Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

U nas czy czterdzieści w cieniu, czy tak jak teraz piętnaście w słońcu ;) komary żrą jak opętane.:mad::mad::mad:

i piąteczka gruboskórna kożelanko http://www.hopfer.com.pl/czerwonemaki/_pomocniczy/piatka.gif

mnie też w tył nie cisną kanciate kibelki :)

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas czy czterdzieści w cieniu, czy tak jak teraz piętnaście w słońcu ;) komary żrą jak opętane.:mad::mad::mad:

i piąteczka gruboskórna kożelanko http://www.hopfer.com.pl/czerwonemaki/_pomocniczy/piatka.gif

mnie też w tył nie cisną kanciate kibelki :)

hej hej:D

oprócz grubej skóry zapomniałam dodać że mam grubą dooope i stąd może takie odczucia kwadratowego kibla a nie inne. wrzucam Ci fotę kibla i bidetu mam jeszcze umywalkę z tej serii - trochę ponad tysia za kibel, ale ja jestem zadowolona i z jakości i z odcienia bieli

jak obejrzysz to wyrzucam

Edytowane przez amglad1

obejrzałam :)

ale możesz zostawić .

Fajnie na ładne popatrzeć :)

Twój kibello i tak zaokraglony ;) znaczy rogi ma przycięte.

ja kanciaka szukam

A jakbyś tak w swej łaskawości powiedziała mi co to za suszarka ??

mój dzielny Bialas przegonil konkurencje w postaci kota sasiadow i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku blogo zasnal:lol2: tak wiec mamy luz na bani :D

:) mój białas chyba troszkę większy niż Twój, stąd i cel przeganiania niejako większy gabarytowo;) mój tak lata po okolicy do nocy a potem pada na twarz i śpi do południa. także w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku. w tymże poczuciu - zanim padnie - podbiega wesoło podskakując do lodówki i domaga się kiełbaski - w nagrodę za dobrze spełniony obowiązek:)

A ten grzejnik to normalnie do co wpiety i oprócz tego grzałka ??

Kurde potrzebuję grzejnik/suszarkę tylko na prąd i z płaskimi rurkami, w kolorze szarym lub szczotkowanej stali

tak. jak pompa grzeje podłogówkę, to mam drugi obieg na grzejniki. jak nie grzeje - np teraz latem, to żeby wysuszyć ręczniki włączam grzałkę. zerknij na stronę enix, boston jest fajny tyle że drogi, a opcje podłączenia sa opisane przy każdym modelu

No to oglądam i szukam dalej.

Grzejnika na prąd :)

Cena do 1500 zł

chyba znalazłam kibello

http://www.isnetlazienki.pl/files/produkty/org/8/1355232075l67401.JPG

edit -świetny ten boston :)

tylko nie umiem znaleźć tych podłączeń :oops:

Edytowane przez malka

a ja kombinuje czy by sobie rurkowych na calkiem plaskie nie wymienić, kurde jak one mnie wkurzaja. bo na rurkach i tak recznikow nie susze, mam wentylacje mechaniczna wiec w zasadzie reczniole same schna. za to rurki tak mnie wkurzaja przy sprzątaniu, a ja przecież leniwiec jestem:lol2::lol2:

No to oglądam i szukam dalej.

Grzejnika na prąd :)

Cena do 1500 zł

chyba znalazłam kibello

http://www.isnetlazienki.pl/files/produkty/org/8/1355232075l67401.JPG

o maj got, krótkie jakies się wydaja, chyba nie maja odsadzki klapa na plecach nie będzie lezec???