TAR 14.06.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Malka mam na pietrze podlogi na ktorych nic nie widac, zadnych paprochow, brudow itp. jest po prostu genialna i to sa zwykle panele w kolorze mleczny migdal i w kolorze grafit, podloga bezobslugowa, do tego rewelacyjny poslizg maja i praktycznie myja sie same jesli nie zdecyduje sie na beton / zywice to na pewno takie same walne w nowym domu, z wygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 mojego by zmienilo:rotfl:macanie mnie, ofkors ;D A bo Wy młode małżeństwo jesteście, to jeszcze te sztuczki działają Choć trochę zazdroszczę hejka to kiedy te podłogi będzie można oglądać? fugi to też mój upiór przyszłości. może zanim się wybudujemy, to stanieją epoksydowe i po całości sobie walnę. Mam nadzieję,że końcem lipca będą gotowe I nie licz na stanienie fug epo, w tak krótkim czasie - to ja idę na tym forum na rekord "Najdłuższa budowa " Tarcia,ja nie polemizuję z bezobsługowością paneli - ale jest to jedyna rzecz jakiej w domu mieć na pewno nie będę. Po prostu pasjami niecierpię paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 mlode??? m-c temu obchodzilismy dziwieciolecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tarcia masz jakies foty tych paneli bezobslugowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 gdzies mam ale na starym lapku w domu. nazwy znam: balterio grafit, balterio bialy migdal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Mojego macanie zmienia ale krótkoterminowo. A za stara jestem na macanie w toalecie w Casto np. Tar - mamy se wyguglać znaczyu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 mlode??? m-c temu obchodzilismy dziwieciolecie e to my jesteśmy młodszym z tym,że my ślub braliśmy po wielu (aż obciach mówić ilu) latach narzeczeństwa A obiegowa opinia głosi, że to laski cisną na ślub, białą kieckę i te inne szopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 my bralismy po roku od spotkania i 7 m-cach narzeczenstwa i to nie ja naciskalam:rotfl:wrecz na zapytanie, w pierwszym odruchu strachu i ucieczki odpowiedzialamm "nie" :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Mojego macanie zmienia ale krótkoterminowo. A za stara jestem na macanie w toalecie w Casto np. oj tam marudzisz, nie liczy sie gdzie a z kim i jak Tar - mamy se wyguglać znaczyu?? moge zalinkowac http://ddd.com.pl/panele/FILTR_producent=9, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Mojego macanie zmienia ale krótkoterminowo. A za stara jestem na macanie w toalecie w Casto np. Gupia Ty -ja tam nie jestem za stara a jak ja nie jestem to Ty też TIRURIRUUU - Kurier wiezie pierwszy transport moich traw :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 a chcesz mozgi troche, normalnie mam za duzo a szkoda mi wywalac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 To jest ta z bialym środkiem i zielonym obrzeżem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) tez, mam feesey i luteopicte Edytowane 14 Czerwca 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tarcia,a one nie są wilgociolubne ?Bo u mnie problem z wodą- południowo zachodnia ekspozycja -no patelnia po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 kochana u mnie rosna w pelnym sloncu, wystawa poludniowa, do tego piachy. w sumie co ci zalezy sprobowac, przywloke troche w sierpniu, Wiola nie chciala, @ jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tarcia zdjęciami proszę a nie nazwami.. Luka.. jak nie toaleta to po drodze do casto w samochodzie.. Cel uświęca środki... Noo i każde macanie zmienia perspektywę.. każde.. No i ja za kilka dni będę po ślubie jedynie 23 lata.. i nadal na mojego kochanego ślubnego różne sztuczki działają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Aaa bo jeśli to jest ta o której mówię to jest baaardzo ekspansywna .. i mogę ją mieć w każdej chwili.. sąsiadka za płotem ją ma i rośnie jej jak głoopia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ta miozga to moge i ja sie sie podzielic fajne te panele, zaluje ze nie walnelam szarych tylko drewnopodobne bo potem z dopasowaniem kolorystycznym drewnianych mebli jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 No to jak byś miała wywalić, to uszczknij trochę dla mnie Jak się rozpanoszy to ją randapem potraktuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 no ja mam taka http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC01243.jpg panoszy sie bardzo to te panoszace ci bede zostawiac i nie wyrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts