TAR 04.07.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Malcia parsknelam smiechem, poprawilas mi humor zwazony od rana,dzieks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.07.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 mnie też się humor poprawił, po nieprzespanej nocce dostałam cudny telefon i.... mogę iść spać a miałam tyle dziś do załatwienia :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.07.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 spac,o tej porze???? nie dobijaj zmeczonego czlowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.07.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 ciiii, nie spałam od ponad 48 godzin, to lepsze niż kwas - mam już omamy dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.07.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 to milych snow, nie wiem co wolisz czy zywice czy erotycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Jechałam koło Ciebie dzisiaj.. Noo chłopaki i te duże i te małe do kibelka nieraz nie trafiają.. a mam ich 3 więc wiem co mówię... Najgorzej było jak starszak imprezę urodzinowa zrobił w zeszłym roku.. to śmierdziało mi jak w szalecie miejskim.. jaka ja byłam wściekła, jak wyzywałam... Może chłopcy nie mają cieni i tuszu.. ale.. mazideł wszelakich całkiem sporo.. i ile psikań to głowa mała.. ja chyba mam mniej... No i ja się nie potrafię malować to inna bajka.. a z dobraniem kosmetyków kolorowych masakra... Ja jestem bałaganiara.. nic nie wiem gdzie mam i w zasadzie nie ma swojego miejsca.. nooo niby ma.. ale jak coś gdzieś położę , to znaleźć nie potrafię.. , a jak mam bałagan to potrafię... najgorzej na biurku.. nie daj bóg posprzątać, bo bym musiała duplikaty papierów robić... To samo chłopcy, więc nie drę się za bardzo na nich.. choć karzę im sprzątnąć burdello... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Malka,obudziłaś Się już?Bo ja się tak głośno śmieję z rysunku.Nie widziałaś może mojego męża-pojechał do Piekar,to chyba koło Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 No i koło mnie i Malki ... ale to jakieś 20- 30km od nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Otwarłam prawe oko, lewe oko i w głowę zachodzę kto się tak śmieje i z czego. Piekary faktycznie rzut beretem,ode mnie Bry Państwu Mam dziś bojowe zadanie do wykonania - tak bardzo nielubiane przeze mnie, że znów odkładane na ostatnią chwilę Musze iść do sklepu ciuchowego :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Z czego schudłaś???????? i co potrzebujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jakby co to wpadnij do mnie na kawę.. mam dobrą.. i sklep ciuchowy niedaleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jutro idziemy na ślub, muszę jakąś kieckę (bleeeeee) kupić :bash: Pewnie buty i torebkę jeszcze :sick: Boszzzz ile to będzie łażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ale jaka będziesz potem pię...nnnnkna:DKtoś mi wiadrami leje wodę z nieba i burczy na mnie>Chłop wyjechał a coś ciągle burczy:)Ale mam ozoooonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ja zawsze jestem piękna Daj no trochę tej wody, co??? bo mój trawnik pragnie jak kania dżdżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Proszę uprzejmie:)To u Was miało padać ,nie u mnie:)Dmucham w Twoją stronę-może za słabo,bo z dymkiem?:)Staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Dymek już zaleciał (cholera, a może to mój ????) Jeżu, robię wszystko by tylko do tego cholernego sklepu nie iść ..... Nawet jestem skłonna pranie poskładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Udanych łowów w sklepie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jutro idziemy na ślub, muszę jakąś kieckę (bleeeeee) kupić :bash: Pewnie buty i torebkę jeszcze :sick: Boszzzz ile to będzie łażenia a musisz kiecke??? my ostatnio bylismy w wydaniu mesko-meskim oboje pod krawatkami. ja w spodnium a mezu w gajerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Śmiej się, śmiej - dla mnie to naprawdę kara jest Ja lubię szoping, ale przed komputerem. I ten dreszczyk emocji, gdy kurier puka dziś już jeden był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 u nas pol nocki padalo i wczoraj wieczorkiem oberw chmury, spora burza. ziemia lyknela jak pastylke na bol glowy. a dzis od rana znowu upalyi duchota. musze sie koniecznie znieczulic po pracy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts