Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

TAR-cia no we dwoje do jednego kibelka ciężko:rotfl: a poważnie to nawet jak Młody starszy się zrobi to i tak o jednej godzinie wychodzimy i jakoś mycie zębów czy układanie fryzurki z dzieciem w łazience mi nie przeszkadza w przeciwieństwie do latania góra-dół coby dwoje mogło się na raz wyszykować do wyjścia:) a ta umywalka póki co najbardziej mi pasuje co nie znaczy że jak będę miała kupować a znajdę ładną, dużą, płytką i pojedynczą w dobrej cenie to będę się przy podwójnej upierać;)

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiesz znam takich co to robia, jeden na wucecie drugi zęby myje ;)

a serio to korzystam rano z obu łazienek, wlosy i poranna toaleta w jednej a ostatniszlif przed wyjściem w drugiej, maly fiś :D

z tym wspólnym korzystaniem z łazienki z dzieckiem to mam uprzedzenia, moja tesciowka tym (i jeszcze paroma innymi zachowaniami) zmaminsynowala mojego szwagra, tragedia chłopak dorosl i nie potrafi się odnaleźć w zyciu. choć coraz lepiej mu idzie to ma pod gore.

Fajnie się mówi, jak się ma dwie łazienki.

Sory, ale ja nie będę wstawać pół godziny wcześniej, by się wyszykować nim młodego obudzę.

Tak on sika a ja układam fryzurę, albo robię makijaż, ja myję zęby , on czesze włosy.

Więcej nie powiem, bo mnie zlinczujecie :lol2:

Czasem trzeba się dostosować do panujących warunków lokalowych, czy nam się to podoba czy nie.

A ja nie lubię :)

Co nie zmienia faktu,że posiadanie dwóch łazienek jest fajne.

Choć przyzwyczajenie drugą naturą człowieka ;) choc szybciej się do dobrego przyzwyczajamy :lol2:

Im więcej łazienek tym więcej sprzątania, a nie mam złudzeń, kto będzie je sprzątał :sick: Zgadzam się, że na każdej kondygnacji powinna być łazienka, żeby nie latać, ale już więcej bym nie chciała. A bardziej od wspólnej umywalki denerwuje mnie, jak mi podkładają brudne talerze do zlewu jak myję, zamiast postawić obok na blacie :) Każdy ma swojego bzika :)

Im więcej łazienek tym więcej sprzątania, a nie mam złudzeń, kto będzie je sprzątał :sick: Zgadzam się, że na każdej kondygnacji powinna być łazienka, żeby nie latać, ale już więcej bym nie chciała. A bardziej od wspólnej umywalki denerwuje mnie, jak mi podkładają brudne talerze do zlewu jak myję, zamiast postawić obok na blacie :) Każdy ma swojego bzika :)

za to mnie jest śmierć :lol2:

U nas notorycznie jest tak, że myjemy zęby we trójkę - maluchy staram się pilnować jak myją, więc groźba oplucia nie raz wisiała nade mna;)

Marzy mi się duża umywalka a nie takie maleństwo zawieszone skandalicznie nisko jak mam teraz wrr

ps. mi tam się marzy prysznic przy sypialni:rolleyes:

ps2. no i wyszło na jaw że marzen mam dużo;D

Moje dziecko permanentnie wciska skarpety za łóżko, albo za grzejnik :rolleyes:

Pasjami nienawidzi skarpet - zimą gołe stopy do traperów:bash:

O i ręcznik po kąpieli zostawiony na pralce - serio mam instynkty mordercze.

A w ogóle to widziałam dziś na żywo po raz pierwszy swoją kuchnię. W sensie meble kuchenne. I baaardzo mi sie podoba, bardzo. Wiem wiem biała oklepana:D Ale byłam bardzo zadowolona jak sobie pomacałam, pootwierałam i pozaglądałam wszędzie:)

Byłam na oględzinach kuchni robionej przez "mojego" stolarza, a że kuchnia w rodzinie to mogłam sobie macac do woli:)

I P sie też sposobała. Tzn nie wiem czy spodobała ale nie zapierał się zadnimi łapami że taka nigdy w zyciu;)

Musiałam sie mą radością podzielić:)