Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dlatego marzę o wielkiej garderobie - zrobię pranie zawiozę do prasowania, powieszę na wieszaczku i mam z czapy .

Teraz jeśli musze to prasuję ciuchy przed założeniem - bo powieszone w ciasnej szafie i tak się mną:bash:

ja tez nie cierpie prasowac wiec teraz sie przykladam do wieszania i mam niej prasowania :)

a tu przyklad z FB, ze niektorzy lubia rozwieszac pranie :)

efekt prosby zony, zeby maz umyl salate i wysuszyl przed jej przyjsciem :)

999041_693250940701327_866091457_n.jpg

Edytowane przez markoto

Nie mam takich klamerek - więc to nie mój ślubny :lol2:

ale lepsza salata niż taki recycling

http://us.cdn4.123rf.com/168nwm/imagehitasia/imagehitasia1112/imagehitasia111201318/11607050-kolorowe-prezerwatywy-wisza--ce-na-sznurku.jpg

dlatego marzę o wielkiej garderobie - zrobię pranie zawiozę do prasowania, powieszę na wieszaczku i mam z czapy .

Teraz jeśli musze to prasuję ciuchy przed założeniem - bo powieszone w ciasnej szafie i tak się mną:bash:

tez tak myslalam jednak nie mam czasu na jezdzenie do prasowalni. wygodniej mi raz dwa na szybko cos przeprasowac

A dla mnie tam jeszcze szkła brakuje ;) - płytki, drewno, mozaika, kolor do tego (jakaś śliwka chyba) , okrągłe baterie, kwadratowa ceramika - :no::no: nie moja bajka.

Ja lubię czarne meble - bardzo, ale nie w połączeniu z merbau i nie w ciemnych pomieszczeniach.

Więc jeśli na ścianę z umywalką pójdą płytki szafka musi być biała, jeśli nie - może być czarna.

A przy zabudowie wucetu, może by kolejnego koloru nie wprowadzać - tez z merbau zrobić ? a może lustro ??

z lustrem - tez wielkości nie mogłam dopasować :bash:

http://u.mydeco3d.com/media/data/rooms/images/_thumbs/u7vn6pk4n3nde4bg.jpeg_640x480_q85.jpg

Malcia, to będzie Twoja łazienka???:rolleyes: Aaaa... widzę, że debatujecie:).

Co Ci było, żeś się musiała zatramalować i ketonalować???:confused:

ja mogłabym rozwiesić, ale w zamian za wyprasowanie mojego, które czeka na mnie cierpliwie. niech czeka. :p

cześć wszystkim.

super zapowiada się łazienka. na doradcę się nie nadaję. ale czekam na realizację, bo kolory masz takie, jakie chciałabym widzieć w jednej ze swoich łazienek.

Skoro nikt się nie zgłosił to idę rozwiesić to pranie;)

moje też woła powieś mnie, powieś ;)

Malcia, to będzie Twoja łazienka???:rolleyes: Aaaa... widzę, że debatujecie:).

Co Ci było, żeś się musiała zatramalować i ketonalować???:confused:

No moja - coś nie halo ?? gadaj mi tu jak masz jakieś sugestie :)

a wczoraj łeb mi napierniczał, że łomatkoboska

ja mogłabym rozwiesić, ale w zamian za wyprasowanie mojego, które czeka na mnie cierpliwie. niech czeka. :p

cześć wszystkim.

super zapowiada się łazienka. na doradcę się nie nadaję. ale czekam na realizację, bo kolory masz takie, jakie chciałabym widzieć w jednej ze swoich łazienek.

Kasia, trzy kolory biały grafitowy i merbauowy :)

Ja tam nie lubię jak za dużo się dzieje :)