Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jechałam koło Ciebie dzisiaj..

Noo chłopaki i te duże i te małe do kibelka nieraz nie trafiają.. a mam ich 3 więc wiem co mówię...

Najgorzej było jak starszak imprezę urodzinowa zrobił w zeszłym roku.. to śmierdziało mi jak w szalecie miejskim.. jaka ja byłam wściekła, jak wyzywałam...

Może chłopcy nie mają cieni i tuszu.. ale.. mazideł wszelakich całkiem sporo.. i ile psikań to głowa mała.. ja chyba mam mniej... No i ja się nie potrafię malować to inna bajka.. a z dobraniem kosmetyków kolorowych masakra...

Ja jestem bałaganiara.. nic nie wiem gdzie mam i w zasadzie nie ma swojego miejsca.. nooo niby ma.. ale jak coś gdzieś położę , to znaleźć nie potrafię.. , a jak mam bałagan to potrafię... najgorzej na biurku.. nie daj bóg posprzątać, bo bym musiała duplikaty papierów robić...

To samo chłopcy, więc nie drę się za bardzo na nich.. choć karzę im sprzątnąć burdello...

Otwarłam prawe oko, lewe oko i w głowę zachodzę kto się tak śmieje i z czego.

Piekary faktycznie rzut beretem,ode mnie :)

Bry Państwu

Mam dziś bojowe zadanie do wykonania - tak bardzo nielubiane przeze mnie, że znów odkładane na ostatnią chwilę :bash:

Musze iść do sklepu ciuchowego :rolleyes::rolleyes:

Jutro idziemy na ślub, muszę jakąś kieckę (bleeeeee) kupić :bash::bash:

Pewnie buty i torebkę jeszcze :sick::sick:

Boszzzz ile to będzie łażenia

a musisz kiecke??? my ostatnio bylismy w wydaniu mesko-meskim oboje pod krawatkami. ja w spodnium a mezu w gajerze :D