Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Ale ja mam za ścianą pralnio kotłownię, gdzie zabudowa będzie po sufit, więc środki czystości, mopy itepe będa tam.

Bardziej chodziło mi o estetyczne bezpółeczkowe wykończenie, Szafka może być, ale wcale nie jest niezbędna.

I tak nie wierzę, że żel pod prysznic czy szampon będzie ktoś do szafki odkładał :rolleyes:

Ja chowam, tylko ze i za siebie i za swoich mezczyzn, nie stoi u mnie nic, bo po to mam wlasnie te zabudowy.

Jak i tak bedziesz ta wneke zabudowywac kg, to zrob szafko- wneke- mowie Ci,przyda Ci sie.

Tylko nie z bialej plyty tak jak szafka, tylko dobierz sobie lacobel w odcieniu kamienia- bedzie lekko.

Z takiego samego lacobelu mozesz polozyc nie wystajacy parapet pod tym oknem, co masz na wizualce

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie za dużo szczęścia na raz ?

Kamień i farba na scianach, drewno na podłodze, szafka pod umywalkę z mdf, szafka nad zabudową wucetu z lacobelu, zywica w brodziku ??

MSU- przypomnij mi Twoją łazienkę - pamiętam sprytne schowki, ale kurde jak przez mgłę :starość qrde starość :oops:

tez nie widze problemu w tym ze jedna czarna druga biala, zwlaszcza ze czarna to tak naprawde tylko maskownica bedzie. Malka nie wariuj. Nie wiem czy laczylabym szafke z drewnem, nie pokazuje mi sie obraz w glowie. ale dzis to mam jakos slaba wyobraznie ;)

no to jarze, ale chyba dalej bym pod umywalke w biel szla a na kamien czarne, drewniano tylko podłoga. gdzies na fm widzialam podobny zestaw kolorystyczny tylko nie przypomne sobie u kogo:rolleyes:

na pewno u reni widzialam biale szafki, szare ciemne sciany i drewniana podloge, tylko ze ona ma w drewnie zrobiona obudowe wanny i blat szafki

A dla mnie tam jeszcze szkła brakuje ;) - płytki, drewno, mozaika, kolor do tego (jakaś śliwka chyba) , okrągłe baterie, kwadratowa ceramika - :no::no: nie moja bajka.

Ja lubię czarne meble - bardzo, ale nie w połączeniu z merbau i nie w ciemnych pomieszczeniach.

Więc jeśli na ścianę z umywalką pójdą płytki szafka musi być biała, jeśli nie - może być czarna.

A przy zabudowie wucetu, może by kolejnego koloru nie wprowadzać - tez z merbau zrobić ? a może lustro ??

z lustrem - tez wielkości nie mogłam dopasować :bash:

http://u.mydeco3d.com/media/data/rooms/images/_thumbs/u7vn6pk4n3nde4bg.jpeg_640x480_q85.jpg

Edytowane przez malka