Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki :)

Tak bezwstydnie się chwalę :oops:

Chyba znalazłam swoją kabinę - ale o tym napiszę jak klepnę temat na 100%

Jest ładna, bez ramek, bo bez drzwi :lol2:

Dziś świętowałam zakończenie IV klasy :)

Rannny jak ten czas leci :o

Przecież dopiero co zaczynałam edukacje w szkole podstawowej, a tu już prawdziwe świadectwo, z ocenami w cyferkach, a nie opisowe - wręczają :o

starzeje się :( ;)

Markoto - u Franka pytałaś o średnią, powiem Ci,że u młodego w szkole jedna laska ma 5,75 :)

A teraz szybko poczytam co u Was i spadam, bo jutro będę realizować swój prezent urodzinowy :lol:

Nie wiem czy to tu ale chciałem podzielić się swoimi odczuciami odnośnie Twojego Ziewnika:

Muszę stwierdzić że czytało się jak dobry kryminał Czytałem i nie mogłem się odciągnąć, lecz nadal ciekawi mnie parę spraw:

-widzę że 5 lat trwa ta przygoda, jak teraz prezentuję się domek (nie dodawałaś dawno żadnych zdjęć)?

-bardzo piękny dach czy wrzucisz już go w całej okazałości?

-Co z Panem P. czy odpowiedział za swoją niekompetencję?

PS: dobry wybór że postawiłaś na gaz - ale czy kocioł Junkers to już inna sprawa...

Pozdrawiam i życzę ci jak najszybszego wprowadzenia się ze ślubnym

Obiecałam ,że odpowiem

I dzięki,że ziewnik mi zostawiłeś :)

Pomińmy, ten kryminał, bo fakt zalatywało juz nim w wersji z kratami i klawiszami ;)

ale po kolei :)

dom z zewnętrza prezentuje się dokładnie tak jak przed trzema laty - znaczy, dojrzewam do elewacji, a temat jest trydny, bo na jednej ścianie mam trzy poziomy i dwa piony - wyrównać to styro czy wełną, to będzie mistrzostwo świata.

Szukam ekipy, która podejmie się (jesienią) ocieplenia domu pianą pur, na drewnianym stelażu - jakby ktoś słyszał o takiej, to szepnijcie słówko :)

Dach jest najzwyklejszy ze zwykłych, ale dziękuję za miłe słowo - powiedz, która część Cię interesuje, to wlezę na rusztowanie i Ci obcykam :)

A pan P to temat rzeka , w skrócie - przed sądem nie odpowiedział, ale ,że ja jak miłość - cierpliwa jestem,łaskawa już raczej nie ;) o obu mych zaletach pan P się przekonał, w dość dotkliwy dla siebie sposób, a dla mnie dość radosny :lol:

Wyjdzie ze mnie sucz, ale przyznaję, że dużo radości sprawia mi palenie każdego interesu jaki ów pan próbuje rozkręcić.

Wiem,ze w ten sposób nie mam możliwości odzyskania swoich pieniędzy, ale ja bez nich żyję i będę dalej żyć, a satysfakcja jaką mam z jawnego dręczenia -bezcenna.

A na sąd przyjdzie czas, wtedy gdy pan P najmniej się tego będzie spodziewał.

Pozew jest złożony, a odsetki są liczone od dnia jego złożenia - resztę można sobie dopowiedzieć.

4 lata od kwoty 45 tyś :lol:

Mam nadzieję,że dzień wprowadzki zbliża się wielkimi krokami i juz witam się z gąską :)

Ja również pozdrawiam i staropolskim zwyczajem

witaj w mych skromnych i niskich progach

http://www.inne-gotowanie.pl/wp-content/uploads/2012/01/Domowy-chleb-z-chrupi%C4%85c%C4%85-sk%C3%B3rk%C4%852.jpg

http://www.puc.sky.pl/upload/image/sol.jpg

http://www.rotfl.com.pl/data/media/7/wodka_czysta_2.jpg

też robiłam wiązanki. z biedronkowych drobnych margerytek, swoich ogródkowych goździków, tawułek i szparagusa. ale nawet w połowie nie były tak piękne jak Twoje. :no:

a propos średniej, to dziewczę w klasie mojego syna (koniec szóstej) miała średnią 5,91. miała tylko jedną 5. kosmos jak dla mnie.

to gdzie ta kabina?

Kasia, dojrzewam do kabiny.

Znaczy kombinujemy ze ślubnym, jak ją do nas wcisnąć, bo albo wejdzie po długości - jak było planowane i wtedy wejście od kibelka albo dać kabinę po szerokości.

Bo niestety nie da się strony wejścia zmienić :(

Aga - ja jestem bardzo cierpliwa , już ponad tydzień czekam na odpowiedź w sprawie Franka i jeszcze nikogo nie zabiłam - czyź to nie dowód na moje opanowanie ;)

A teraz ...tadammmmmm

Relacja pod tytułem "mój prezent urodzinowy"

sorki za fatalną jakość, ale można było wnieść tylko idiotenkamera

CIMG9558.JPG

wiecie kto to ????

:lol:

Nie Paul,nie R :no::no:

Mój ślubny poczuł zabawę koncertową :lol:

Choć przez ostatnie półtorej dekady zapierał się wszystkimi członkami ciała.

Teraz mu się odmieniło i w ciągu miesiąca zaliczyliśmy dwa duże koncerty.

Ale ni cholery na Opener nie da się wyciągnąć :(

A kabina ma być taka

http://image.ceneo.pl/data/products/14483482/i-new-trendy-walk-in-integra-exk-1018.jpg

Tylko panel ma być na węższym boku ,stąd moje dylematy