Prababka 05.07.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 U mnie też był-przyniósł książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 a musisz kiecke??? my ostatnio bylismy w wydaniu mesko-meskim oboje pod krawatkami. ja w spodnium a mezu w gajerze Mój mężu mam nadzieję gajera nie założy Zasadniczo nie muszę kieckę, jeśli bedzie coś fajnego ze spodniami to ja bardzo chętnie. o takie http://4.bp.blogspot.com/-qpA7QBy-uNY/UUceEJoH_5I/AAAAAAAAAxY/ybAcKcBnXp8/s320/spodnium.jpg tylko czy w moim rozmiarze nie będzie wyglądać jak spadochron ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 U mnie też był-przyniósł książkę Co fajnego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Śmiej się, śmiej - dla mnie to naprawdę kara jest Ja lubię szoping, ale przed komputerem. I ten dreszczyk emocji, gdy kurier puka dziś już jeden był nie z ciebie sie smieje - tobie wspolczuje, sama nie lubie robic zakupow tez wole przez neta (zwlaszcza obuw) wczoraj tez mialam kuriera. z klapeczkami przybyl z ciuchow jesli musze i jesli pasuja to kupuje od razu zestaw 2 lub 3 szt. w roznych kolorach, przynajmniej z bani na jakis czas, a jesli sie dobrze ukladaja to po co szukac dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Mój mężu mam nadzieję gajera nie założy Zasadniczo nie muszę kieckę, jeśli bedzie coś fajnego ze spodniami to ja bardzo chętnie. o takie http://4.bp.blogspot.com/-qpA7QBy-uNY/UUceEJoH_5I/AAAAAAAAAxY/ybAcKcBnXp8/s320/spodnium.jpg tylko czy w moim rozmiarze nie będzie wyglądać jak spadochron ?? no wlasnie o czyms takim pisalam, moje mialo jeszcze ramiaczka i szarfe w pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Prababka,lała z łowów ,do Niej mówiłam Ja jak ognia unikam takich imprez - gdy tylko jest sposobność wymiksuję się,ale tym razem nie da rady Chyba,ze po drodze do sklepu nogę złamię Ja 90% zakupów przez net robie - stąd na przyklad z 10 par źle dobranych butów mam na szafie i tyleż samo spodni w niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nie wiem,coś dla syna:)a szukam antologii Arthura Millera,za każdą cenę:)nie ma wznowień od 30 lat:(Nie masz?I mogę oddać "Chustkę",kupiłam,nie przeczytam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 no wlasnie o czyms takim pisalam, moje mialo jeszcze ramiaczka i szarfe w pasie a gdzie toto kupiłaś ,w jakiejś sieciówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nie wiem,coś dla syna:)a szukam antologii Arthura Millera,za każdą cenę:)nie ma wznowień od 30 lat:(Nie masz?I mogę oddać "Chustkę",kupiłam,nie przeczytam:( Chustkę przeczytałam. A za Millerem mogę się rozejrzeć w swoich ulubionych antykwariatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 A masz spodnie?????? to jak masz wpadnij na kawę to Ci bluzkę pożyczę i będzie gites.. Sukni też mam dostatek.. ale... nie wiem czy byś takie balowe ubrała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jeśli to nie kłopot???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 A masz spodnie?????? to jak masz wpadnij na kawę to Ci bluzkę pożyczę i będzie gites.. Sukni też mam dostatek.. ale... nie wiem czy byś takie balowe ubrała... Mam spodnie na szelkach - kupiłam je wieki temu na obronę - wczoraj przymierzyłam i nim zapięłam szelki spadły mi z dupy. A w dzinsach trochę nie wypada iść Prababko ŻADEN PROBLEM !!!! Coś konkretnego chcesz, czy cokolwiek będzie? Zostawię pani w antykwariacie spis i jak coś się pojawi to do mnie zadzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Trochę mam ,najchętniej DZieła zebrane,wsio razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Spodni raczej dla Ciebie nie mam.. bluzka się znajdzie i to całkiem całkiem.. to znaczy , że laska z Ciebie.. skoro spodnie Ci zlatują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Malka szukam:Cena, Incydent w Vichy, Po upadku, Wszyscy moi synowie. Bezczelna jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 a gdzie toto kupiłaś ,w jakiejś sieciówce? przez neta na aledrogo albo bonprix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Spodni raczej dla Ciebie nie mam.. bluzka się znajdzie i to całkiem całkiem.. to znaczy , że laska z Ciebie.. skoro spodnie Ci zlatują... W samej bluzce mam iść I wiesz co, raczej rozmiar nam by się niezgrał , ja jednak ciut wyższa jestem Malka szukam:Cena, Incydent w Vichy, Po upadku, Wszyscy moi synowie. Bezczelna jestem? Znaczy cokolwiek będzie, tak ? Ja znam tytuły, po prostu myślałam,że cos już masz i nie chciałam powielić Bezczelna ??? no co Ty przez neta na aledrogo albo bonprix aaaa to chyba już nie zdążę Choć wczoraj zamówiłam jeszcze rajtki w spreyu, bo upały miały być i mam nadzieję,że dojdą. I podkład mam już na wykończeniu, a tapetę trzeba położyć Na stronie kuriera obie przesyłki widnieją,że w doręczeniu. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Malka,szukam tych 4 wymienionych bo trochę go mam,ale najchętniej antologii pomimi,że powtórzy sie to co mam,Nie szkodzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 OK We wtorek będę w "w mieście" to zostawię listę u Pani Marty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Dzięki,dzięki:)Bezczelna ,bo mąż wraca z Twoich stron a ja gonię Ciebie:)Ale nam się to nie zgadało:)On pojechał sprawdzić swoje bieeedro:(Ale mam urodzaj na burze,nadchodzi ,dmucham,żeby odwrócić ale coś cieniutko chyba-wyłączę sie ,bo nie lubię jak druty na niebie są białe:(Brzydko wali:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts