Lukarna 16.07.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 A ja tylko powiem że w Biedronie są zamioculcasy za 2 dychy fajne - duże:) Bo w łazience miały wyrastać w dziury tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 malka, czy ten kamień na wizce jest po sam sufit? Lustro za wucetem wygląda ekstra:jawdrop: Szafkę pod umywalką widziałabym białą. W ogóle to bardzo ładnie układa się łazienka Nawet nie wiesz jak ja się cieszę z tych Twoich dylematów....i mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi? :hug: Dla najcudowniejszej malki pod słońcem http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n040.gif Ps. Co to są zamioculcasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.07.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Malka- szafka biała z drewnianym blatem, podłoga drewniana, zabudowa - lustro ( ale musi miec ten sam kształt co lustro nad umywalka, na przyklad jedno i drugie prostokąty), kamien do wysokosci prysznica od prysznica do wc wlacznie z ta L-ka, + na tej scianie z umywalka do wysokosci max 120cm Wiecej bym nie wprowadzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 mnie by chyba było nieswojo z tym lustrem Nelli - zamioculcasy kwiaty nie do zdarcia, prawie podlewac nie trzeba takie kwiaty dla leni jak ja :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 A ja tylko powiem że w Biedronie są zamioculcasy za 2 dychy fajne - duże:) Bo w łazience miały wyrastać w dziury tak?? Patrzyłam dziś -małe są , znikną mi w dziurze. ale dzięki,że pamiętałaś malka, czy ten kamień na wizce jest po sam sufit? Lustro za wucetem wygląda ekstra:jawdrop: Szafkę pod umywalką widziałabym białą. W ogóle to bardzo ładnie układa się łazienka Nawet nie wiesz jak ja się cieszę z tych Twoich dylematów....i mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi? :hug: Dla najcudowniejszej malki pod słońcem http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n040.gif Ps. Co to są zamioculcasy? Nelcia, na wizce do sufitu, bo nie umiem inaczej w programie zaznaczyć. Ma być do wysokości kabiny - czyli jakieś 1,90 cm, na ścianie z kabiną i niżej na ścianie z umywalką - choć zastanawiam się czy równo z górną krawędzią lustra czy z dolną. Szafka biała z merbauowym blatem - taki był plan numer 1. Lustro wyszło przy wizkach i powiem,że mnie się też podoba - za lustrem szafka by zlicować wnękę zabudowy z kominem. W Leśnym Domku, też miałaś schowek za lustrem - podpowiedz jak to było zrobione ...plissss Łazienka układa się w głowie, jak przyjdzie kamień to zawijam rękawki i układam w realu Pewno,że rozumiem :hug::hug:najfajniejsza Nelko Zamioculcasy to pancerne rośliny -rosną wszędzie, czy mają światło czy nie, czy mają wodę czy nie.Skoro u mnie rosną będą rosły wszędzie Malka- szafka biała z drewnianym blatem, podłoga drewniana, zabudowa - lustro ( ale musi miec ten sam kształt co lustro nad umywalka, na przyklad jedno i drugie prostokąty), kamien do wysokosci prysznica od prysznica do wc wlacznie z ta L-ka, + na tej scianie z umywalka do wysokosci max 120cm Wiecej bym nie wprowadzała Taaa jest Pani kierowniczko Zwizualizowałaś moje plany mnie by chyba było nieswojo z tym lustrem Nelli - zamioculcasy kwiaty nie do zdarcia, prawie podlewac nie trzeba takie kwiaty dla leni jak ja :D:D To u mnie będziesz sikać z zamkniętymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) ja to ja, sobie poradzę siedząc tylem do lustra ale faceci? Edytowane 16 Lipca 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 i tak sobie jeszcze pomyslalam ze jak klape się będzie opierać to ona przy mocniejszym odskoczeniu nie pobije lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ale ono będzie tylko nad zabudową - powyżej przycisku - no tłuk ze mnie - już poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 no to inna rozmowa, oj malka malka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.07.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 No prawie w całej rozciągłości zgadzam się z MSU, oprócz kamienia do wysokości kabiny :) maleczko, ja miałam drzwi obłożone lustrem, za którymi była garderoba. Bardzo mi sie to podobało, bo lustro sięgało sufitu, no i można było się w nim obejrzeć od stóp do głów a nie tylko od pasa. Ale to jednak coś zupełnie innego od szafki w łazience z przyborami łazienkowymi. Takiej nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.07.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Zobacz jeszcze w Ikei bo tez wczoraj widziałam - trochę większe ale nie jakoś mocno:) ps. dla mnie wersja MSU jest łokej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.07.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 To skoro na łazienkowy konsensus się spóźniłam To choć powiem, że foty fajowe Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.07.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Malka, a z kuchnia tez juz cos dzialasz czy na razie tylko lazienka na tapecie?mam nadzieje ze nie wywolalam tym pytaniem wilka z lasu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.07.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 aż poczekam co Malka odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Dzień doberek Paniom Wróciłam do żywych Po 30 godzinach w łóżku, czterech ketonalach i dwóch tramalach -JESTEM Nelcia, a sugerujesz połozenie kafli do jakiej wysokości ?? Rozumiem, że Ty miałaś lustro przyklejone do drzwi garderoby - tak ? Tarcia - łazienka, na razie łazienka - kuchnia już prawie klepnięta (dumam nad kolorem) , mam tylko do zagospodarowania jeden kąt, który wszystkich przerasta albo raczej nie spełnia moich oczekiwań Nitka- jak ja się cieszę,że Cię widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.07.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 tez sie rozsypalas? juz jest cale towarzystwo eSKSow:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Eeeee chyba jeszcze nie mój czas Po prostu łeb mi tak napier..ł, że chwilami marzyłam by mnie ktoś dobił. Ale jest ok, znaczy ostrość wzroku jeszcze nie wróciła,ale myślę, że kilka godzin i zapomnę o wczorajszym dniu Powinnam iść kończyć pielić rabatę....ale tak mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Cześć nowonarodzona;)Kawa? Bo mnie ciastem kuszą a ja na diecie wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 zeżarłam drożdżówkę z kruszonką , a kawę drugą piję budowlanie - do łazienki lepsze będą listwy przypodłogowe merbau, czy aluminium ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Łazienkowo pozwól że Ci nie będę doradzać ale kawę z Tobą chętnie. ps. ale zaciekawiłaś mnie tym aluminium ja bym dała merbałowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts