Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

rozplenic mam skolko ugodno :D roznych, trawki kupowalam u smala i u surowinskich. sadzonki smalowe byly tansze i sporo wieksze, bardzo ladnie mi rosna. w sumie jak patrze to red barony tez pizdzikowate byly a teraz nawet sensowne w porownaniu do kupowanych

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ozdobne :)

A ile to się okażę jak przyjdzie :lol2:

Rozplenicę też chciałam, niestety Medium Boy jest obecnie niedostępna,a ta podoba mi się najbardziej - może jesienią ??

Luka, paczka jeszcze nie przyszła, ale za to przyszła policja - też na p ;)

Cholera nie lubię takich wizyt.

nie wiem o co chodzi, ale pytali o listonosza - był koło 10, dziwny jakiś, patrzył na mnie jakbym mu matkę klapkiem zabiła.

Witaj w mych skromnych progach :)

Bankowo -właściciel ten sam - cecha charakterystyczna = brudne i dziurawe skarpety.

Choć, kurde nie wiem :rolleyes::rolleyes: bo mój miał jeszcze zawsze rozprute gacie w kroku :lol2:

I

no nie, mój był elegancki gość, spał w marynarce.

Malka, a gdzie można zobaczyć zdjęcia twojego ogródka?

Ozdobne :)

A ile to się okażę jak przyjdzie :lol2:

Rozplenicę też chciałam, niestety Medium Boy jest obecnie niedostępna,a ta podoba mi się najbardziej - może jesienią ??

Luka, paczka jeszcze nie przyszła, ale za to przyszła policja - też na p ;)

Cholera nie lubię takich wizyt.

nie wiem o co chodzi, ale pytali o listonosza - był koło 10, dziwny jakiś, patrzył na mnie jakbym mu matkę klapkiem zabiła.

mam wszystkie boye, mediuma tez - tylko nie wiem ktory to bo sadzilam bez zawieszek, one wszystkie takie podobne. u nas mowi sie "ojca kromka chleba" :D

no nie, mój był elegancki gość, spał w marynarce.

Malka, a gdzie można zobaczyć zdjęcia twojego ogródka?

Mój chyba pół życia spał w marynarce oczywiście tej samej ;)

Nie mam co pokazywać, więc nie ma zdjęć ogródka.

Ale jak juz go trochę ogarnę, to wrzucę co nieco, choćby z prośbą o pomoc gdzie posadzić moje trawiszcza :)

Marta, 30 kg to tylko w jednej paczce :)

ale to listonosz czy policjant tak sie na ciebie krzywo patrzyl? jak listonosz to moze jakis lipny byl, albo mu sie cos przydarzylo i sprawdzaja jego trase

Listonosz.

Pierwszy raz chłopa widziałam na oczy.

Policja o niego pytała - jak wygladał, jak się zachowywał.

A tak koło 11, kilka radiowozów pod pocztę podjechało (wis a wis mojego bloku , w linii prostej z 40 m) , biegali z bronią - czyli coś się stało niefajnego.

Mam tylko nadzieję,że nie mojej listonoszce - bo przefajna laska z niej

TARcia.. ale oprócz gaci miałaś wziąć szpilki i garniaki.. nooo eligancka miałaś być.. bo inaczej jak nic dresiara:rotfl:

I co to Ty tyle masz do zabierania?????:o

Rzeczywiście kilka majtek dres koszulka i to samo dla ślubnego + skarpety na zmianę jak potrzebuje w skarpetach chodzić, jak w klapkach to i skarpety niepotrzebne...

Białemu tylko jedzenie, bo ja takiego nie mam.. spanie niekoniecznie, ale jak już to JEDNO, jedna zabawka albo i nie, bo on ma tu żywą... i luuuzik...

Nie gadaj, że pół ogródka przekopiesz... i habazie będziesz wiozła aż cały bagażnik...

Jak mało będziesz miała miejsca to transport dostawczy zamów... ;)

TARcia.. ale oprócz gaci miałaś wziąć szpilki i garniaki.. nooo eligancka miałaś być.. bo inaczej jak nic dresiara:rotfl:

I co to Ty tyle masz do zabierania?????:o

Rzeczywiście kilka majtek dres koszulka i to samo dla ślubnego + skarpety na zmianę jak potrzebuje w skarpetach chodzić, jak w klapkach to i skarpety niepotrzebne...

Białemu tylko jedzenie, bo ja takiego nie mam.. spanie niekoniecznie, ale jak już to JEDNO, jedna zabawka albo i nie, bo on ma tu żywą... i luuuzik...

Nie gadaj, że pół ogródka przekopiesz... i habazie będziesz wiozła aż cały bagażnik...

Jak mało będziesz miała miejsca to transport dostawczy zamów... ;)

i pisze to TA, ktora na 3 dni przyjechala tak zapakowana, ze resory w pudle siadaly :razz: szpilki beda, garniak nie :D

TARcia... nooo nie gadaj, że załadowana byłam...

Ja miałam na spółkę jedną małą torbę ze ślubnym i młody maleńką drugą.. mógłby w reklamówce się zmieścić, ale już wiochy nie chciałam robić...

Malka.. idź chłodzić to piwo.. wpadamy na imprę..

Teraz trawówka będzie ...

Tarcia,a one nie są wilgociolubne ?

Bo u mnie problem z wodą- południowo zachodnia ekspozycja -no patelnia po prostu

Moje rosną w też w pełnym słońcu, gdy już totalna susza to bardzo wdzięczne są za wodę, ale ogólnie dają radę. Z ogrodowymi gorzej, ale takich nie kupiłaś :D

Słońce i woda = obfitsze kwitnienie