TAR 14.06.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Gosiulku ale to o trawach bylo a ty zdaje sie o hortach piszesz? ale nic to, moje horty tez w pelnym sloncu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Gosiulku ale to o trawach bylo a ty zdaje sie o hortach piszesz? ale nic to, moje horty tez w pelnym sloncu :D:D noż przeleciało parę stron oczywiście, że o hortach pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ona jest duża, ale nie szeroka.. to nie ma o co się obrażać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Arni to pojechalas, jak juz to jest odpowiednio wysoka i szczupla z okraglosciami na swoim miejscu a nie tak bezczelnie: duza. duza to jest torba na ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 malka powiedzno gdzie tu u nas najlepiej sie polozyc na pelen przeglad?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Arni to pojechalas, jak juz to jest odpowiednio wysoka i szczupla z okraglosciami na swoim miejscu a nie tak bezczelnie: duza. duza to jest torba na ciuchy i tej wersji się będę trzymać Marta a w sensie czego ?? Bo tak,żeby od stóp do głowy to ja nie wiem. Chyba,że Angelius w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 a już wiesz co na tej poczcie się dzialo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 nie mam pojęcia Wiesz, ja raczej z tych mało sąsiedzkotwarzyskich jestem , więc plot dzielnicowych nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 w sumie ja plot sąsiedzkich tez nie znam może powinnam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 w sensie pelnych badan dla takiego co mu niskie leukocyty wysly i zle proby watrobowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Czasem to jest przydatne, szczególnie,że nie wiem skąd ale sąsiedzi wiedzą wszystko, począwszy od tego gdzie pracuje mój slubny, do tego,że chałupę budujemy :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.06.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 w sensie pelnych badan dla takiego co mu niskie leukocyty wysly i zle proby watrobowe Co A znów nawywijał Gdybym to ja musiała się położyć, to wybrałabym Gibińskiego w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 to jak u nas wszyscy na wiosce wiedza kim jestem a ja znam tylko sąsiada i dwie panie w sklepie jak po fajki zajezdzam i lotka wysylam:lol2: o planowanej budowie na szczęście nie wiedza:rolleyes: nawet rodzinie nie mowilismy. wiedza tylko mamy, ojciec i moja siostra. oczywiście szczeny pospadaly i w pierwszym szoku kolka na glowie rysowali. ale teraz już szok minal i nas mocno wspierają w postanowieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 i tej wersji się będę trzymać No i tak jest... odpowiednio wysoka.. sporo wyższa ode mnie.. więc i duża, nie szeroka... Za to ja od kolegów starszaka dowiedziałam się, że u nas na dzielnicy był napad na bank PKO we wtorek.. Fakt.. widziałam jak jechałam blokady policyjne, policja pod bankiem.. ale mi do głowy nie przyszło, że bank u nas obrobili... to znaczy we wsi u nas te atrakcje były... tylko ja nie miałam pojecie co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nie wiemy czy to jakis efekt po zlamaniu zeber , ale dostal teraz goraczki i antybiotyk a jednoczesnie zrobil badania ogolne i mu wyszlo takie dziadostwo no i lekarz sie zastanawia nadpolozeniem do szpitala na badania, boprzy infekcji elukocyty powinny byc podwyzszone a sa obnizone no i ta watroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.06.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 malka, dorwij jaką plotkarę i wywiedz się co z tym listonoszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.06.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ja tylko przelotem, bo to moja pora zainstalowali, czy podawaliscie przez ulicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.06.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 .. tylko ja nie miałam pojecie co się dzieje... Bo Ty Arcia zawsze na tyłach siedzisz:cool: Malcia, jak kwasty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2013 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 malka, dorwij jaką plotkarę i wywiedz się co z tym listonoszem Zzczępię i co ?? Dzień dobry, czy pai jest plotkarą? bo chciałabym się dowiedzieć co się z listonoszem stało ?? ja tylko przelotem, bo to moja pora zainstalowali, czy podawaliscie przez ulicę? NIc jeszcze nie zrobił, bo jakiś youtuber zamieścił nowe filmiki z m-c i siedział i oglądał, a że ma reglamentowany czas - to już ic nie zdążył zrobić. Bo Ty Arcia zawsze na tyłach siedzisz:cool: Malcia, jak kwasty??? Łomatko s córkom :jawdrop:Kłólik A kwasty rosną, mają się świetnie.:mad: Ale jak każdego chwasta , który w łapy mi wpadnie WYRWĘ, "Bo trzeba wyrwać chwasta " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 To ta jest chyba od Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts