MusiSieUdac 20.06.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 O cholera jaki tu ruch. Po pierwsze STO LAT i spełnienia wszystkich życzeń, bo co tam marzenia i tak sobie zrealizujesz Nie dowierzałam, ze Ziewnik doczekał się wpisu, nie nooo proszę Pani toż to się rozpędziłaś, aż dwa razy czytałam zeby się upewnić, czy aby na pewno mi się nie sni A tak wogole to zajebiste dechy. Nooo i pamiętaj, ze licho nie spi - mam Cie na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Malka.. dokonałaś wpisu.. ale co dalej... Nie buduj więcej takiego napięcia tylko pisz od razu a nie za .. ileś tam... No i TARci nie nakopaj, tylko flaszkę postaw.. nooon nie obejdzie Cie impreza.. , ale zamiast kotłownianej, trawówki, wylewkowej czy żywicznej.. musi być jedna... ale taka konkretna.. Noo to Ty już skaładj kasę na alkohole albo co dwa dni kupuj jedną, żeby nie było od razu dużo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 20.06.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 STO LAT, byle nie z budowlańcami ła hahahahahahahaha :lol2: przyłączam się do tych wyjątkowych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.06.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Malka jak juz się tak rozpędziłaś i 3 wpisy jednego dnia poczyniłaś , to napewno coś tam jeszcze w zanadrzu chowasz, nie daj się prosić, jakoś dzielnie zniesiemy kolejny wpis w Ziewniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.06.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 O cholera jaki tu ruch. Po pierwsze STO LAT i spełnienia wszystkich życzeń, bo co tam marzenia i tak sobie zrealizujesz Nie dowierzałam, ze Ziewnik doczekał się wpisu, nie nooo proszę Pani toż to się rozpędziłaś, aż dwa razy czytałam zeby się upewnić, czy aby na pewno mi się nie sni A tak wogole to zajebiste dechy. Nooo i pamiętaj, ze licho nie spi - mam Cie na oku To licho, to by mogło częściej zaglądać na fm - skoro i tak nie śpi Dziękuję za życzenia Oby te najlepsze się spełniły Malka.. dokonałaś wpisu.. ale co dalej... Nie buduj więcej takiego napięcia tylko pisz od razu a nie za .. ileś tam... No i TARci nie nakopaj, tylko flaszkę postaw.. nooon nie obejdzie Cie impreza.. , ale zamiast kotłownianej, trawówki, wylewkowej czy żywicznej.. musi być jedna... ale taka konkretna.. Noo to Ty już skaładj kasę na alkohole albo co dwa dni kupuj jedną, żeby nie było od razu dużo.. Wiola ,ile razy mam mówić,że paraperówka będzie, jak dom będzie skończony:) A do tej pory i tak Wam wątroby wysiądą, więc nie ma co alkoholu kupować ła hahahahahahahaha :lol2: przyłączam się do tych wyjątkowych życzeń Uffff, jak dobrze, że mój chłop nie jest budowlańcem Dziękuję Malka jak juz się tak rozpędziłaś i 3 wpisy jednego dnia poczyniłaś , to napewno coś tam jeszcze w zanadrzu chowasz, nie daj się prosić, jakoś dzielnie zniesiemy kolejny wpis w Ziewniku Mówisz,że Lud chce igrzysk ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.06.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ŻetEr rządzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.06.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Lud w mej osobie miał już na łoża łono rzucić swe łono, ale zwabiony wpisem w ziewniku nie rzucił. Początek dnia bez wizyty u koleżanki Malki wydaje się być niekompletny. Rury są piękne! Aż szkoda ten pomarańcz przykrywać szarzyzną ziemi. Twój wpis mi nieprzyjemnie przypomina o potencjalnym rachunku za wstawienie szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.06.2013 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Lud w mej osobie miał już na łoża łono rzucić swe łono, ale zwabiony wpisem w ziewniku nie rzucił. Początek dnia bez wizyty u koleżanki Malki wydaje się być niekompletny. Rury są piękne! Aż szkoda ten pomarańcz przykrywać szarzyzną ziemi. Twój wpis mi nieprzyjemnie przypomina o potencjalnym rachunku za wstawienie szamba ooooo rany, warto pisać, dla takich komplementów Sugerujesz,że powinnam odkopać te rury ??? A szambo -śmiem twierdzić, że łatwiej je włożyć niż wyjąć jakkolwiek to brzmi , no i chętnie oddam swoje - odbiór własny Rasia -ładna nie ?? mam jeszcze dwie takie przy skrzynce gazowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.06.