Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Tak czytam i czytam i nadrabiam zaległości. Pogaduchy o kieckach trochę mnie znudziły i już przysypiałem waląc głową w klawiaturę, aż tu nagle malka napisała "albo ciasne w cycach i biodrach, albo wisi w talii" no i się rozbudziłem, posmarkałem ze śmiechu. Dzięki dziewczyny :) Pozdrawiam ciepło.

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj tam, oj tam, człowiek sobie nie może urlopu wydłużyć, bo tu od razu takie podejrzenia ;)

Miałam takie widoki

http://www.polskiekrajobrazy.pl/images/stories/big/20826DSC_.JPG

http://www.polskiekrajobrazy.pl/images/stories/big/77331DSC.JPG

zdjęcia nie moje

Gdzie mi się miało spieszyć ;)

A szczerze - to albo się starzeję i zaczynają mi się podobać potańcówki, albo ta impreza była nad wyraz dobrze zorganizowana, a gdy kapela zagrała Big time sensuality, prawie uklękłam,widząc,że to nie playback :o

Edytowane przez malka

Malka.. a gdzie Ty chcesz jechać i kiedy?????

Bo jak od niedzieli i wybrzeże zachodnie to drynknij do mojego ślubnego.. załatwi Wam coś .. zależy na ile i jaką chcecie kwotę wydać..

Jak 3 city.. to ja nie pomogę.

Sama dzisiaj dumałam, bo mamy wywieźć siorkę z siostrzenicą męża do 3city i mam zagwozdkę.. bo chcą morze zobaczyć ale i pozwiedzać.. i to pewnie w 2-3 dni:rolleyes:

jeśli gdzies kolo mnie weekendowo to zapraszam, w tygodniu na stowe urlopu nie dostane, bo ide za 3 tygodnie i teraz reszta się urlopuje, a kiedy będziesz????

Planujemy wyjechać w czwartek, więc na piątkowy poranek powinniśmy być.

Rabka, Zakopiec??????????

W życiu Zakop - musieliby mi bardzo dużo zapłacić, bym tam pojechała.

Malka.. a gdzie Ty chcesz jechać i kiedy?????

Bo jak od niedzieli i wybrzeże zachodnie to drynknij do mojego ślubnego.. załatwi Wam coś .. zależy na ile i jaką chcecie kwotę wydać..

Jak 3 city.. to ja nie pomogę.

Sama dzisiaj dumałam, bo mamy wywieźć siorkę z siostrzenicą męża do 3city i mam zagwozdkę.. bo chcą morze zobaczyć ale i pozwiedzać.. i to pewnie w 2-3 dni:rolleyes:

Nie wiem gdzie, laski jakieś spotkanie w sobotę w Odbytowie planują.

Rzuciłam tekst slubnemu, a on - no to jedziemy :lol2:

malka, ja co prawda powiekami klapie- nie ma jak budowa w pigułce - ale odwaliwszy kawał dobrej nikomu niepotrzebnej roboty, wracam mę duszę utesknioną na FM łono - i tradycyjnie nocną porą zaczynam od Ciebie :) Nadrobić nie nadrobię, ale czy ja dobrze czytam, że Ty w stronę (od)Bytowa się wybierasz rychło?