malka 28.04.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Przepraszam nie wiedziałam Ja... tylko...chciałam...prosić o fotki z postępów pracy Ale Słońce Ty moje (nie Peru ) nic sie nie stało, cieszę się ,że dogladasz mojej budowy dzięki moja pani kierbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 witham malko..witham.. kuswa napisze tu nie walcie takich komentow u rasi bo mi gooopio to nic nadzwyczajnego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.04.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No Malka rewelacja Panowie sami zawiesza wieche zeby ci dac znac, ze czas na opijanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.04.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 witham malko..witham.. kuswa napisze tu nie walcie takich komentow u rasi bo mi gooopio to nic nadzwyczajnego jest idę do Rasi zobaczyc czemu Ci głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Markoto chyba masz rację. Ona chyba nie wie co się u nich na dachu dzieje I nic nam nie relacjonuje. Chyba kiedyś trzeba w realu wszystko posprawdzać co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.04.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No Malka rewelacja Panowie sami zawiesza wieche zeby ci dac znac, ze czas na opijanie tylko moi panowie , to tacy jacyś ułozeni strasznie i jak rzuciłam tekstem,ze chyba juz niedługo wiecha bedzie, więc cytrynówkę trzeba kręcic,to jeden z nich se zapytał "-a kiedy wiecha" , no i nie chcę byc jakims skrajnym tyranem i niepozwalać raz napic sie na budowie, szczerze - na tę okolicznośc sama bym co nieco chlapnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.04.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 powtorze et tue brute czasem zapominam ze jezdes..plci odmiennej..zabron czegos natychmiast to uczyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No tak, ale jak nie będziesz wiedziała co się dzieje na budowie, to i wiecha może Ci przejść koło nosa, a z majstrami to mąż wypije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 To kiedy opijamy tą wiechę??? Dzień Dobry Wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Cyba nigdy, jak nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.04.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 powtorze et tue brute czasem zapominam ze jezdes..plci odmiennej..zabron czegos natychmiast to uczyni jak się cieszę,że tylko czasem zapominasz no co, no co - jak ładne to pochwalę , jak brzydkie to milczę Rasia - też bym chciała wiedzieć, ale nikt mnie nie chce uświadomić. więc profilaktycznie zaczęłam juz dziś, właśnie polałam sobie dobre i mocne do szklaneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.04.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Arnika - uwierz - widziałam, no chyba ,że wiesz o czymś o czym ja nie wiem powiesiki mi cos w kalenicy mam nadzieje, że nie trupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 powtorze et tue brute czasem zapominam ze jezdes..plci odmiennej..zabron czegos natychmiast to uczyni jak się cieszę,że tylko czasem zapominasz no co, no co - jak ładne to pochwalę , jak brzydkie to milczę Rasia - też bym chciała wiedzieć, ale nikt mnie nie chce uświadomić. więc profilaktycznie zaczęłam juz dziś, właśnie polałam sobie dobre i mocne do szklaneczki Idę sobie nalać za Twoją więźbę... bo Duchaty bezczelnie pije beze mnie , to dech dzisiaj nie opijam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Malka, jestes w Krakowie 8 maja, wiesz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2009 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dzień Dobry, miłego i słonecznego dnia życzę. Arnika - uwierz - widziałam, no chyba ,że wiesz o czymś o czym ja nie wiem powiesiki mi cos w kalenicy mam nadzieje, że nie trupa Ja nic nie wiem, tylko dwóch facetów biegało po dachu, a Ciebie tam nie widziałam,. Ale to było widziane nie do strony wjazdu, tylko od strony drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.04.2009 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Malka, jestes w Krakowie 8 maja, wiesz o tym? Arnika - trzech biegało , ale jeden tak szybko, ze miałas prawo go nie widzieć dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Może i trzech... Ale w tym momencie gdy ja przejeżdżałam było dwóch, Może ten jeden zszedł po deseczkę???????? było to o 15,56 dokładnie. Więc na dachu było dwóch, A może ten trzeci zawisł właśnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To kiedy koniec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 widziałem ostatnie zdjęcia z malkowej budowy ... czas na wiechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.04.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 To kiedy opijamy wiechę????? malka - niedługo będziesz miała dach A działeczka sympatycznie wygląda po wiosennych porządkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts