Lukarna 02.07.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Czy on na 3 zdjęciu POŻERA tego pana? Niezły oszkubaniec Niczym Smok Wawelski dzielnego Dratewkę Cześć Waleczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Malka.. a czemu zrobiłaś z niego oszkubka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Co Ci ten jałowiec zrobił, co? Strach się Ciebie bac;) PS. Bonzai Ci sie zachciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Myślę, że Malka oszkubała go na przestrogę innym roślinom "zobaczcie co was spotka, jak nie będziecie mnie słuchać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Malka widziałaś wczorajsze zdjęcia żywicy u Roberta Skitka - jejuniu ale odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.07.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 biedny jalowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 widzialam biala zywice u Roberta i jestem zielona z zazdrosci, czarna mi nie robi, bo nie lubie ciemnych podlog ale biala, bajka i te przeszklenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.07.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 no a te chmurki odbijajace sie w podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.07.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 a jak będzie burza i te pioruny odbijające się podwójnie albo księżyc w pełni, chybabym nie wstawiała mebli żeby nie zasłonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 burzy to akurat sie boje wiec zaciemnienie w tym przypadku na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Macałaś to na żywo? To jest kabina sanswissa,strasznie chybotliwa i te profile są jakieś takie plastikowe. Ja mam od nich szyby pur 8mm i nie porównanie,jak niebo a ziemia. Ile Ty tam masz tej działki?Jak pokazujesz foty wydaje mi się że ze 2 tyś? Kabina ma być taka, nie ta Koncept zachowany, ale wykonanie przez lokalnego szklarza na okuciach aluminiowych wpuszczanych w ścianę. A działka tylko takie wrażenie robi - bo pusta jest jej połowę mniej niż myslisz - 10 arów. Aleście obsmyczyli tego kudłacza Myślisz, że przeżyje takie radykalne cięcie? Rany duże zostały, zasmarowałaś? Więcej biedaka nie dotykałabym teraz, niech dojdzie do siebie Gosik, nie wiem czy przeżyje, ale szczerze - nie będę płakać jeśli nie. Ten krzak rósł tam bóg wie jak długo, nigdy nikt go nie przycinał - jak się coś załamało, to po prostu ułamane zostawało w koronie i tam sobie schło . Trochę mi go koparkowy połamał i to od tej "reprezentacyjnej" , po drugie był naprawdę olbrzymi - wyglądał karykaturalnie na tak małej działce. Ps rany zamalowałam zostaw go, może:rolleyes: będzie fajny jak się zagęści o ile po amputacjach przeżyje Może go zostawię, do przyszłej wiosny jeśli przezyje- zobaczymy co z niego wyrośnie, a jak będzie blllle, to znów dam ojcu pobawić się piłą Malka.. a czemu zrobiłaś z niego oszkubka? Abotak Co Ci ten jałowiec zrobił, co? Strach się Ciebie bac;) PS. Bonzai Ci sie zachciało? Bonsai zostało wymuszone. W założeniu miał być tylko prześwietlony, ale gdy gałęzie leciały, okazało się, że to co zostało (zdrowe nierozszczepione gałęzie) są od środka poprzysychane lub zupełnie suche, więc opitoliłam. Malka widziałaś wczorajsze zdjęcia żywicy u Roberta Skitka - jejuniu ale odlot Widziałam gdzieś w połowie czerwca.Robert robił błyszczące, nie??? Białe i czarne. Ja już pisałam dlaczego zrezygnowaliśmy z takiego wykończenia.U mnie będzie półmat i koniec kropka Acz połysk nadal mi się podoba i może kiedyś zrobię - jak już będę miała miliony na koncie i Swietłanę do sprzątania Bry Państwu Tarcia- obejrzałam wczoraj tą "naszą" umywalkę. Ceramika bielutka, ładnie równo odlana, ale ta klapka zakrywająca odpływ była niedopasowana. Pan ma sprawdzić czy to w tym egzemplarzu taki feler czy wszystkie tak mają. Znalazłam wczoraj ładny przycisk do wc - (tak tak,stelaż będę wybierać pod przycisk) , jadę zobaczyć czy jest - stelaż - coś wart, bo firmy kompletnie nie znam. Ale 10 lat gwarancji na konstrukcje i 5 na zbiornik i resztę - chyba nieźle ?? I cena dość atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 ooo dobrze wiedziec,to czekam na info o kratce. kiedys w mieszkaniu mialam umywalke malo znanej firmy dostepnej jedynie w casto marki durasan, taniocha jak sie patrzy, ladne wzory a byla sto razy lepsza niz te kolo, ktore mam teraz. bieluska, gladziuchna, ceramika super. i tak sobie mysle czy warto te meliony (ktorych nie mam) we wloszczyzne i inne cuda ladowac:rolleyes: a czy mozez podlinkowac mi te umywale obie ktore pokazywalas, to sobie w ulubione wrzuce, bo ja sierotka czesto zagubiona i szukam jak ta blondynka po watkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.07.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 zrobiłam na wiosnę podobne bonsai-żyje,ma się nieźle bez lizania ran:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.07.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Zarzućcie linka do tych białych podłóg... Witanko Malka litości do starszego zielonego nie masz !!:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Nitus tu:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180363-architekta-dom-z-prześwitem/page3&highlight=architekta+przeswitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 znalazłam te "nasza" umywalke ale obejrzałam inne fotki i już nie jestem przekonana na stowe. myslalam, ze odpływ jest na srodku a nie chowany pod klapka, w użytkowaniu tak se to może wypasc, ogladalas to napisz cos więcej. no i jak się nazywa ta pierwsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 dobra, już nie trzeba znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.07.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Nitus tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180363-architekta-dom-z-prześwitem/page3&highlight=architekta+przeswitem czytuję ten wątek od początku i, o ile sam dom wygląda ciekawie, o tyle ta czarna podłoga nieodparcie kojarzy mi się ze stołem do ping-ponga Chyba tego nie napiszę Robertowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 ja to sroczka jestem wiec mi biala blyszczaca bardziej się widzi generalnie nie lubie ciemnych podlog choć przyznać trzeba, ze czarna tez wygląda ladnie .....u kogos nie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Geberit czy Grohe ?? bo wiem,że o LIV mi raczej nikt nic nie powie Trzy pierwsze odpowiedzi zaliczam, bo myszę dziś kupiąc. Muszę, bo ślubny mnie powiesi Mam 59 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts