Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do babci, wczoraj ja zabrali, bo się znowu biedulka polamala. generalnie lekarze maja zgryza co robic bo polamala się kosc chyba udowa (taka poniżej wszczepionej rok temu endoprotezy biodra - jestem kiepska z anatomii). po weekendzie i dalszych badaniach zaproponują nam opcje leczenia.

:yes:

A czy wpadnie na kawę?

Nie wiem.. Fona masz...

On kawy raczej nie pije..

Od raniuśka miał młyn... więc wiem, że jedzie do domu, i pewnie gdzieś stanie... nie da rady całej drogi po calutkim dniu zrobić.. Będzie pewnie ranem... Ale łóżeczko mu przygotuję... :yes:

Uuuuuu nie fajnie z babcią :(

Nie łatwo się będzie zrastać, ale trzymam kciuki :)

Kupiłam dwie kiecki, torebkę i dwie pary butów i jakieś świecidełka.

Ale to co zrobił mój ślubny - no żeż mistrz szopingu :lol2:

Cholera, wiecie,że chyba w milionie sklepów nie było granatowych czółenek na niewielkim !!!!! obcasie i kopertowej torebki nude :o

Nienawidzę zakupów w sklepie, człowiek się nałazi , a i tak nie kupi tego co potrzebuje :mad::sick:

Znikam na weekend - będę w poniedziałek wieczorkiem i zamierzam moze dobrze się bawić to za duże oczekiwania, ale przeżyć :)

Aaaa i jeszcze w sprawie turne na pomorze - wyjedziemy w czwartek, kogo po drodze odwiedzić ???

Luka, zgarnąć Cię po drodze ??

Prababko - wiem fanaberia, ale ja chcę tą książkę w oryginale :oops: