Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arni to pojechalas, jak juz to jest odpowiednio wysoka i szczupla z okraglosciami na swoim miejscu :D a nie tak bezczelnie: duza. duza to jest torba na ciuchy :D

i tej wersji się będę trzymać :)

Marta a w sensie czego ??

Bo tak,żeby od stóp do głowy to ja nie wiem.

Chyba,że Angelius w Katowicach

w sensie pelnych badan dla takiego co mu niskie leukocyty wysly i zle proby watrobowe

Co A znów nawywijał ;)

Gdybym to ja musiała się położyć, to wybrałabym Gibińskiego w Katowicach

to jak u nas wszyscy na wiosce wiedza kim jestem a ja znam tylko sąsiada i dwie panie w sklepie jak po fajki zajezdzam i lotka wysylam:lol2: o planowanej budowie na szczęście nie wiedza:rolleyes: nawet rodzinie nie mowilismy. wiedza tylko mamy, ojciec i moja siostra. oczywiście szczeny pospadaly i w pierwszym szoku kolka na glowie rysowali. ale teraz już szok minal i nas mocno wspierają w postanowieniu.

i tej wersji się będę trzymać :)

No i tak jest... odpowiednio wysoka.. sporo wyższa ode mnie.. więc i duża, nie szeroka... :)

Za to ja od kolegów starszaka dowiedziałam się, że u nas na dzielnicy był napad na bank PKO we wtorek.. Fakt.. widziałam jak jechałam blokady policyjne, policja pod bankiem.. ale mi do głowy nie przyszło, że bank u nas obrobili... to znaczy we wsi u nas te atrakcje były... tylko ja nie miałam pojecie co się dzieje...

Nie wiemy czy to jakis efekt po zlamaniu zeber , ale dostal teraz goraczki i antybiotyk a jednoczesnie zrobil badania ogolne i mu wyszlo takie dziadostwo no i lekarz sie zastanawia nadpolozeniem do szpitala na badania, boprzy infekcji elukocyty powinny byc podwyzszone a sa obnizone no i ta watroba

malka, dorwij jaką plotkarę i wywiedz się co z tym listonoszem :D

Zzczępię i co ??

Dzień dobry, czy pai jest plotkarą? bo chciałabym się dowiedzieć co się z listonoszem stało ?? :lol2:

ja tylko przelotem, bo to moja pora :)

zainstalowali, czy podawaliscie przez ulicę?

NIc jeszcze nie zrobił, bo jakiś youtuber zamieścił nowe filmiki z m-c i siedział i oglądał, a że ma reglamentowany czas - to już ic nie zdążył zrobić.

Bo Ty Arcia zawsze na tyłach siedzisz:cool:

Malcia, jak kwasty???

Łomatko s córkom :jawdrop::jawdrop:Kłólik :lol:

A kwasty rosną, mają się świetnie.:mad::mad:

Ale jak każdego chwasta , który w łapy mi wpadnie WYRWĘ,

"Bo trzeba wyrwać chwasta "

:)