał,a komary żarły Edytowane 9 Czerwca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.06.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Malka,wzięłaś czynny udział w łańcuszku pokarmowym:)Żywa lekcja biologii:) jeszcze swędzi????Trawniczek urośnie,rozkrzewi się:)Poczekaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.06.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ty masz komary a ja mam takie małe gówniane wstrętne muszki - boszz jak ja ich nienawidzę Malka no mogę Cię jedynie wirtualnie wesprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.06.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Nie mylcie, co To było tak: Malka i Luka miały się spotkać Koło Wrocławia. Jako, że picie w małym gronie moze umieścić Lukę na stelażu, Malka w trosce o jej skorodowane nózki, postanowiła przycis(k)nąć wieksze grono w temacie spotkania. Jak gromy z jasnego nieba posypały sie reklamacje, w Koło słychać było steki inwektyw i narzekania. Dziewczyny i chłopaki, wraz z jastrychem anhydrytowym, wszyscy zarzekali się że Koło Wrocławia to nie jest dobra lokalizacja na dyskusje o wyzszości jednego przycisku nad drugim... Nastało ogólne zamieszanie, Tarcia z tego wszystkiego weszła z gorąca ksiażką pod bąbelkowy prysznic, w białej kotłowni z żólta rurką Jamles czyścił zaszniętą ceramikę Arniki, a Braza i Nita plotkowały o swoim nowym mechaniku samochodowym... Braza, gdzie Ty tam wyczytałas o jakimś piwie?? jeju, Luka, coś Ty brała????? Podzielisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Aga no jak??Ja na takim spidzie ostatnio zyłam że nie musiałam nic. Przyrzekam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.06.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jeszcze Cię trzynma po spotkaniu w Kraku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.06.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Nie, to adrenalina przed-w trakcie-po wylewkowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.06.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Trawa urosła w paski i plamy :mad::mad: a mówiłam, że w kępki? Jak tak leje, to normalne na trawnik to się czeka nawiasem mówiąc anglicy podobno mają piękne trawniki... wałowane i równane od 200 lat allle sama widziałam, jak w parku wieczorem zdarli darń, rano przyjechały rolki a po 3 dniach już tłumy wylegiwały się na przepięknym soczystym trawniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Bo Malcia to Ty tą za strlion kasy niby dobrą trawę kupiłaś i jak u kilku dziewczyn dobra to ona się nie okazała... Może jeszcze wzejdzie.. ale ja już bym siała nową... Nie przejmuj się.. z trawą to tak jest.. TARcia 3 razy siała.. w końcu w LM kupiła geolię i ta jest OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ewa.. ale ich stać na to.. u nas trawa z rolki wykończyła by niejedną osobę finansowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 09.06.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Co do trawnika to wyczytałam ostatnio że wspaniale robi mu podlewanie ludzkim moczem. Siku do wiadereczka,rozcieńczyć w stosunku 1:10 z wodą i podlewać. Panowie co prawda chwalili się że nawożą bezpośrednio bez rozcieńczania i jest cud miód i orzeszki ale taką ryzykantką bym nie była. Mocz zawiera ponoć azot i dlatego można spróbować na kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts