Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Macałaś to na żywo?

To jest kabina sanswissa,strasznie chybotliwa i te profile są jakieś takie plastikowe.

Ja mam od nich szyby pur 8mm i nie porównanie,jak niebo a ziemia.

Ile Ty tam masz tej działki?Jak pokazujesz foty wydaje mi się że ze 2 tyś?

Kabina ma być taka, nie ta :) Koncept zachowany, ale wykonanie przez lokalnego szklarza na okuciach aluminiowych wpuszczanych w ścianę.

A działka tylko takie wrażenie robi - bo pusta :lol2: jest jej połowę mniej niż myslisz - 10 arów.

Aleście obsmyczyli tego kudłacza :rolleyes: Myślisz, że przeżyje takie radykalne cięcie? Rany duże zostały, zasmarowałaś?

Więcej biedaka nie dotykałabym teraz, niech dojdzie do siebie :)

Gosik, nie wiem czy przeżyje, ale szczerze - nie będę płakać jeśli nie.

Ten krzak rósł tam bóg wie jak długo, nigdy nikt go nie przycinał - jak się coś załamało, to po prostu ułamane zostawało w koronie i tam sobie schło .

Trochę mi go koparkowy połamał i to od tej "reprezentacyjnej" , po drugie był naprawdę olbrzymi - wyglądał karykaturalnie na tak małej działce.

Ps rany zamalowałam :)

:yes:

zostaw go, może:rolleyes: będzie fajny jak się zagęści o ile po amputacjach przeżyje

Może go zostawię, do przyszłej wiosny jeśli przezyje- zobaczymy co z niego wyrośnie, a jak będzie blllle, to znów dam ojcu pobawić się piłą ;)

Malka.. a czemu zrobiłaś z niego oszkubka?

Abotak :lol:

Co Ci ten jałowiec zrobił, co? ;) Strach się Ciebie bac;)

PS. Bonzai Ci sie zachciało? ;)

Bonsai zostało wymuszone. W założeniu miał być tylko prześwietlony, ale gdy gałęzie leciały, okazało się, że to co zostało (zdrowe nierozszczepione gałęzie) są od środka poprzysychane lub zupełnie suche, więc opitoliłam.

Malka widziałaś wczorajsze zdjęcia żywicy u Roberta Skitka - jejuniu ale odlot :jawdrop:

Widziałam gdzieś w połowie czerwca.Robert robił błyszczące, nie??? Białe i czarne.

Ja już pisałam dlaczego zrezygnowaliśmy z takiego wykończenia.U mnie będzie półmat i koniec kropka :lol:

Acz połysk nadal mi się podoba i może kiedyś zrobię - jak już będę miała miliony na koncie i Swietłanę do sprzątania :)

Bry Państwu

Tarcia- obejrzałam wczoraj tą "naszą" umywalkę.

Ceramika bielutka, ładnie równo odlana, ale ta klapka zakrywająca odpływ była niedopasowana.

Pan ma sprawdzić czy to w tym egzemplarzu taki feler czy wszystkie tak mają.

Znalazłam wczoraj ładny przycisk do wc - (tak tak,stelaż będę wybierać pod przycisk) , jadę zobaczyć czy jest - stelaż - coś wart, bo firmy kompletnie nie znam.

Ale 10 lat gwarancji na konstrukcje i 5 na zbiornik i resztę - chyba nieźle ?? I cena dość atrakcyjna.

ooo dobrze wiedziec,to czekam na info o kratce. kiedys w mieszkaniu mialam umywalke malo znanej firmy dostepnej jedynie w casto marki durasan, taniocha jak sie patrzy, ladne wzory a byla sto razy lepsza niz te kolo, ktore mam teraz. bieluska, gladziuchna, ceramika super. i tak sobie mysle czy warto te meliony (ktorych nie mam) we wloszczyzne i inne cuda ladowac:rolleyes: a czy mozez podlinkowac mi te umywale obie ktore pokazywalas, to sobie w ulubione wrzuce, bo ja sierotka czesto zagubiona i szukam jak ta blondynka po watkach ;)

znalazłam te "nasza" umywalke ale obejrzałam inne fotki i już nie jestem przekonana na stowe. myslalam, ze odpływ jest na srodku a nie chowany pod klapka, w użytkowaniu tak se to może wypasc, ogladalas to napisz cos więcej. no i jak się nazywa ta pierwsza?

czytuję ten wątek od początku i, o ile sam dom wygląda ciekawie, o tyle ta czarna podłoga nieodparcie kojarzy mi się ze stołem do ping-ponga :rolleyes: Chyba tego nie napiszę Robertowi ;)

Geberit czy Grohe ??

bo wiem,że o LIV mi raczej nikt nic nie powie :(

Trzy pierwsze odpowiedzi zaliczam, bo myszę dziś kupiąc.

Muszę, bo ślubny mnie powiesi

Mam 59 minut ;)