Miras12 07.07.2013 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Tak czytam i czytam i nadrabiam zaległości. Pogaduchy o kieckach trochę mnie znudziły i już przysypiałem waląc głową w klawiaturę, aż tu nagle malka napisała "albo ciasne w cycach i biodrach, albo wisi w talii" no i się rozbudziłem, posmarkałem ze śmiechu. Dzięki dziewczyny Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.07.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Co ja czytam??? Na północ jedziesz??? Gdzie, kiedy, którędy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 no jedzie ale cos chyba film jej sie urwal po weselu, miala byc wczoraj po poludniu na forumie a juz jest dzis po poludniu i jej nadal nie ma. zabalowala chyba na ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.07.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Tak jej się kiecka spodobała, że dalej tańcuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.07.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 poprawiny trwają do dziś. a pisała, że nie lubi takich imprez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Eee tam nie lubi.. jak dobra impreza to lubi... Prawdziwe Polskie wesela trwały tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) Oj tam, oj tam, człowiek sobie nie może urlopu wydłużyć, bo tu od razu takie podejrzenia Miałam takie widoki http://www.polskiekrajobrazy.pl/images/stories/big/20826DSC_.JPG http://www.polskiekrajobrazy.pl/images/stories/big/77331DSC.JPG zdjęcia nie moje Gdzie mi się miało spieszyć A szczerze - to albo się starzeję i zaczynają mi się podobać potańcówki, albo ta impreza była nad wyraz dobrze zorganizowana, a gdy kapela zagrała Big time sensuality, prawie uklękłam,widząc,że to nie playback Edytowane 9 Lipca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 to teraz nadawaj gdzie jedziesz na polnoc, bo my z Agi nogami przebieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 A to zależy, kto nas zaprosi Podpowiedzcie, gdzie w tym Odbytowie można się zabukować (dwie sztuki dorosłe i jedna mocno nieletnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 jeśli gdzies kolo mnie weekendowo to zapraszam, w tygodniu na stowe urlopu nie dostane, bo ide za 3 tygodnie i teraz reszta się urlopuje, a kiedy będziesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Rabka, Zakopiec?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Malka.. a gdzie Ty chcesz jechać i kiedy?????Bo jak od niedzieli i wybrzeże zachodnie to drynknij do mojego ślubnego.. załatwi Wam coś .. zależy na ile i jaką chcecie kwotę wydać..Jak 3 city.. to ja nie pomogę. Sama dzisiaj dumałam, bo mamy wywieźć siorkę z siostrzenicą męża do 3city i mam zagwozdkę.. bo chcą morze zobaczyć ale i pozwiedzać.. i to pewnie w 2-3 dni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 jeśli gdzies kolo mnie weekendowo to zapraszam, w tygodniu na stowe urlopu nie dostane, bo ide za 3 tygodnie i teraz reszta się urlopuje, a kiedy będziesz???? Planujemy wyjechać w czwartek, więc na piątkowy poranek powinniśmy być. Rabka, Zakopiec?????????? W życiu Zakop - musieliby mi bardzo dużo zapłacić, bym tam pojechała. Malka.. a gdzie Ty chcesz jechać i kiedy????? Bo jak od niedzieli i wybrzeże zachodnie to drynknij do mojego ślubnego.. załatwi Wam coś .. zależy na ile i jaką chcecie kwotę wydać.. Jak 3 city.. to ja nie pomogę. Sama dzisiaj dumałam, bo mamy wywieźć siorkę z siostrzenicą męża do 3city i mam zagwozdkę.. bo chcą morze zobaczyć ale i pozwiedzać.. i to pewnie w 2-3 dni:rolleyes: Nie wiem gdzie, laski jakieś spotkanie w sobotę w Odbytowie planują. Rzuciłam tekst slubnemu, a on - no to jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 mnie w Bytowie nie będzie niestety ale w piątek ok. południa juz będę w chacie, na piątek mamy zaplanowane duszonki wiec wiesz. spanie się znajdzie jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 dobra musze się ewakuować rano o 4.30 musze się zerwac, jakby co pisz na privka to się zgadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Dzięki Duszonki powiadasz Muszę z laskami pogadać co i jak i jakby co to się wprosimy A czemu to nie dojedziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Gdzie jest Odbytów/Odbytowo????? Chodzi to koło Piły? Wrocławia 2X, czy koło Lublina... Noo dobra.. to skąd to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Jeszcze Żywiec chodzi mi po głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Bytów w zachodniopomorskim a fotki z Równicy - widok na Ustroń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.07.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 malka, ja co prawda powiekami klapie- nie ma jak budowa w pigułce - ale odwaliwszy kawał dobrej nikomu niepotrzebnej roboty, wracam mę duszę utesknioną na FM łono - i tradycyjnie nocną porą zaczynam od Ciebie Nadrobić nie nadrobię, ale czy ja dobrze czytam, że Ty w stronę (od)Bytowa się wybierasz rychło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts