TAR 14.06.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 rozplenic mam skolko ugodno roznych, trawki kupowalam u smala i u surowinskich. sadzonki smalowe byly tansze i sporo wieksze, bardzo ladnie mi rosna. w sumie jak patrze to red barony tez pizdzikowate byly a teraz nawet sensowne w porownaniu do kupowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ozdobne A ile to się okażę jak przyjdzie Rozplenicę też chciałam, niestety Medium Boy jest obecnie niedostępna,a ta podoba mi się najbardziej - może jesienią ?? Luka, paczka jeszcze nie przyszła, ale za to przyszła policja - też na p Cholera nie lubię takich wizyt. nie wiem o co chodzi, ale pytali o listonosza - był koło 10, dziwny jakiś, patrzył na mnie jakbym mu matkę klapkiem zabiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 14.06.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Witaj w mych skromnych progach Bankowo -właściciel ten sam - cecha charakterystyczna = brudne i dziurawe skarpety. Choć, kurde nie wiem :rolleyes: bo mój miał jeszcze zawsze rozprute gacie w kroku I no nie, mój był elegancki gość, spał w marynarce. Malka, a gdzie można zobaczyć zdjęcia twojego ogródka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ozdobne?? ponad 30kg??? i to kilka przesylek niezle poszalalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ozdobne A ile to się okażę jak przyjdzie Rozplenicę też chciałam, niestety Medium Boy jest obecnie niedostępna,a ta podoba mi się najbardziej - może jesienią ?? Luka, paczka jeszcze nie przyszła, ale za to przyszła policja - też na p Cholera nie lubię takich wizyt. nie wiem o co chodzi, ale pytali o listonosza - był koło 10, dziwny jakiś, patrzył na mnie jakbym mu matkę klapkiem zabiła. mam wszystkie boye, mediuma tez - tylko nie wiem ktory to bo sadzilam bez zawieszek, one wszystkie takie podobne. u nas mowi sie "ojca kromka chleba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ale to listonosz czy policjant tak sie na ciebie krzywo patrzyl? jak listonosz to moze jakis lipny byl, albo mu sie cos przydarzylo i sprawdzaja jego trase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 no nie, mój był elegancki gość, spał w marynarce. Malka, a gdzie można zobaczyć zdjęcia twojego ogródka? Mój chyba pół życia spał w marynarce oczywiście tej samej Nie mam co pokazywać, więc nie ma zdjęć ogródka. Ale jak juz go trochę ogarnę, to wrzucę co nieco, choćby z prośbą o pomoc gdzie posadzić moje trawiszcza Marta, 30 kg to tylko w jednej paczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ale to listonosz czy policjant tak sie na ciebie krzywo patrzyl? jak listonosz to moze jakis lipny byl, albo mu sie cos przydarzylo i sprawdzaja jego trase Listonosz. Pierwszy raz chłopa widziałam na oczy. Policja o niego pytała - jak wygladał, jak się zachowywał. A tak koło 11, kilka radiowozów pod pocztę podjechało (wis a wis mojego bloku , w linii prostej z 40 m) , biegali z bronią - czyli coś się stało niefajnego. Mam tylko nadzieję,że nie mojej listonoszce - bo przefajna laska z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 TARcia.. ale oprócz gaci miałaś wziąć szpilki i garniaki.. nooo eligancka miałaś być.. bo inaczej jak nic dresiara:rotfl: I co to Ty tyle masz do zabierania????? Rzeczywiście kilka majtek dres koszulka i to samo dla ślubnego + skarpety na zmianę jak potrzebuje w skarpetach chodzić, jak w klapkach to i skarpety niepotrzebne... Białemu tylko jedzenie, bo ja takiego nie mam.. spanie niekoniecznie, ale jak już to JEDNO, jedna zabawka albo i nie, bo on ma tu żywą... i luuuzik... Nie gadaj, że pół ogródka przekopiesz... i habazie będziesz wiozła aż cały bagażnik... Jak mało będziesz miała miejsca to transport dostawczy zamów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 kurde ostatnio nie wiadomo na jakiego psychola mozna trafic, opowiem ci przy browarze jakiego psychopate kiedys zatrudnilismy - do dzis mam dreszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 TARcia.. ale oprócz gaci miałaś wziąć szpilki i garniaki.. nooo eligancka miałaś być.. bo inaczej jak nic dresiara:rotfl: I co to Ty tyle masz do zabierania????? Rzeczywiście kilka majtek dres koszulka i to samo dla ślubnego + skarpety na zmianę jak potrzebuje w skarpetach chodzić, jak w klapkach to i skarpety niepotrzebne... Białemu tylko jedzenie, bo ja takiego nie mam.. spanie niekoniecznie, ale jak już to JEDNO, jedna zabawka albo i nie, bo on ma tu żywą... i luuuzik... Nie gadaj, że pół ogródka przekopiesz... i habazie będziesz wiozła aż cały bagażnik... Jak mało będziesz miała miejsca to transport dostawczy zamów... i pisze to TA, ktora na 3 dni przyjechala tak zapakowana, ze resory w pudle siadaly szpilki beda, garniak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 kurde ostatnio nie wiadomo na jakiego psychola mozna trafic, opowiem ci przy browarze jakiego psychopate kiedys zatrudnilismy - do dzis mam dreszcze To idę chłodzić piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Zabiłaś Malka listonosza .. i on w ostatnich chwilach taak dziwnie wyglądał.... ..a teraz niebiescy latają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 toz nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Malka ale sensacje tam masz... Dobrze że Tobie nic nie zrobił tylko patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 TARcia... nooo nie gadaj, że załadowana byłam... Ja miałam na spółkę jedną małą torbę ze ślubnym i młody maleńką drugą.. mógłby w reklamówce się zmieścić, ale już wiochy nie chciałam robić... Malka.. idź chłodzić to piwo.. wpadamy na imprę.. Teraz trawówka będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Bo jak spojrzał jej głęboko w oczy, a ona duża dziewczyna jest .. to się bał.. i ona jego za złe myśli załatwiła.. wzrokiem.. no i teraz masz .. poruta na dzielnicy... Wczoraj za to ja byłam u niej widoczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Malka tak rzadzisz na dzielni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 nie wiem czy sie nie obrazi za ta "dużą dziewczynke" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tarcia,a one nie są wilgociolubne ? Bo u mnie problem z wodą- południowo zachodnia ekspozycja -no patelnia po prostu Moje rosną w też w pełnym słońcu, gdy już totalna susza to bardzo wdzięczne są za wodę, ale ogólnie dają radę. Z ogrodowymi gorzej, ale takich nie kupiłaś Słońce i woda = obfitsze kwitnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts