TAR 05.07.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 uzywalas juz takie rajtki sprayowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ja miałam ją zbluzowaną.. więc tylko czarne, szare, brązowe beżowe spodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Dzięki,dzięki:) Bezczelna ,bo mąż wraca z Twoich stron a ja gonię Ciebie:)Ale nam się to nie zgadało:)On pojechał sprawdzić swoje bieeedro:( Ale mam urodzaj na burze,nadchodzi ,dmucham,żeby odwrócić ale coś cieniutko chyba-wyłączę sie ,bo nie lubię jak druty na niebie są białe:(Brzydko wali:( Dmuchaj, dmuchaj, bo mnie skwar,ze pomału się wytapiam . Kurde wytapiam....to może nie dmuchaj I nie wyrzucaj sobie nic z tymi książkami,bo to tak nie działa, że wchodzisz i masz. Na poszukiwane tytuły to czasem i rok trzeba poczekać. Pani Marta ma tajemniczy kajecik, w którym zapisuje to czego poszukuję i jak ktoś odda to telefonuje. Na Spowiedź Tołstoja czekam już ze dwa lata uzywalas juz takie rajtki sprayowe? Używałam wielokrotnie i nie pytaj w jakich okolicznościach przyrody Niestety w moich Daglasach już ich nie prowadzą, zostaje tylko net. I przed chwilą kurier przyniósł, więc mogę Ci cyknąć foty before-aftere Ja miałam ją zbluzowaną.. więc tylko czarne, szare, brązowe beżowe spodnie... Dzięki, Arni,ale jak mam za gaciami latać, to już komplet kupię. A w zasadzie, to jakiś elegantszy ciuch się przyda. Choć kurde takich szmat na raza to ja już mam pół szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 cykaj i pokazuj nozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 a ja chyba mam a duzo ciuchow, robilam przeglad to niektore jeszcze z metkami, a w szafie miejca nie ma:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ale wiesz -dla ludzi o mocnych nerwach A jak lubisz takie bajery, to przetestuj sobie żel brązujący z Goscha. Jest tani, a efekt bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 a ja chyba mam a duzo ciuchow, robilam przeglad to niektore jeszcze z metkami, a w szafie miejca nie ma:rolleyes: Chcesz zobaczyć co jest u mnie A jak przyjdzie do jakiegoś wyjścia to i tak muszę coś kupić. Czytałam kiedyś w necie, że dziewczyny robią wymiany szmatek. Jest to jakiś pomysł, na odświeżenie garderoby i pozbycie się tych nietrafionych zakupów. A tych ostatnich u mnie sporo Oczywiście znaczna część z metkami, lub nigdy nie chodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 No popatrz TARcia.. a miałyśmy remanent zrobić w Twojej szafie Malcia.. no fakt.. jeden wyjściowy gajer przyda się w szafie... no i buty......... ale jak się nie mylę miałaś jakieś wyjściowe.... No i od co najmniej 3 godzin wychodzisz... A ja miałam przyjeżdżać do Ciebie codziennie, ale czekam na znak kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ale wiesz -dla ludzi o mocnych nerwach A jak lubisz takie bajery, to przetestuj sobie żel brązujący z Goscha. Jest tani, a efekt bajka. kochana na takie widoki nerwy mam w sam raz ciekawa jestem jak cholera efektu ostatnio uzywalam chusteczki samoopalajace z vichy sa lepsze niz krem, nie zostawiaja smug, cala jestem opalona tylko nogi jak corka mlynarza i to samo szyja. tak to jest jak sie czyta ksiazki w sloncu a teraz jest taki upal, ze w rajstopach masakra a ja do pracy zwykle sukienka / spodnica i szpilki a te nogi bladziochy z siniorami wygladaja paskudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Buty ...hymmmm nie zaczynajmy tematu dobra bo mój ślubny czasem czyta i znów zrobi sobie używanie Gajerków mam parę,ale to nie impreza na taki strój no i jakby nie było to zejdzie ze 2 dni, więc przebrać się też trzeba Qrwa, jak ja nienawidze takich imprez :mad::mad: A ja myślałam,że znalazłaś kogoś bliżej i nie wracałam do tematu -było się odezwać Kozo Wychodzę,wychodze i wyjść nie mogę -tak sobie myśle,że może jednak uniknę tego koszmaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 twarda badz i nigdzie nie wylaz, zrob przegrzebke w szafie, na pewno cos znajdziesz. masz moze jakis gorset zewnetrzny (nie bielizne) i do tego spodnie dopasowane? cos na szyje na uszy , wysokie buty i juz elegansia panna.u mnie gorseciki 3 w szafie na wszelki wypadek w razie wyjscia na kolacje/imprezke itp. a jak zima to pod gorset bluzka pajenczynka lub gajer. lubie zestawiac rozne ciuchy wtedy latwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 kochana na takie widoki nerwy mam w sam raz ciekawa jestem jak cholera efektu ostatnio uzywalam chusteczki samoopalajace z vichy sa lepsze niz krem, nie zostawiaja smug, cala jestem opalona tylko nogi jak corka mlynarza i to samo szyja. tak to jest jak sie czyta ksiazki w sloncu a teraz jest taki upal, ze w rajstopach masakra a ja do pracy zwykle sukienka / spodnica i szpilki a te nogi bladziochy z siniorami wygladaja paskudnie Efekt jest lekkiego przybrazowienia (choć to od koloru chyba zależy ) a wykończenia satynowe - jakbyś podkład jakiś matujący nałożyła. Siniaka całkowicie nie przykryje, ale drobne naczynka, czy zadrapania jak najbardziej. Prosiłam byś nie pytała kiedy uzywam, ale powiem sama - tylko nie śmiać się Na plażę Ja mam uczulenie na UV, musze uzywać mega mocnych filtrów - od 50 w górę. Niestety filtry mineralne (chemiczne mnie podrażniają) bardzo bielą skórę, no jak bałwanek wyglądam i wtedy na ten filtr rajtki na nogi, goscha na resztę i wyglądam jak człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 a jak juz koniecznie musisz wyjsc to proponuje sklep taranko (sieciowka) maja fajna letnia kolekcje w stylu j. kennedy - ladnie byloby ci w tych ciuszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Taki właśnie miałam plan - obejrzałam na ich stronie kilka dni temu I znalazłam co nieco. Jeszcze Monnari wchodzi w grę - też jest w tym markecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 tez filtry powyzej 30 stosuje bo uczulenie i znaki wodne na buzi, wiec filtr, proch jakis parasol i wtedy moge sie opalac. za to jak juz to pierwze slonko mnie zlapie to wstretne liszaje sie nie pojawiaja, tylko zostaje znak wodny ale nogi nadal biale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Do TK podjedź.. tam jest mnóstwo ciuchów.. No nie szukałam, bo miałam do Ciebie jeździć.. ale.. to masz zawrót głowy, to nie śpisz.. i sie nie odzywałam.. Ale jeszcze mogę zajechać... A jakbyś do TK jechała to zajedź do mnie.. razem podjedziemy to w 30 minut jesteś ubrana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 monnari - tez dobry wybor, tyle ze ciut drozsze ciuchy ale jest mnostwo wyprzedazy, w zeszlym rok wyhaczylam swietne sukienki plocienne za 30% wartosci poczatkowej, wzielam od razu 3 w roznych kombinacjach. bujne sie i w tym roku, za jakis tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 mnie się solar podoba.. ale na wieszakach.. sama tak odważnych kolorków bałabym się.. choć mają i stonowane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nie cierpię TK w części ciuchowej - nic tam nie umiem znaleźć, syf taki,że głowa mała. Jak już muszę szmatę kupić,wolę małe butiki, wchodzę, mówię co potrzebuję, a pani mi przynosi , ja mierzę, wybieram , płacę, wychodzę Wiola, Solar ma dużo klasycznych ciuchów, czernie, biel,beże. Mnie ich rozmiarówka nie leży. albo ciasne w cycach i biodrach, albo wisi w talii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Wiola, dobrze mowisz na wieszakach, bo to ciuchy nie dla kobiet ktore maja czym odetchnac, jakies miesnie na rekach i na czym usiasc i do tego sa wzrostu siedzacego psa. solar to dla szczuplych modelek a ani ty ani ja bynajmniej do takich nie nalezymy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts