MusiSieUdac 16.07.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ale ja mam za ścianą pralnio kotłownię, gdzie zabudowa będzie po sufit, więc środki czystości, mopy itepe będa tam. Bardziej chodziło mi o estetyczne bezpółeczkowe wykończenie, Szafka może być, ale wcale nie jest niezbędna. I tak nie wierzę, że żel pod prysznic czy szampon będzie ktoś do szafki odkładał Ja chowam, tylko ze i za siebie i za swoich mezczyzn, nie stoi u mnie nic, bo po to mam wlasnie te zabudowy. Jak i tak bedziesz ta wneke zabudowywac kg, to zrob szafko- wneke- mowie Ci,przyda Ci sie. Tylko nie z bialej plyty tak jak szafka, tylko dobierz sobie lacobel w odcieniu kamienia- bedzie lekko. Z takiego samego lacobelu mozesz polozyc nie wystajacy parapet pod tym oknem, co masz na wizualce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nie za dużo szczęścia na raz ? Kamień i farba na scianach, drewno na podłodze, szafka pod umywalkę z mdf, szafka nad zabudową wucetu z lacobelu, zywica w brodziku ?? MSU- przypomnij mi Twoją łazienkę - pamiętam sprytne schowki, ale kurde jak przez mgłę :starość qrde starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 no to nie z lacobelu a z czarnego emdeefu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 ale wtedy szafka pod umywalkę też czarna.Boję się,ze nora mi się zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Zrób sobie szafki w tym samym stylu, jedna czarna a druga biała , ale ta czarna pod białąumywalką tez bedzie wygladac fajnie albo boki drewniane a front czarny zeby sie nie zlalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 tez nie widze problemu w tym ze jedna czarna druga biala, zwlaszcza ze czarna to tak naprawde tylko maskownica bedzie. Malka nie wariuj. Nie wiem czy laczylabym szafke z drewnem, nie pokazuje mi sie obraz w glowie. ale dzis to mam jakos slaba wyobraznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 tak mniej wiecej wyglada czarny mat w drewnie http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_3563_zps97293d3e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 no to jarze, ale chyba dalej bym pod umywalke w biel szla a na kamien czarne, drewniano tylko podłoga. gdzies na fm widzialam podobny zestaw kolorystyczny tylko nie przypomne sobie u kogo:rolleyes: na pewno u reni widzialam biale szafki, szare ciemne sciany i drewniana podloge, tylko ze ona ma w drewnie zrobiona obudowe wanny i blat szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 mój blat też będzie w drewnie -takim jak podłoga - niestety nie mam takiej opcji w tym programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 a widzialas lazienki Reni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 jesli blat drewniany a pod nim szafka to tym bardziej czarna bedzie pasowac i sie nie zleje tu lazienka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174794-Nasz-domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 ale moze byc juz za ciemno i czego malka sie boi - norowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 dodatek drewna na pewno rozjasni wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 no dobra przyznam sie - nie lubie czarnych/ciemnych mebli i wnetrz:oops: czuje sie przytloczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 no trzebabylo tak od razu a ja tam lubie wszytskie biele czernie i ich miksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) A dla mnie tam jeszcze szkła brakuje - płytki, drewno, mozaika, kolor do tego (jakaś śliwka chyba) , okrągłe baterie, kwadratowa ceramika - :no: nie moja bajka. Ja lubię czarne meble - bardzo, ale nie w połączeniu z merbau i nie w ciemnych pomieszczeniach. Więc jeśli na ścianę z umywalką pójdą płytki szafka musi być biała, jeśli nie - może być czarna. A przy zabudowie wucetu, może by kolejnego koloru nie wprowadzać - tez z merbau zrobić ? a może lustro ?? z lustrem - tez wielkości nie mogłam dopasować http://u.mydeco3d.com/media/data/rooms/images/_thumbs/u7vn6pk4n3nde4bg.jpeg_640x480_q85.jpg Edytowane 16 Lipca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 juz sama nie wiem, zglupialam (moze dlatego ze w tym samym czasie kosztorys robie i mozg mi sie zaczyna grzac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 to juz predzej merbau niz lustro przy wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 za, za nie przy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 no o "za" mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts