TAR 28.06.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 poprosze jedna wiazaneczke fajowe wiechcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 no zdolna z ciebie bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 28.06.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 malka, ładne kwiatki... super Ci wyszło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.06.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ładne kwiatki I jaki czosnek - gigant:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ja też się nie obrażę za jedną wiązankę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.06.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Kurcze,Malka,van Gogh chyba nie widział czosnku???Spóżniam się -ale gratulacje dla Młodego.I miłych wakacji:) Gdybym dziś robiła kabinę to miałaby same szklane ściany,z czterech stron;łatwo zbić i wstawić nowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Dzięki Tak bezwstydnie się chwalę Chyba znalazłam swoją kabinę - ale o tym napiszę jak klepnę temat na 100% Jest ładna, bez ramek, bo bez drzwi Dziś świętowałam zakończenie IV klasy Rannny jak ten czas leci Przecież dopiero co zaczynałam edukacje w szkole podstawowej, a tu już prawdziwe świadectwo, z ocenami w cyferkach, a nie opisowe - wręczają starzeje się Markoto - u Franka pytałaś o średnią, powiem Ci,że u młodego w szkole jedna laska ma 5,75 A teraz szybko poczytam co u Was i spadam, bo jutro będę realizować swój prezent urodzinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2013 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Nie wiem czy to tu ale chciałem podzielić się swoimi odczuciami odnośnie Twojego Ziewnika: Muszę stwierdzić że czytało się jak dobry kryminał Czytałem i nie mogłem się odciągnąć, lecz nadal ciekawi mnie parę spraw: -widzę że 5 lat trwa ta przygoda, jak teraz prezentuję się domek (nie dodawałaś dawno żadnych zdjęć)? -bardzo piękny dach czy wrzucisz już go w całej okazałości? -Co z Panem P. czy odpowiedział za swoją niekompetencję? PS: dobry wybór że postawiłaś na gaz - ale czy kocioł Junkers to już inna sprawa... Pozdrawiam i życzę ci jak najszybszego wprowadzenia się ze ślubnym Obiecałam ,że odpowiem I dzięki,że ziewnik mi zostawiłeś Pomińmy, ten kryminał, bo fakt zalatywało juz nim w wersji z kratami i klawiszami ale po kolei dom z zewnętrza prezentuje się dokładnie tak jak przed trzema laty - znaczy, dojrzewam do elewacji, a temat jest trydny, bo na jednej ścianie mam trzy poziomy i dwa piony - wyrównać to styro czy wełną, to będzie mistrzostwo świata. Szukam ekipy, która podejmie się (jesienią) ocieplenia domu pianą pur, na drewnianym stelażu - jakby ktoś słyszał o takiej, to szepnijcie słówko Dach jest najzwyklejszy ze zwykłych, ale dziękuję za miłe słowo - powiedz, która część Cię interesuje, to wlezę na rusztowanie i Ci obcykam A pan P to temat rzeka , w skrócie - przed sądem nie odpowiedział, ale ,że ja jak miłość - cierpliwa jestem,łaskawa już raczej nie o obu mych zaletach pan P się przekonał, w dość dotkliwy dla siebie sposób, a dla mnie dość radosny Wyjdzie ze mnie sucz, ale przyznaję, że dużo radości sprawia mi palenie każdego interesu jaki ów pan próbuje rozkręcić. Wiem,ze w ten sposób nie mam możliwości odzyskania swoich pieniędzy, ale ja bez nich żyję i będę dalej żyć, a satysfakcja jaką mam z jawnego dręczenia -bezcenna. A na sąd przyjdzie czas, wtedy gdy pan P najmniej się tego będzie spodziewał. Pozew jest złożony, a odsetki są liczone od dnia jego złożenia - resztę można sobie dopowiedzieć. 4 lata od kwoty 45 tyś Mam nadzieję,że dzień wprowadzki zbliża się wielkimi krokami i juz witam się z gąską Ja również pozdrawiam i staropolskim zwyczajem witaj w mych skromnych i niskich progach http://www.inne-gotowanie.pl/wp-content/uploads/2012/01/Domowy-chleb-z-chrupi%C4%85c%C4%85-sk%C3%B3rk%C4%852.jpg http://www.puc.sky.pl/upload/image/sol.jpg http://www.rotfl.com.pl/data/media/7/wodka_czysta_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.06.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 też robiłam wiązanki. z biedronkowych drobnych margerytek, swoich ogródkowych goździków, tawułek i szparagusa. ale nawet w połowie nie były tak piękne jak Twoje. a propos średniej, to dziewczę w klasie mojego syna (koniec szóstej) miała średnią 5,91. miała tylko jedną 5. kosmos jak dla mnie. to gdzie ta kabina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 A jak Malka mówi o cierpliwości-nie łaskawości to ma TAAAAAKIE spojrzenie..ciarry i dreszcze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Kasia, dojrzewam do kabiny. Znaczy kombinujemy ze ślubnym, jak ją do nas wcisnąć, bo albo wejdzie po długości - jak było planowane i wtedy wejście od kibelka albo dać kabinę po szerokości. Bo niestety nie da się strony wejścia zmienić Aga - ja jestem bardzo cierpliwa , już ponad tydzień czekam na odpowiedź w sprawie Franka i jeszcze nikogo nie zabiłam - czyź to nie dowód na moje opanowanie A teraz ...tadammmmmm Relacja pod tytułem "mój prezent urodzinowy" sorki za fatalną jakość, ale można było wnieść tylko idiotenkamera wiecie kto to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ciemno jest.... I co z tą kabiną? A o Franku to piszesz o Franiu czy o kocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 No ciemno i jeszcze jakość foty Ale fan napewno zgadnie Kabina - patrz wyżej , kombinujemy Franek Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.06.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Wiem,że Ty wiesz jak noga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Paul????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Grupa na R? A Franek kot też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.06.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ja nie mam pojęcia. Ale ostatni mój koncert to było rokowisko 30 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Nie Paul,nie R :no: Mój ślubny poczuł zabawę koncertową Choć przez ostatnie półtorej dekady zapierał się wszystkimi członkami ciała. Teraz mu się odmieniło i w ciągu miesiąca zaliczyliśmy dwa duże koncerty. Ale ni cholery na Opener nie da się wyciągnąć A kabina ma być taka http://image.ceneo.pl/data/products/14483482/i-new-trendy-walk-in-integra-exk-1018.jpg Tylko panel ma być na węższym boku ,stąd moje dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.06.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ale czad!! Przy kamieniu u nas musiałabym takie cudo codziennie czyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts