malka 24.06.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nie no, normalne wymiary mają330 wysokość, 360 szerokość i 525 głębokość ten poprzedni 300x370x490 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 może tylko takie wrażenie sprawiają Dziewczyny, spadam lulać, bo jutro skoroświt wstaję pozdrawiam, malka - trafionych kanciatych wyborów i dobrej nocy Dziewczyny:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nie no, normalne wymiary mają 330 wysokość, 360 szerokość i 525 głębokość ten poprzedni 300x370x490 a ile wazą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 śpij dobrze a ja szukam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ale kwadraty:) Słuchaj, musiałaś się chyba szybko wyspać bo widziałam Cię dzisiaj u mnie rano jak szłam po bułki, o 7:o Normalnie na serio, wychodzę ze sklepu a tam Malka idzie... co prawda od tyłu Cię widziałam, ze to na bank byłas Ty... tylko się zastanowiłam dlaczego N ma tak z 4-5 lat bo własnie z nim szłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 kibella wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 25.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 O ten ostatni śliczny.A duże masz Malka łazienki,bo kwadratowa ceramika bardzo wypełnia i dociąża przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Eee tam dzisiaj Malce kible w głowie nie były..Skoro Malka widziała i wołała dzisiaj na mojego Emila, tzn.. była zobaczyć jak jej Syn odbiera nagrodę za osiągnięcia od prezydenta miasta. Malcia gratulki dla Młodego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Wybrane:) ten ostatni i szczerze powiem, że zdecydowała cena, bo oba mi się podobają teraz umywalki 90x46 lub 75x46 http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/33/22/45/68/3322456807 idealnie kształtem pasuje do kibello http://dechy.pl/toscania/1.jpg i taniooocha ale trochę mała 55x39 nie chce mi się już szukać ...jesssu, za pół roku i tak się będę wściekać,że szorować trzeba, a nie będę rozczulała sie nad kształtem Marynata, nie mam dużych łazienek - ta do której teraz sprzętów szukam ma 260 na 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 a ta "taniocha" to co to bardzo mi się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Eee tam dzisiaj Malce kible w głowie nie były.. Skoro Malka widziała i wołała dzisiaj na mojego Emila, tzn.. była zobaczyć jak jej Syn odbiera nagrodę za osiągnięcia od prezydenta miasta. Malcia gratulki dla Młodego. dzięki Arni Młody tylko stwierdził jak dyplom odebrał - o takiego jeszcze nie miałem A Emil, czym się wsławił dla miasta ? A w ogóle, jak on strasznie schudł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 no i oczywiście gratulacje, jaka ja roztrzepana jestem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 a ta "taniocha" to co to bardzo mi się widzi jakiś nn z allegro ja po obrazkach szukam, nie po naklejce Choć w szoku byłam,że mnie podoba się coś za 2 stówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 jak dla mnie w deche, super. i czemu za mala? mamy teraz 45 i 60 sa wystarczające, nawet stwierdziliśmy ze 45 by już wystarczyly. na diabla mi w łazience "wanienka pralnicza" tej będę potrzebować w pralni by bialasa wygodnie moc prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 no i oczywiście gratulacje, jaka ja roztrzepana jestem:rolleyes: dziękuję, dziękuję No dumna jak paw jestem jak dla mnie w deche, super. i czemu za mala? mamy teraz 45 i 60 sa wystarczające, nawet stwierdziliśmy ze 45 by już wystarczyly. na diabla mi w łazience "wanienka pralnicza" tej będę potrzebować w pralni by bialasa wygodnie moc prac Czemu mała? Czasami zderzamy się we dwójkę w łazience, a póki to będzie nasza jedyna umywalka, chyba lepiej by była duża ?? Tak mi się jakoś wydaje - głupio myślę ?? a i jak serio jesteś zainteresowana, to mogę ją skoczyć oblukać, bo tak się pięknie składa,że ten sklep jest rzut beretem ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Malcia drugich ich czytali.. zajęli kilka razy na prestiżowych imprezach wyróżnienia, a nawet wygrali kilka konkursów..... bębnią na bębnach.. Ich zespól nazywa się " Iułanda" czy jakoś tak podobnie. W sumie dowiedziałam się, że mieli w sumie 18 czy 19 występów scenicznych , nie licząc występów w szkole na zakończenie roku, czy jakichś tam u nas.. To wszystko wyjazdowe... Schudł??????? Mnie się wydaje, że właśnie nie.. tyje znowu.. a będzie jeszcze gorzej... Za to eligancki był.. do końca dzisiejszego dnia... A Twój Młody za matme i za przyrodę? Nic Emil nie mówił, że widział N. Znając życie, nie widział Go.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 oblukac możesz nawet dla siebie. ale serio mi się zarypiscie podoba co do malosci zastanow się mocno nad wielkościami sprzetow co byscie się nie obijali bardziej, bo miejsca nie będzie za wiele. kibelek, bidet, wanna , wielka umywalka i pewnie jakies mebelki, bo graty i kosmetyki trzeba gdzies trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Kupi sobie plastikowy koszyk i tam wrzuci wszystko jak ja .. kiedyś A tak serio.. w umywalce 50cm dadzą radę myć zęby dwie osoby spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 no tak Wiola ale plastikowy koszyk to może być na chwile, ja mowie o tym ,ze jeśli to będzie na razie jedyna lazienka, to oprócz kosmetykow sa jeszcze inne pierdafony np. reczniki zapasowe, suszarka i tysiąc innych pierdoletow. moim zdaniem 55x39 jest wystarczająco duza nawet gdyby dwie osoby myly w niej zęby, zwłaszcza jak sa kompatybilne (te osoby znaczy) my dajemy rade i w 45 jak czasem do drugiej łazienki nie chce się komus isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Arni,wiem,że bębnią - słyszałam na wośp Świetnie bębnią ale coś Ci powiem -chamówę odwalili dając dzieciom niewidomym książki w nagrodę i bynajmniej nie braillem pisane Schudł i to bardzo -dawno go nie widziałam, dlatego mi się w oczy rzuciło. Uściskaj go ode mnie i pogratuluj, bo świetnie się spisał. I widział młodego, przeciez się z nim witał, a miał prawo nas nie widzieć, bo od tyłu go zaszliśmy Dopiero jak huknęłam do ucha CZEŚĆ EMIL - zareagował Zagadany z kolegami był, znaczy on zagadywał kolegów Tarcia, w tej łazience będzie tylko umywalka kibelek i prysznic TOTALNY MINIMALIZM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts