max-maniacy 18.06.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Malka, jak randka z betonem? ciekawe, czy się w końcu ładnie wystroiła? owocnej randki w takim razie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A Ty byś się nie martwiła...Wiedziałam, że trzeba zatankować, wiedziałam.,,.. Jadę młodego do szkoły odwieźć, mówię do niego, że gazu już nie mam albo zaraz albo za chwilę się skończy. Przejeżdżałam koło stacji, ale czasu nie miałam, bo Emil nie mógł się wybrać i spóźniony już był.. Potem rozmowa z dyrektorką aby patrzyła na niego, aby na WF i basenie z niego oka nie spuścili (boje się) a drugie jego imię woda),... zrezygnowałam do końca roku i do diagnostyki z EEG biofeedback dla młodego, No i tak wracam, i tak o wszystkim myślę.. i zapomniałam.. no i przełączył się na benzynę.. No to nawrotka.. i zatankowałam.. Bardzo różnie mi teraz pali, bo wszystko po mieście, a i klimę włanczam czasami.. stąd dezorientacja...TARcia.. nie pierwszy i nie ostatni.. Ja to chociaż mam benzynę jeszcze w baku, ale jak wracaliśmy od Was .. to gazu brakło,, bo mąż zapomniał tanknąć,, a i rezerwa spora w benzynie była i jesteśmy na autostradzie i nie ma gdzie zatankować, a że bardzo szybko jechał to i wir w baku był..... stracha mieliśmy, potem z autostrady wyjechaliśmy i też nie ma żadnej stacji.. nic.. dopiero do Ciechocinka wjechaliśmy bo wiedziałam, że tam stacja jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.06.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Leją jesuuuu, jak wyjdzie coś nie tak, to z żywicy nici , nie mówiąc już o kasie , którą właśnie panowie mi topią w podłodze - więc to bardzo ważny moment :stirthepot: mieszać , mieszać muszę Maxiu - ładnie się ubrałam - choć makijaż mi spływa - mamy 32 stopnie w cieniu :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 mieszam mieszam mieszam:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.06.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dzięki Mam dziurawe kalosze (kolejne:mad:) w innym wypadku cykałabym foty, a tak pozostaje mi zerkać przez szybę Pokój/gabinet - zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Może zajadę po południu.. ale czy kogoś zastanę? Mogę być przed 16-17 albo po 17.00 bo odbieram młodego.. Wiedziałam , że uciekniesz , wiedziałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ooo i już mam zmianę.. odbieram go o 15,20-15,30... Będziesz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.06.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Musiałam lecieć, bo,żeż qrwa materiału brakło :bash: Gierkówka rozkopana, wycieczkowo musiałam jechać do miasta wojewódzkiego i to jeszcze na takie zadupie, że obawiałam się,że nie trafię, ale mój wewnętrzny GPS poprowadził mnie pod same drzwi hurtowni. OGŁASZAM, WSZEM I WOBEC ŻE WYLEWKI ZROBIONE Może fotorelacje wieczorem, bo jeszcze nie chciałam po niej łazić...jest taka śliczna i dziewicza Nemniej nie obeszło się bez kłopotów - , a kłopotem okazała się pogoda. Słońce ,które wpadało do salonu przez okno tarasowe, błyskawicznie wiązało wylewkę i cholernie panowie się namęczyli by ją rozprowadzić. To miejsce trzeba będzie przeszlifować, co nastąpi niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.06.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Wiola, ja na 15 30 jadę po młodego, a potem idziemy na basen, więc nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja też nie dam rady, bo ślubny obiecał, ze po niego zajedzie..Ja siedzę w domu i nosa za drzwi nie wystawiam, bo mi jakoś słabawo.. Rozkojarzona jestem baaardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 To ja czekam do wieczora na fotorelację!!!:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Nadejszla wiekopomna chwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.06.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ależ dzisiaj dzień u Kocurka betony, u Malki wylewki, u mnie okna kończą nareszcie, cuda Drogie Panie się dzieją cuda adrenalina pod sufit i kciuki drętwieją będą zdjęcia, że się nieśmiało spytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A że u Luki dzisiaj poddasze zaczynają to zapomniała, aa?? Malka szkoda po raz tysięczny że tak daleko mieszkam bo bym Cię uściskała z tej radości!! Twojej i mojej i wszystkich radujacych się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.06.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Aj , no własnie miałam dopisać, że u Luki to poddasze dzisiaj zaczynają ho ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 No, masz szczeście kolezanko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.06.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 cieszę się z Wami wszystkimi, wylewającymi, szlifującymi i ocieplającymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.06.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 a Ty Luka już z budowy wróciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 On line na komórce pewnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Na budowie byłam tylko chwilę po pracy zaraz zeby naocznie przekonac sie ze panowie zaczęli;) A po południu zasnęłam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts