TAR 11.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ja nie znam zadnych wierszyków za to mam dobra pamięć, glownie wzrokowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ja też wzrokowiec Do dziś pamiętam ryciny pantofelka i układu oddechowego żaby z podręcznika biologii A jak wkuwałam anatomię, to całą łazienkę miałam"wytapetowaną" mięśniami z zaznaczonymi przyczepami Jesuuu jak moja rodzina to zniosła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 11.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jesuuu jak moja rodzina to zniosła ?? I Ty piszesz o zrytym bereciku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 No i się wydało, powinnam się teraz kajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.06.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Fajny ten wierszyk, jak należy go rozumieć? anatomię miałam w ograniczonym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 o trzecia zmiana się zaczęła - Dorka przyszła Kości ręki ułożone są w dwu szeregach i kolejno nazywają się szereg blizszy : łódeczkowata, księżycowata, trójgraniasta i grochowata Szereg dalszy czworoboczna większa (łac trapezium), czworoboczna mniejsza (łac. trapezoideum) , główkowata i haczykowata łódka płynie, księżyc świeci, trójgraniasty groszek leci na trapezie, trapeziku, wsi glówka na haczyku najlepiej ogarnięte z całęj anatomii kości? No może jeszcze czaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.06.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jakoś mi się tu trafia zawsze w godzinie duchów. Boski ten wierszyk. I przy okazji się czegoś nowego nauczyłam, choć czy zapamiętam to nie wiem. Mogę się odwdzięczyć, co prawda we wrażym języku, ale fajne - sposobem na zapamiętanie układu planet. Trzeba co prawda wprowadzić poprawkę na to, że już nie mamy dziewięciu, tylko osiem planet - ostatnia się nie liczy:Mein Vater erklärt mir jeden Sonntag unsere neun Planeten.“ (Merkur, Venus, Erde, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 toż to nie język to choroba gardła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 przypadki - mama dała córce bułkę nasmarowaną masłem wiejskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.06.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 tia, przypomina mi to mój wylot za drzwi z lekcji chemii za powtarzanie słynnego dogmatu w nieco zmienionej formie - 'pamiętaj chemiku zawczasu -wlewaj wodę do kwasu'... - dobrze mi szło, prawie pół klasy zapamiętało to w tej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.06.2013 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 :rotfl: jednak wierszyki potrafią być niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jeju czego ja się jeszcze na tym forum budowlanym nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 12.06.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Idę Malka z tą kotłownią,chociaż nie jest jeszcze całkiem skończona.Gazu puszczonego jeszcze nie mam,ale jet grzałka elektryczna w baniaku. Jakbyś miałą ochotę na pytanie typu "do czego to"to nie do mnie wygląda mi to wszystko jak instalacja na promie komicznym,łeb mi puchnie jak to będzie obsługiwać (na razie mam tylko komendę od hydraulika-jak chcesz ciepłą wodę to włącz grzałkę do kontaktu ) Edytowane 12 Czerwca 2013 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Marynata - ślicznie, brawa dla hydraulika Niewielu robi rurki w poziomach http://www.ekskluziff.pl/public/images/foty/175_zdjecie3_thumb.jpg To kiedy gaz ??? Ja dziś zamówiłam materiał na samopoziom i kupiłam drewno do łazienek Zawsze to krok bliżej końca. No i uwaga uwaga DESZCZ DZIŚ NIE PADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 DESZCZ DZIŚ NIE PADA Phi , juz to wam wczoraj przepowiedzialam:popcorn: i ciesze sie, ze sie cieszycie, ze deszcz nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 12.06.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Malka,kuzwa że niby sfuszerowane te rurki to ja się nie znam!!!!!! ale jakby połączył piec baniakiem nie w poziomie Gaz już jest w skrzynce,czekam na umowę,kwestia tygodnia,chociaż jak mam grzałkę to ciśnienia na gaz już takiego nie ma Właściwie teraz latem to gaz mi potrzebny tylko do odbioru domu. Jeszcze musi przyjść serwisant pieca,popodbijać wszystko,podyktować mi co tam muszę wiedzieć,nauczyć mnie obsługiwać elektroniczne sterowniki na piętrach,potem znowu hydraulik uruchomić wszystko i podyktować mi jak mam kręcić temi rurkami i co co zamyka a co co otwiera i jak się filtry obsługuje :bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash: ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Tarcia, Ty przewidziałaś, bo Depeśka mieszała, a a jak On miesza, to nie ma totamto Marynata, mnie wszystkie papiery podbił autoryzowany instalator, natomiast autoryzowany serwisant przyjdzie tuz przed przeprowadzką (od dnia przybicia przez niego pieczątki liczy się gwarancja) Więc cała nauka obsługi też przede mną Łączę się z Tobą w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 12.06.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja to w ogóle na początku miałam w projekcie olej i tak było wszystko robione pod konkretny piec olejowy,odprowadzenie spalin,woda etc,a ten gaz to wyszedł w trakcie i takie się zrobiło masło maślane i jeszcze mam podłączenia pod solary,a hydraulik mnie straszy że jak założymy solary to jeszcze dodatkowe urządzenia dojdą :bash: to ja chyba już nie chcę tych solarów,tylko mogłam mniejszy zasobnik brać gdyby nie one,albo piec przepływowy :bash: człowiek uczy się całe życie poka to drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 U mnie miał byś ekogroch i też wszystko pod niego przygotowane. Komin, siła, zasobnik, doprowadzenie wody itepe. A wyszedł gaz. i milion zmian :bash::bash: Ale dobrze będzie, nie?? takie dzewo http://www.parkietyegzotyczne.pl/uploads/katalog/merbau/warstwowa-lakierowana/ms/0000000085_merbau_lakier.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 dziewczeta nauka tych sterowniczkow to banal, takie madre bestie na pewno szybko zalapia. cio to za drewno, meranti czy inne jakies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts