malka 30.06.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ale właśnie chodzi o to,że tu nie ma uszczelek i innych zakamarków, gdzie kamień mógłby się odkładać, cilit, ściągaczka , trzy minuty i posprzątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 :cry::cry:miałam być tam dzisiaj... chlip... gdyby nie ta noga... chlip... kocham STINGA!!!! ...................chlip, chlip...:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Nie rycz Dziś i tak byś już nic nie zobaczyła a serio - jeszcze przyjedzie musi, bo ja mam niedosyt. A sokoro już wiadomo co to za zacny pan to mam jeszcze takie aż obciach wklejać takie ziarniste ale oglądam i nie mogę się nadziwić,że tam byłam. Poprzedni koncert Stinga na jakim byłam,wspominam jako jedno wielkie pasmo dziwnych zdarzeń. Najpierw spóźniłam się na pociąg, potem nie mogłam znaleźć tego dziwnego stadionu w Wawie, a potem - przez calusieńki koncert lało. Teraz wsiadam w samochód, podjechałam 200 metrów od stadionu i suchą stopą zajęłam swoje bardzo dobre miejsce Ale jak usłyszałam TEN głos, to nawet trzęsienie ziemi by mnie stamtąd nie wykurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Noga jak noga:) co tam noga przy takim koncercie i takiej kabinie:):)Nie rozumiem dylematów tylko kabinowych Twoich... Jedno pasmo dziwnych zdarzeń mówisz?? hmm nie masz wrażenia ze przesladuje Cię często?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.07.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Stinga zazdroszczę, bo byłam 2 lata temu na koncercie i wciąż mam niedosyt;) Na Openera nie chce ślubny jechać? Niedobry jeden, no! To dopiero jest koncert:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 01.07.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 kabina świetna. mierz, przymierzaj i kupuj, jak się wpasuje. a Sting boski, pomimo ziarnistości i przybywających mu lat. uwielbiam i żałuję, że nigdy nie miałam okazji posłuchać na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 No boski, boski -ja bym tam z łózka nie wyrzuciła nawet jakby milczał w sensie nie śpiewał Lecę kupic umywalkę , baterie do kotłowni i jakiś zlew przemysłowy trzy rzeczy, malka, pamiętaj trzy rzeczy nie dziesięć :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 A pomidory i szczypiorek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 boski, mimo to, ze swojego to bym wyrzucila ale goscine mialby zapewniona:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 A pomidory i szczypiorek?? Nie mieszaj mi , bo naprawdę wrócę z pomidorami i poczuciem spełnienia obowiązku boski, mimo to, ze swojego to bym wyrzucila ale goscine mialby zapewniona:lol2: NIe no jasne, że występy jedynie gościnne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.07.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 W końcu tak czesto to on nie bywa nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.07.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 A wiecie, że mi się sting kojarzy najbardziej z DIUNĄ? On tam nie śpiewał, ale miał fajną rolę "pomocnika złego" i pasował jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 To miałaś fajny prezent No i niedaleko musiałaś jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) Ewa, z rudą czupryną i w plastikowych majtkach Zrobiłam dziś golenie krzaczora. Rzeczony krzaczor to jałowiec o bliżej nieokreślonym wieku i średnicy 5-6 metrów Wyglądam jakby mnie mrówki pogryzły, bąbel na bąblu - cholerny kujący jałowiec oto on stare zdjęcie, bo nie pomyślałam, by fotorelacjonować od początku akcji Edytowane 1 Lipca 2013 przez malka przesadziłam z rozmiarem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 A potem już było tylko gorzej... gałąź za gałęzią leciały i zaczął wyłaniać się "oszkubek" Tak to leciało Lesiu ?? nie udało się go oskubać do końca, ale może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.07.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Czy on na 3 zdjęciu POŻERA tego pana? Niezły oszkubaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2013 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ojciec atakował go spalinówką, ja sekatorem - na ojca był bardziej wściekły -osaczył go z kazdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 02.07.2013 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 A kabina ma być taka Macałaś to na żywo? To jest kabina sanswissa,strasznie chybotliwa i te profile są jakieś takie plastikowe. Ja mam od nich szyby pur 8mm i nie porównanie,jak niebo a ziemia. Ile Ty tam masz tej działki?Jak pokazujesz foty wydaje mi się że ze 2 tyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2013 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Aleście obsmyczyli tego kudłacza Myślisz, że przeżyje takie radykalne cięcie? Rany duże zostały, zasmarowałaś? Więcej biedaka nie dotykałabym teraz, niech dojdzie do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 i zaczął wyłaniać się "oszkubek" Tak to leciało Lesiu ?? nie udało się go oskubać do końca, ale może jutro zostaw go, może:rolleyes: będzie fajny jak się zagęści o ile po amputacjach przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts