nita83 14.06.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 oo jaka piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ja mam jeszcze biala z cieniutkim zielonym obrzezem i zielono-zolta/limonkowa (ta jest najpiekniejsza wczesna jesienia), panoszy sie a jakze ale chce cala wykopac i ograniczniki doniczkowe zrobic, bo mimo panoszenia jest niezwykle piekna, szkoda jej zarandapowac. i chyba dosc smaczna, bo bialy tylko ja ciamka, a moze dlatego ze szelesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) to moje: zielona z biala obwodka zielono-zolta biala z zielona obwodka Edytowane 14 Czerwca 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 tarcia to przywiez troche tych pozostalych bo sobie je chyba walne przed siatke bo mi tam jakies chwaszczory rosna a drogi to szybko sie nie doczekamy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.06.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 fajnie bedą wyglądały w donicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.06.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 I nie licz na stanienie fug epo, w tak krótkim czasie - to ja idę na tym forum na rekord "Najdłuższa budowa " ale my dopiero na początku drogi jesteśmy, to wszystko przed nami. choć nie bardzo chciałabym brać udział w tej akurat konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.06.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 w kwestii rocznic, to u nas za miesiąc 15. chyba jakieś hulanki trzeba zrobić. w 10 rocznicę, taka impra była, że sąsiedzi walili w grzejnik, a my tego nie słyszelismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 nita one w donicach zakopanych w ziemii beda rosly zeby sie nie panoszyly, w zwyklych donicach na tarasie na stowe przemarzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 tarcia to przywiez troche tych pozostalych bo sobie je chyba walne przed siatke bo mi tam jakies chwaszczory rosna a drogi to szybko sie nie doczekamy chyba przywioze tylko musze jeszcze T. uprzedzic, ze bagaznik bedzie mocno zajety, rozchodniki, floksy i trawy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Marta, szkoda,że ten Red baron Ci się nie panoszy Chętnie bym przytuliła Tarcia, limonkowa śliczniutka Kasia, a ja się zastanawiałam co tak dudniło - a to Wasza impra była. Powiem, wam w tajemnicy,że ja w ubiegłym roku (5 rocznica) chamówą pojechałam Dzień przed spakowałam walizkę i oddaliłam się do Rzeszowa na ploty w Wiolaszką i Nitką Ale przyzna,że było zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 przyczepke koluj bo na ciuchy ci miejsca braknie malcia no red baron niestety nie chce sie panoszyc a moglby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 14.06.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Malka, no dopiero twój ziewnik przeczytałam - rozbawił mnie bardzo, pomimo że wam do śmiechu pewnie nie było.....ale co dalej? zaciekawił mnie, bo podobne przeżycia mam za sobą - 20 lat temu remontowaliśmy nasz pierwszy dom.......bardzo podobny, nawet właściciel nie chciał się wyprowadzić i jakiś czas mieszkał z nami, .......do dziś pamiętam jego brudne dziurawe skarpety........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Śliczne trawska:) A to czerwone pomiędzy jakie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 a po co ciuchy??? pare dresow, bluzek i gaci - w jedna torbe sie spakuje, kurde najwiecej miejsca zajmuja rzeczy bialego potwora:lol2: jakos sie zabierzemy. lumpy na tylne siedzenie, roslinnosc do bagaznika a bialy potwor i tak na kolanach z przodu jezdzi, hrabia ze wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ja się nie mogę doczekać co to dziś przyjdzie w paczce Zamówienie musiało być rozłożone na kilka przesyłek bo a) waga do 30 kg b) kilkukrotnie zmieniałam zamówienie, bo niestety przeszło nad szkółką gradobicie i zniszczyło wiele sadzonek, które chciałam mieć c) pani Aneta obiecała, że postara się dla mnie zdobyć część tego co wydawało się być nieosiągalne d) już nie pamiętam co zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 moje red barony tez nie chca sie rozpanoszyc za bardzo, takie male popierdoly wciaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Malka, no dopiero twój ziewnik przeczytałam - rozbawił mnie bardzo, pomimo że wam do śmiechu pewnie nie było.....ale co dalej? zaciekawił mnie, bo podobne przeżycia mam za sobą - 20 lat temu remontowaliśmy nasz pierwszy dom.......bardzo podobny, nawet właściciel nie chciał się wyprowadzić i jakiś czas mieszkał z nami, .......do dziś pamiętam jego brudne dziurawe skarpety........ Witaj w mych skromnych progach Bankowo -właściciel ten sam - cecha charakterystyczna = brudne i dziurawe skarpety. Choć, kurde nie wiem :rolleyes: bo mój miał jeszcze zawsze rozprute gacie w kroku I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Malka to jaka ty trawe kupowalas?? do siania czy ozdobna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Malka no przyszła ta paczka?? Bo sama jestem jej ciekawa:) ps. ile ty kilogramów tego zamówiłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 moje red barony tez nie chca sie rozpanoszyc za bardzo, takie male popierdoly wciaz szkoda, ze nie wstawilam sadzonki trawy ktora dostalam, to bylo doslownie 1 zdzblo dlugosci 5 cm mi sie rozplenice marza ale jakos nie miałam okazji ich kupic a teraz w ten moj ogrodek to juz chyba nic nie wcisne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts