wu 03.07.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 TAR-cia no we dwoje do jednego kibelka ciężko:rotfl: a poważnie to nawet jak Młody starszy się zrobi to i tak o jednej godzinie wychodzimy i jakoś mycie zębów czy układanie fryzurki z dzieciem w łazience mi nie przeszkadza w przeciwieństwie do latania góra-dół coby dwoje mogło się na raz wyszykować do wyjścia:) a ta umywalka póki co najbardziej mi pasuje co nie znaczy że jak będę miała kupować a znajdę ładną, dużą, płytką i pojedynczą w dobrej cenie to będę się przy podwójnej upierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 WC mam osobno... Zęby czasami myjemy razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 wiesz znam takich co to robia, jeden na wucecie drugi zęby myje a serio to korzystam rano z obu łazienek, wlosy i poranna toaleta w jednej a ostatniszlif przed wyjściem w drugiej, maly fiś z tym wspólnym korzystaniem z łazienki z dzieckiem to mam uprzedzenia, moja tesciowka tym (i jeszcze paroma innymi zachowaniami) zmaminsynowala mojego szwagra, tragedia chłopak dorosl i nie potrafi się odnaleźć w zyciu. choć coraz lepiej mu idzie to ma pod gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Fajnie się mówi, jak się ma dwie łazienki. Sory, ale ja nie będę wstawać pół godziny wcześniej, by się wyszykować nim młodego obudzę. Tak on sika a ja układam fryzurę, albo robię makijaż, ja myję zęby , on czesze włosy. Więcej nie powiem, bo mnie zlinczujecie Czasem trzeba się dostosować do panujących warunków lokalowych, czy nam się to podoba czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jeżuuuu.. to może ja będę przed wyjściem myła zęby osobno... 'Dopiero wówczas byśmy czekali na Emila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 eeeeeeeeeee znaczy jak to zrobiła:jawdrop: bo Młode samo się obsługuje w łazience:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja ma na razie jedną łazienkę i osobne WC.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 w dzień powszedni lubie wstać pierwsza i mieć chwilke dla siebie, fakt dwie łazienki ulatwiaja ale i z jedna dawaliśmy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 A ja nie lubię Co nie zmienia faktu,że posiadanie dwóch łazienek jest fajne. Choć przyzwyczajenie drugą naturą człowieka choc szybciej się do dobrego przyzwyczajamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Im więcej łazienek tym więcej sprzątania, a nie mam złudzeń, kto będzie je sprzątał Zgadzam się, że na każdej kondygnacji powinna być łazienka, żeby nie latać, ale już więcej bym nie chciała. A bardziej od wspólnej umywalki denerwuje mnie, jak mi podkładają brudne talerze do zlewu jak myję, zamiast postawić obok na blacie Każdy ma swojego bzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Im więcej łazienek tym więcej sprzątania, a nie mam złudzeń, kto będzie je sprzątał Zgadzam się, że na każdej kondygnacji powinna być łazienka, żeby nie latać, ale już więcej bym nie chciała. A bardziej od wspólnej umywalki denerwuje mnie, jak mi podkładają brudne talerze do zlewu jak myję, zamiast postawić obok na blacie Każdy ma swojego bzika za to mnie jest śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 U nas notorycznie jest tak, że myjemy zęby we trójkę - maluchy staram się pilnować jak myją, więc groźba oplucia nie raz wisiała nade mna;) Marzy mi się duża umywalka a nie takie maleństwo zawieszone skandalicznie nisko jak mam teraz wrr ps. mi tam się marzy prysznic przy sypialni:rolleyes:ps2. no i wyszło na jaw że marzen mam dużo;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 za to mnie jest śmierć naprawdę? to się cieszę, bo już myślałam że coś jest ze mną nie tak bo tak ogólnie lubię myć naczynia, tylko to dokładanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 I jeszcze pranie. Właśnie wieszam ciemne, a tu jakieś dzinsy lądują w koszu z brudami :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 I nie znoszę męskich skarpet napadających na mnie znienacka pod stołem, albo spod wersalki. "no przecież zaraz wyniosę" acha akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.07.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ooo i jeszcze brudy rzucane w łazience na pralkę albo na kosz, zamiast DO kosza, i potem leży mi taka sterta na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Moje dziecko permanentnie wciska skarpety za łóżko, albo za grzejnik Pasjami nienawidzi skarpet - zimą gołe stopy do traperów:bash: O i ręcznik po kąpieli zostawiony na pralce - serio mam instynkty mordercze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dzięki Ci o Panie za to forum...Myślałam, że tylko ja mam takie problemy z domownikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Toż to życie, Luka, jednego wkurza plucie na szczoteczkę innego gary wrzucane na cito, a mnie jeszcze wkurza, że mi sąsiad z dołu mole eksportuje wentylacją :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 A w ogóle to widziałam dziś na żywo po raz pierwszy swoją kuchnię. W sensie meble kuchenne. I baaardzo mi sie podoba, bardzo. Wiem wiem biała oklepana:D Ale byłam bardzo zadowolona jak sobie pomacałam, pootwierałam i pozaglądałam wszędzie:) Byłam na oględzinach kuchni robionej przez "mojego" stolarza, a że kuchnia w rodzinie to mogłam sobie macac do woli:) I P sie też sposobała. Tzn nie wiem czy spodobała ale nie zapierał się zadnimi łapami że taka nigdy w zyciu;) Musiałam sie mą radością podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts