markoto 15.07.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 malka rzuc okiem na priv please Tarcia wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Tarcia, współczuję. A Ty nie masz mieć urlopu jakoś niedługo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 za 3 tygodnie a w pracy mam siwy dym i skrzypce ale juz zapowiedzialam, ze na urlopie fona wylaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Okres przed urlopem jest najgorszy zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.07.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 dzień doberek. Malka, jak masz się opierniczać, to może pochwal się wrażeniami z podróży. i jakimiś fotkami zapierającymi dech w piersiach, coby nas trochę z zazdrości poskręcało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) Ojjj zaczyna się przejaśniać Wrażenia z wycieczki....hym...nogi mi napierdzielają a poza tym Przywitało nas stado Kretków taki miałam widok z okna Tak szybko płynęliśmy do Wiednia oczywiście po drodze -zamki, zamki Tam przybiłam piątkę z Rembrandtem , Klimtem i innymi Odwiedziliśmy koniki i Mozarta W kościele Wotywnym, młody zapalił świeczkę oczywiście zażarliśmy Apfelstrudel i wypilismy kawę na Schwarzenbergplatz. Powrót z Wiednia, był równie szybki - wodolot to cudowny wynalazek Później nocne zwiedzanie Bratysłąwy (nie wzięłam zapasowej karty -a ta w aparacie już była zapełniona ) W drodze powrotnej wpadliśmy do mojej ulubionej Żyliny, a zupę cesankową i zmerzlinę wrzuciliśmy pieniążek za "rychły powrót" w to miejsce i górskimi serpentynami, usianymi zamkami wróciliśmy do domu Edytowane 15 Lipca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 czuje sie usatysfakcjonowana relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.07.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 no dobra, sama chciałam. poskręcało mnie i to wcale nie trochę. cudna ta Wasza wycieczka. zazdroszczę takiej wyprawy. w Bratysławie nigdy nie byłam, ale takie kreciki uśmiechały się też do mnie kiedyś w Pradze. wspomnienie dzieciństwa normalnie (krecik, nie Praga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Super wycieczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.07.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 piątka z Klimtem,cieszę się- pewnie fajnie widzieć na żywo kolory...:)OJ,pokręciło mnie na sam widok serpentyn:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 też czuję się ustatysfakcjonowanie poskręcana:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Cieszę, się ,ze Was usatysfakcjonowałam Musiałam mocno selekcjonować foty, co by facjat moich panów nie upubliczniać A teraz z zupełnie innej beczki. Muszę zamówić kamień do łazienki i tak się zastanawiam jak płytkować - jak trumnę od sufitu do podłogi ?? no cóż, nie bardzo mi się widzi, bo kamień czarny/grafitowy, a łazienka mała. Tylko w strefach mokrych ?? łatka, tu, łatka tam Do wysokości "lamperii" ?? Witamy w PRL Cholera, konceptu nie mam, a żaden program graficzny mi nie chce chodzić :bash::cry::cry: HELPPPPPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Malcia a zrób foty łazienki oznacz sprzęty to coś się uknuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Foty ?? cztery gołe ściany. Kurde, nawet rzutu nie mogę narysować moment, zaraz coś wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 no wiesz jak się na gołe patrzy to człowiekowi jakoś tak pomysły różne przychodzą do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 hehehe to ja czesc łazienek mam jak w peerelu :D:D ale mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) cudów nie osiągnęłam, ale mniej więcej taki układ Nie patrzymy na sprzęty - chodziło o zachowanie wymiarów Edytowane 15 Lipca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.07.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Hej malka, wspaniała wycieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.07.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Wpadłam zobaczyc co u Ciebie, bo w Ziewniku jak stanęło na ŻR tak stoi Ale fiu fiu wycieczka fajna, jesli tyko nie powklejałas jakis zdjec z Internetu to wiedz ze Ci zazdroszcze Super mieliscie eskapade, krecik górą Co do łazienki to błagam nie wykładaj kamienia jak w masarni, do sufitu. A tak poza tym to sciskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2013 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Cześć Nelcia Fajna, fajna bo udało nam się w trójkę wyjechać, co nieczęsto się zdarza. MSU - Krecik w ilości nierozklonowanej siedzi u młodego na łóżku i uśmiecha się do mnie Zdjęcia moje, co niestety widać acz jak mój ślubny mówi - utrwalamy na wewnętrznym twardym dysku A łazienka - właśnie konceptu nie mam jak ten kamień położyć, by trumienki vel mięsnego nie zrobić rzucik [ATTACH=CONFIG]200950[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts