Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A Ty byś się nie martwiła...

Wiedziałam, że trzeba zatankować, wiedziałam.,,..

Jadę młodego do szkoły odwieźć, mówię do niego, że gazu już nie mam albo zaraz albo za chwilę się skończy. Przejeżdżałam koło stacji, ale czasu nie miałam, bo Emil nie mógł się wybrać i spóźniony już był..

Potem rozmowa z dyrektorką aby patrzyła na niego, aby na WF i basenie z niego oka nie spuścili (boje się) a drugie jego imię woda),... zrezygnowałam do końca roku i do diagnostyki z EEG biofeedback dla młodego,

No i tak wracam, i tak o wszystkim myślę.. i zapomniałam.. no i przełączył się na benzynę..

No to nawrotka.. i zatankowałam..

Bardzo różnie mi teraz pali, bo wszystko po mieście, a i klimę włanczam czasami.. stąd dezorientacja...

TARcia.. nie pierwszy i nie ostatni.. Ja to chociaż mam benzynę jeszcze w baku, ale jak wracaliśmy od Was .. to gazu brakło,, bo mąż zapomniał tanknąć,, a i rezerwa spora w benzynie była i jesteśmy na autostradzie i nie ma gdzie zatankować, a że bardzo szybko jechał to i wir w baku był..... stracha mieliśmy, potem z autostrady wyjechaliśmy i też nie ma żadnej stacji.. nic.. dopiero do Ciechocinka wjechaliśmy bo wiedziałam, że tam stacja jest...

Leją :)

jesuuuu, jak wyjdzie coś nie tak, to z żywicy nici , nie mówiąc już o kasie , którą właśnie panowie mi topią w podłodze :lol2:- więc to bardzo ważny moment

:stirthepot::stirthepot::stirthepot:

mieszać , mieszać muszę :)

Maxiu - ładnie się ubrałam - choć makijaż mi spływa - mamy 32 stopnie w cieniu :mad::mad:

Musiałam lecieć, bo,żeż qrwa materiału brakło :bash::bash::bash:

Gierkówka rozkopana, wycieczkowo musiałam jechać do miasta wojewódzkiego i to jeszcze na takie zadupie, że obawiałam się,że nie trafię, ale mój wewnętrzny GPS poprowadził mnie pod same drzwi hurtowni.

OGŁASZAM, WSZEM I WOBEC ŻE WYLEWKI ZROBIONE :)

Może fotorelacje wieczorem, bo jeszcze nie chciałam po niej łazić...jest taka śliczna i dziewicza :lol2:

Nemniej nie obeszło się bez kłopotów - , a kłopotem okazała się pogoda.

Słońce ,które wpadało do salonu przez okno tarasowe, błyskawicznie wiązało wylewkę i cholernie panowie się namęczyli by ją rozprowadzić.

To miejsce trzeba będzie przeszlifować, co nastąpi niebawem :)