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 to pozostaje tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Malka, ręka Cię nie boli zbytnio? Takie przeciążenia mogą być szkodliwe. 4 posty w ciągu 4dni??? No nie wierzę. Wszystko w porządku u Ciebie? A teraz serio całkiem: gratuluję ŻetEr i PomEr (może być?) i szamba co go nie ma być I wogle to Hameryka u Ciebie, bo takie rurki to ja mogę sobie na zdjeciach tylko pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.06.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 No to masz żółtą, pomarańczową i niebieską, to trochę jeszcze Ci brakuje kolorków żeby wylądować somewhere over the rainbow Ale najszczersze gratulacje, bo to już wszystkie przyłącza? Malka ja z interesem przyczłapałam, poproszę namiar na tego Rosyjskiego Księcia Anhydryta Taniego I druga rzecz, czy możesz mi poradzić, czy są poduszki (wielkość jaśka konkretnie), dla osób stale leżących, które nie grzeją? Pamiętam, że miałaś sobie kupić piankową, i jak? dobra jest? Problem w tym że ja potrzebuję taką właśnie jak jasiek tylko z niegrzejącym wypełnieniem. Są takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Malcia medium boja pokazałam, już się przebarwia, kurka ciut za wcześnie, chyba przez te upaly i brak deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 u mnie ŻetEr jest CzaEr:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 O czym wy gadacie???Że żółta i pomarańczowa rurka to ja wiem o co kaman.. ale te w/w nazwy są dla mnie obce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 które konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ania, ja kupiłam taką http://strefadobregosnu.iai-shop.com/product-pol-370-Poduszka-Deluxe-Memory-Pillow.html poduszkę, oczywiście długo się nią nie nacieszyłam, bo młody mi zakosił :rolleyes: I nie chce oddać - czyli śmiem twierdzić,że jest wygodna. NIe bardzo rozumiem o co chodzi z "osobą stale leżącą , chcesz przyciwodleżynową poduszkę czy raczej coś wygodnego pod głowę? Namiary na Księcia Anhydryta :http://www.posadzki-samopoziomujace.pl/. Jeśli chcesz zobaczyć efekt pracy - zrobię dziś fotki. ale magiczna maszyna pokazała dokładność do1mm -więc chyba nieźle ? Tarcia CzaeR też może być ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 kupiłam dziś w biedrze poduszki z pianki termoelastycznej, były po 38 zl wiec jak będą do kitu to zal nie będzie. a podobne w jusku po ponad stowe chodzily i były niby w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 moja CzaeR jes CzaeR na zewnątrz w srodku już jest ZeteR:cool: pszczolka normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ania, ja kupiłam taką http://strefadobregosnu.iai-shop.com/product-pol-370-Poduszka-Deluxe-Memory-Pillow.html poduszkę, oczywiście długo się nią nie nacieszyłam, bo młody mi zakosił :rolleyes: I nie chce oddać - czyli śmiem twierdzić,że jest wygodna. NIe bardzo rozumiem o co chodzi z "osobą stale leżącą , chcesz przyciwodleżynową poduszkę czy raczej coś wygodnego pod głowę? Namiary na Księcia Anhydryta :http://www.posadzki-samopoziomujace.pl/. Jeśli chcesz zobaczyć efekt pracy - zrobię dziś fotki. ale magiczna maszyna pokazała dokładność do1mm -więc chyba nieźle ? Taka niestety odpada, moja mama preferuje typowe kształtem poduszki, więc mogę manewrować tylko rodzajem wypełnienia. Teraz ma jakiś zwykły jasiek i on ją strasznie grzeje, zwłaszcza przy tych upałach Malka Książę jest przedstawicielem Wolplana na Śląsk, Małopolskę i łódzkie, na mazowieckie jest inny i to z nim właśnie widzimy się we wtorek. W każdym razie napiszę do nich czy wybiorą się pod Warszawę, ale sądzę, że mają rejonizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 O cholera, ja nie załapałam,że Ty podstoliczna :bash: A to faktycznie, panowie na pewno nie wchodzą sobie w paradę, ale możesz tego swojego podejść trochę co do ceny dając mu za przykład mojego przedstawiciela A co do poduszek, poszukaj takiej z silikonem - są tanie , nie grzeją, jeszcze jak wypełnienie mają z kulek, to juz w ogóle sa przewiewne oooo coś w ten deseń http://allegro.pl/show_item.php?item=3313787724& Weż kilka, bo naprawdę mają niedługą żywotność, ale za te pieniądze są naprawdę ok. Tarcia - pszczółkowej to nawet ja nie mam buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts