Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale kwadraty:)

Słuchaj, musiałaś się chyba szybko wyspać bo widziałam Cię dzisiaj u mnie rano jak szłam po bułki, o 7:o

Normalnie na serio, wychodzę ze sklepu a tam Malka idzie... co prawda od tyłu Cię widziałam, ze to na bank byłas Ty... tylko się zastanowiłam dlaczego N ma tak z 4-5 lat bo własnie z nim szłaś:)

Wybrane:)

ten ostatni i szczerze powiem, że zdecydowała cena, bo oba mi się podobają

teraz umywalki

90x46 lub 75x46

http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/33/22/45/68/3322456807

idealnie kształtem pasuje do kibello

http://dechy.pl/toscania/1.jpg

i taniooocha :)

ale trochę mała 55x39

nie chce mi się już szukać ...jesssu, za pół roku i tak się będę wściekać,że szorować trzeba, a nie będę rozczulała sie nad kształtem ;)

Marynata, nie mam dużych łazienek - ta do której teraz sprzętów szukam ma 260 na 250

Eee tam dzisiaj Malce kible w głowie nie były..

Skoro Malka widziała i wołała dzisiaj na mojego Emila, tzn.. była zobaczyć jak jej Syn odbiera nagrodę za osiągnięcia od prezydenta miasta.

Malcia gratulki dla Młodego.

dzięki Arni :)

Młody tylko stwierdził jak dyplom odebrał - o takiego jeszcze nie miałem :bash:

A Emil, czym się wsławił dla miasta ? :)

A w ogóle, jak on strasznie schudł :o

no i oczywiście gratulacje, jaka ja roztrzepana jestem:rolleyes:

dziękuję, dziękuję :)

No dumna jak paw jestem :lol:

jak dla mnie w deche, super. i czemu za mala? mamy teraz 45 i 60 sa wystarczające, nawet stwierdziliśmy ze 45 by już wystarczyly. na diabla mi w łazience "wanienka pralnicza" tej będę potrzebować w pralni by bialasa wygodnie moc prac

Czemu mała? Czasami zderzamy się we dwójkę w łazience, a póki to będzie nasza jedyna umywalka, chyba lepiej by była duża ??

Tak mi się jakoś wydaje - głupio myślę ??

a i jak serio jesteś zainteresowana, to mogę ją skoczyć oblukać, bo tak się pięknie składa,że ten sklep jest rzut beretem ode mnie.

Malcia drugich ich czytali.. zajęli kilka razy na prestiżowych imprezach wyróżnienia, a nawet wygrali kilka konkursów..... bębnią na bębnach.. Ich zespól nazywa się " Iułanda" czy jakoś tak podobnie.

W sumie dowiedziałam się, że mieli w sumie 18 czy 19 występów scenicznych , nie licząc występów w szkole na zakończenie roku, czy jakichś tam u nas.. To wszystko wyjazdowe...

Schudł???????

Mnie się wydaje, że właśnie nie.. tyje znowu.. a będzie jeszcze gorzej...

Za to eligancki był.. do końca dzisiejszego dnia... ;)

A Twój Młody za matme i za przyrodę?

Nic Emil nie mówił, że widział N.

Znając życie, nie widział Go..

oblukac możesz nawet dla siebie. ale serio mi się zarypiscie podoba

co do malosci zastanow się mocno nad wielkościami sprzetow co byscie się nie obijali bardziej, bo miejsca nie będzie za wiele. kibelek, bidet, wanna , wielka umywalka i pewnie jakies mebelki, bo graty i kosmetyki trzeba gdzies trzymać.

no tak Wiola ale plastikowy koszyk to może być na chwile, ja mowie o tym ,ze jeśli to będzie na razie jedyna lazienka, to oprócz kosmetykow sa jeszcze inne pierdafony np. reczniki zapasowe, suszarka i tysiąc innych pierdoletow. moim zdaniem 55x39 jest wystarczająco duza nawet gdyby dwie osoby myly w niej zęby, zwłaszcza jak sa kompatybilne (te osoby znaczy) my dajemy rade i w 45 jak czasem do drugiej łazienki nie chce się komus isc :D

Arni,wiem,że bębnią - słyszałam na wośp :)

Świetnie bębnią:)

ale coś Ci powiem -chamówę odwalili dając dzieciom niewidomym książki w nagrodę :o i bynajmniej nie braillem pisane

Schudł i to bardzo -dawno go nie widziałam, dlatego mi się w oczy rzuciło.

Uściskaj go ode mnie i pogratuluj, bo świetnie się spisał.

I widział młodego, przeciez się z nim witał, a miał prawo nas nie widzieć, bo od tyłu go zaszliśmy :lol: Dopiero jak huknęłam do ucha CZEŚĆ EMIL - zareagował

Zagadany z kolegami był, znaczy on zagadywał kolegów :lol2:

Tarcia, w tej łazience będzie tylko umywalka kibelek i prysznic :)

TOTALNY MINIMALIZM ;)