malka 16.06.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 jak siostry, nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Nooo to są siostry... Wiesz, ja zapomniałam kompletnie, że od Ciebie ją dostałam.. no i się zastanawiałam co i skąd mam ogrodową hortensje.. A pamiętasz jaki ma mieć kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.06.2013 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Różowy, a raczej różowo zielony. Przynajmniej jedyny raz jak mi kwitła to właśnie tak było. To co porozsadzałam u siebie , wszystko ma pączki, więc sprawdzę, czy faktycznie rodzaj gleby ma wpływ na kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.06.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Hortensja ogrodowa kwitnie na ubiegłorocznych pędach, pąki zawiązuje na jesieni... niestety u nas przemarza i nijak bez dokładnego okrywania normalnie nie zakwitnie:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.06.2013 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Hortensja ogrodowa kwitnie na ubiegłorocznych pędach, pąki zawiązuje na jesieni... niestety u nas przemarza i nijak bez dokładnego okrywania normalnie nie zakwitnie:(. Dwa lata temu przykryłam, całą wielka hortensję ogrodową a i tak wymarzły wszystkie pędy. Na nowych miała 3 kwiaty. Tej zimy miałam dość i zostawiłam ją samą sobie. Nie odbił żaden pąk na zeszłorocznych pędach - obcięłam wszystkie. Teraz patrzę będzie kilkanaście kwiatów - nie będą na wysokich pędach ale będą. Hodowca hortensji z targu, po poprzedniej mroźnej zimie wszystkim kupującym proponuje trzymanie hortensji zimą w garażu albo innym nieogrzewanym garażu. One doskonale rosną w doniczkach.... tylko podlewać je trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ogrodowek mam jedynie 5 szt., reszte oddalam w dobre rece. te ktore zostaly kwitna, nie okrywam, bo mi wszystko jedno czy przezyja czy nie. i to chyba dziala, bo rosna jak glupie. zeszlej zimy okrylam rosliny - skarby i d...pa prawie wszystkie okryte i tak przemarzly, klony i moj kochany cedr:cry: juz nie sadze takich na, ktore trzeba chuchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Ja w ogóle się nie cyrtolę z roślinami - co ma przeżyć przeżyje, co ma zakwitnąć zakwitnie. Dostają swoje piciu i papu albo się zrewanżują, albo nie. Dotychczas zdechła mi jedna roślina i była to danica - więc bez dramatu Edytowane 17 Czerwca 2013 przez malka i zeżarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Z wczorajszej wycieczki Luka, taką Jurę chciałam Ci pokazać, a nie pijalnię wódki i piwa przy św Jana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.06.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ja tam kcem!!!!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Zawsze masz u mnie miejscówkę mów tylko kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nie, no, Malka, nie wierzę własnym oczom:jawdrop: Wpis w Ziewniku????? Nie za szybko od poprzedniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Malka i dokładnie o takiej Jurze ja myślałam:) Maybe next time.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 a co tak malo fot z tej wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Malka, taka piękną Jurę znam, ale pijalni przy św. Jana Pokazywałaś swój gres szkliwiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nie, no, Malka, nie wierzę własnym oczom:jawdrop: Wpis w Ziewniku????? Nie za szybko od poprzedniego? Też się zastanawiałam, czy to już czas ? Przegięłam ?? Malka i dokładnie o takiej Jurze ja myślałam:) Maybe next time.... Żadne maybe :mad: Ja już plan wycieczki układam a co tak malo fot z tej wycieczki nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Też się zastanawiałam, czy to już czas ? Przegięłam ?? Pytam, bo nie wiem czy zdążę wszytskie wpisy parapetówki przeczytać Żadne maybe :mad: Ja już plan wycieczki układam Tylko Lukę uprzedź, żeby sie na pijalnię nie nastawiała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Pijalnie możemy same zrobić - w jaskini głębokiej na przykład A z wpisami to tak odkładam, odkładam i się zebrać nie mogę. Chronologia mi się zaburzyła, nie wiem od czego zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.06.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 O rany, zamek, jeszcze nie odbudowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Malka, to jest ziewnik a nie dziennik. Nie musisz sie trzymac chronologii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Pijalnie możemy same zrobić - w jaskini głębokiej na przykład Tylko jak my potem z niej wyleziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts