malka 25.04.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Bry wszystkim...ledwo sie dzis zwlokłam z łóżka, odbębniłam zajęcia w szpitalu i jadę na budowę.... pieknie sie pracuje jak widac efakty...choc z nosa ceiknie, płuca przy kaszlu wypluwam ...idę do roboty czas zakasać rękawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Malka ja juz okna oddrapalam z tynku i umylam milej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Wróciłam skocze tylko sie "wyszorować", co by łapskami klawiatyry nie ubrudzić i zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Szoruj sie szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 jestem...troche to trwałao, ale slubny potrzebował pierwszej pomocy (wbił drzazgę, paskudną, usiłowałam ja wyjąć, jednak nie dałam rady) Ale relacje czas zacząć. - więźba przygotowane, deski przycięte, posegregowane - gotowe do skłabdania daszku - 1/2 komina (tego do kominka) wymurowana - kupa złomu (profile do k-g zdjyęte ze ścian) zapakowane na busa czekają na poniedziałokowe otwarcie skupu. - kolejna kupa drewna wyczyszczona z gwoździ - stelaż do drewutni - gotowy i to w dniu dzisiejszym jak ja "sie cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 a fotki? stelaz drewutni mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 a fotki? stelaz drewutni mnie interesuje a fotki sie nie zrobiły wzięłam aparat z rozładowana baterią ale będą - drewutnia nie ucieknie - chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.04.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 jak ja "sie cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń" Klaus Mitffoch ... czasami niezły "odlot" na perkusji ... .... to tak jak z Twoją budową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 jak ja "sie cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń" Klaus Mitffoch ... czasami niezły "odlot" na perkusji ... .... to tak jak z Twoją budową ... A ja mam z nim zdjecie. Z jego gitara, zona i perkusista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 jak ja "sie cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń" Klaus Mitffoch ... czasami niezły "odlot" na perkusji ... .... to tak jak z Twoją budową ... A ja mam z nim zdjecie. Z jego gitara, zona i perkusista. sie znaczy z Janerką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 sie psyfithom..sie snacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 sę znaczy - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 znaczy kapitana czytala,,, dzika mroiwka i tamtamy itp sie mnie spomnialo ze "mlodosci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Duchu - nie czytała a powinna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 jak ja "sie cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń" Klaus Mitffoch ... czasami niezły "odlot" na perkusji ... .... to tak jak z Twoją budową ... A ja mam z nim zdjecie. Z jego gitara, zona i perkusista. sie znaczy z Janerką ?? Sie znaczy tak. Perkusista byl boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 jak ja "sie cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń" Klaus Mitffoch ... czasami niezły "odlot" na perkusji ... .... to tak jak z Twoją budową ... A ja mam z nim zdjecie. Z jego gitara, zona i perkusista. sie znaczy z Janerką ?? Sie znaczy tak. Perkusista byl boski. Gwoździk Ci powie , że wszyscy perkusiści sa boscy a to był Sycz czy Puchała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 jak ja "sie cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń" Klaus Mitffoch ... czasami niezły "odlot" na perkusji ... .... to tak jak z Twoją budową ... A ja mam z nim zdjecie. Z jego gitara, zona i perkusista. sie znaczy z Janerką ?? Sie znaczy tak. Perkusista byl boski. Gwoździk Ci powie , że wszyscy perkusiści sa boscy a to był Sycz czy Puchała ?? To byl Artur... nazwiska nie pamietam, ale jakies inne. Mlody taki, ale... boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.04.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a to ja Artura, nie chwytam...ale ulżyło mi, bo myślałam,że masz mocno poszrpany gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Wiem! Artur Dominik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.04.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Gwoździk Ci powie , że wszyscy perkusiści sa boscy nie wszyscy ... ja nie jestem cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts