malka 24.06.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 U nas czy czterdzieści w cieniu, czy tak jak teraz piętnaście w słońcu komary żrą jak opętane.:mad: i piąteczka gruboskórna kożelanko http://www.hopfer.com.pl/czerwonemaki/_pomocniczy/piatka.gif mnie też w tył nie cisną kanciate kibelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) U nas czy czterdzieści w cieniu, czy tak jak teraz piętnaście w słońcu komary żrą jak opętane.:mad: i piąteczka gruboskórna kożelanko http://www.hopfer.com.pl/czerwonemaki/_pomocniczy/piatka.gif mnie też w tył nie cisną kanciate kibelki hej hej:D oprócz grubej skóry zapomniałam dodać że mam grubą dooope i stąd może takie odczucia kwadratowego kibla a nie inne. wrzucam Ci fotę kibla i bidetu mam jeszcze umywalkę z tej serii - trochę ponad tysia za kibel, ale ja jestem zadowolona i z jakości i z odcienia bieli jak obejrzysz to wyrzucam Edytowane 24 Czerwca 2013 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 obejrzałam ale możesz zostawić . Fajnie na ładne popatrzeć Twój kibello i tak zaokraglony znaczy rogi ma przycięte. ja kanciaka szukam A jakbyś tak w swej łaskawości powiedziała mi co to za suszarka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 aaa bo wy chudodupce a ja wielkogabarytowa, to kanciastosci się wrzynaja:lol2:a tak serio wyprobowywalam kiedyś 2 tygodnie na wywczasach w jakims hotelu i nie podeszly mi. może stad taka opinia moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Tarcia wręcz naprzeciwko. ja myslę że chudodupce czują kanty fakt malka, dopiero te zaokrąglenia zauważyłam no to teraz najbardziej kanciate jakie mam grzejnik to enix hiacynt chyba z tego co pamiętam . Edytowane 24 Czerwca 2013 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 i co to za umywalka, fajna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 to była cała seria kerasan egomój dzielny białas dziki przegania właśnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 mój dzielny Bialas przegonil konkurencje w postaci kota sasiadow i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku blogo zasnal:lol2: tak wiec mamy luz na bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 mój dzielny Bialas przegonil konkurencje w postaci kota sasiadow i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku blogo zasnal:lol2: tak wiec mamy luz na bani mój białas chyba troszkę większy niż Twój, stąd i cel przeganiania niejako większy gabarytowo;) mój tak lata po okolicy do nocy a potem pada na twarz i śpi do południa. także w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku. w tymże poczuciu - zanim padnie - podbiega wesoło podskakując do lodówki i domaga się kiełbaski - w nagrodę za dobrze spełniony obowiązek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A ten grzejnik to normalnie do co wpiety i oprócz tego grzałka ?? Kurde potrzebuję grzejnik/suszarkę tylko na prąd i z płaskimi rurkami, w kolorze szarym lub szczotkowanej stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A ten grzejnik to normalnie do co wpiety i oprócz tego grzałka ?? Kurde potrzebuję grzejnik/suszarkę tylko na prąd i z płaskimi rurkami, w kolorze szarym lub szczotkowanej stali tak. jak pompa grzeje podłogówkę, to mam drugi obieg na grzejniki. jak nie grzeje - np teraz latem, to żeby wysuszyć ręczniki włączam grzałkę. zerknij na stronę enix, boston jest fajny tyle że drogi, a opcje podłączenia sa opisane przy każdym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) No to oglądam i szukam dalej. Grzejnika na prąd Cena do 1500 zł chyba znalazłam kibello http://www.isnetlazienki.pl/files/produkty/org/8/1355232075l67401.JPG edit -świetny ten boston tylko nie umiem znaleźć tych podłączeń Edytowane 24 Czerwca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a ja kombinuje czy by sobie rurkowych na calkiem plaskie nie wymienić, kurde jak one mnie wkurzaja. bo na rurkach i tak recznikow nie susze, mam wentylacje mechaniczna wiec w zasadzie reczniole same schna. za to rurki tak mnie wkurzaja przy sprzątaniu, a ja przecież leniwiec jestem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 No to oglądam i szukam dalej. Grzejnika na prąd Cena do 1500 zł chyba znalazłam kibello http://www.isnetlazienki.pl/files/produkty/org/8/1355232075l67401.JPG o maj got, krótkie jakies się wydaja, chyba nie maja odsadzki klapa na plecach nie będzie lezec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 No to oglądam i szukam dalej. Grzejnika na prąd Cena do 1500 zł chyba znalazłam kibello http://www.isnetlazienki.pl/files/produkty/org/8/1355232075l67401.JPG duży kibell. mocno kanciaty. a boston widziałaś już? http://enix.pl/grafiki/powiekszenia/BostonB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dopisałam - widziałam TYko tam są same podłączenia do sieci, nie umiem znaleźć czy na prgą mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dopisałam - widziałam TYko tam są same podłączenia do sieci, nie umiem znaleźć czy na prgą mogą być to wybierz sklep internetowy, w którym boston jest najtaniej albo jakikolwiek i wyślij do nich zapytanie, czy może być na prund ino tylko:) bo sam w sobie piękny jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 tak zrobię i następny kibello ten ma łatwo zdejmowaną deskę - to duzy plus http://allegro.lineablue.pl/files/images/MISY-WC/WC-STELLA-FOT.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 czy tylko ja mam wrażenie, że te kible są monstrualnej wielkości????? kurcze musisz oblukać na żywo, bo to jakieś mega trony są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 one wygladaja na wielkie, bo sa mocno zabudowane w doł. a do tego musza być niezle ciężkie przy tej ilości porcelitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts