malka 18.07.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Mnie się ten kamień cholernie podoba, od wielu lat niezmiennie, więc będzie nieodwołalnie Jakiś czas temu śmignął mi przez umysł pomysł z betonowymi płytami -ale szybko mi przeszło. Problem nie jest w materiale, ale w tym gdzie go położyć. Obecnie wyliczone jest tak, że kamień pójdzie do kabiny i na ścianę z zabudową wcetu, oraz na ścianę z umywalką - pod umywalkę , między lustro i umywalkę - czyli kwadrat 120x120 Rozważałam jeszcze opcję ściana z oknem do dolnej krawędzi okna - ale w zasadzie nie ma takiej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.07.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 umowiona juz jestes z zywica? i jaki ostatecznie bedzie kolor, szary mat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 biały mat BIały ślubnego -mat mój to się nazywa kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.07.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 ale jak zobaczylam bialy polysk u roberta to az mi sie zdanie zmienia, boskie mu zrobili lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Tarcia, nie ma technologii (wg kilku wykonawców) która pozwala zachować ten połysk.On się wyciera - jak to lakier, mało tego zółknie.A ja naprawdę nie mam ochoty co dwa lata kłaść nowej warstwy, zdzierając wcześniej starą.Bo koszty kosztami - ale to jest syf w całym domu i konieczność wyniesienia wszystkiego. Efekt u Roberta jest genialnybo a) ma duże przeszkleniab) zupełnie pustą podłogę ja żadnego z tych punktów nie zrealizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.07.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 a ja ci wcale nie dziwie ze ci sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 no, ale gdyby nie te drobne niedogodności - to pewnie nie wybijałabym ślubnemu z głowy tego połysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.07.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 a mat nie bedzie zółknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 No moja - coś nie halo ?? gadaj mi tu jak masz jakieś sugestie a wczoraj łeb mi napierniczał, że łomatkoboska Aaaa...!!! Bardzo ładna ta łazienka, kamień też i drewno:yes:. Tylko po co Ci kamień za umywalką jak będziesz miała tam szafkę??? Tam gdzie masz na wizce kwiotki najwyżej daj kamień na podłogę(taki pas) do umywalki, albo zrób tam półkę obłożoną tym kamieniem zaczynającą się od ściany z kibelkiem (na książkę i papier, a potem donice na kwiotki pod oknem i znowu półka przy umywalce... nie pamiętam kształtu i wielkości Twojej łazienki... masz gdzieś rzut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 nie, bo to zupełnie inna technologia, te lakiery są uv stabilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.07.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 kurde musze dotknac tej twojej zywicy ,ciekawi mnie niezmiernie efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Aaaa...!!! Bardzo ładna ta łazienka, kamień też i drewno:yes:. Tylko po co Ci kamień za umywalką jak będziesz miała tam szafkę??? Tam gdzie masz na wizce kwiotki najwyżej daj kamień na podłogę(taki pas) do umywalki, albo zrób tam półkę obłożoną tym kamieniem zaczynającą się od ściany z kibelkiem (na książkę i papier, a potem donice na kwiotki pod oknem i znowu półka przy umywalce... nie pamiętam kształtu i wielkości Twojej łazienki... masz gdzieś rzut? ten numer nie przejdzie, bo kwiotki to już wymyśliłam przy wylewkach i tam jest specjalna dziura zostawiona. Rzut jest gdzieś srylion stron temu - czekaj poszukam mam http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=200959&d=1373960545 a raczej tak - bo scianka z zabudową będzie zlicowana z kominem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 ten numer nie przejdzie, bo kwiotki to już wymyśliłam przy wylewkach i tam jest specjalna dziura zostawiona. Rzut jest gdzieś srylion stron temu - czekaj poszukam mam http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=200959&d=1373960545 a raczej tak - bo scianka z zabudową będzie zlicowana z kominem [ATTACH=CONFIG]201340[/ATTACH] Noooo super Szefowa!!! To donicę masz z głowy. Jaką głębokość, długość i szerokość ma imć donica??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 ale Robert zrobil polysk , a za pare lat jak to zmatowieje to zmatowi specjalnie jest to jakis pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Wpadłam zobaczyć co słychać, Uśmiałam się z sałaty... recykling powiadacie... kilkanaście lat temu przejeżdżając gdzieś.. widziałam na sznurze suszące się pampersy.. dziób otwarłam ze zdziwienia... i do dziś mi się w głowie nie mieści... Do dylematów łazienkowych nie podpowiem nic.. bo się nie znam.. a sama będę musiała we wrześniu powalczyć... bo kafelkarza zamówiłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Noooo super Szefowa!!! To donicę masz z głowy. Jaką głębokość, długość i szerokość ma imć donica??? za trudne pytania mi zadajesz - głębokość coś koło 40 cm,a reszty nie pamiętam, znaczy długa gdzieś do połowy okna, co by swobodnie do umywalki dojść. ale Robert zrobil polysk , a za pare lat jak to zmatowieje to zmatowi specjalnie jest to jakis pomysl Pół biedy jeśli tylko zmatowieje - jeśli zżółknie, to jest zdzieranie i robienie od nowa, czyli za parę lat , wynoszenie wszystkiego i wiooo z syfem od początku - to nie dla mnie Ale jak ktoś lubi - to czemu nie, jest to jakieś rozwiązanie. Wpadłam zobaczyć co słychać, Uśmiałam się z sałaty... recykling powiadacie... kilkanaście lat temu przejeżdżając gdzieś.. widziałam na sznurze suszące się pampersy.. dziób otwarłam ze zdziwienia... i do dziś mi się w głowie nie mieści... Do dylematów łazienkowych nie podpowiem nic.. bo się nie znam.. a sama będę musiała we wrześniu powalczyć... bo kafelkarza zamówiłam ... Ja widziałam suszącą się herbatę w torebkach, na jakimś polu namiotowym - czad We wrześniu ?? to tuż, tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 We wrześniu to muszę poprosić o pomoc przy zaprojektowaniu aby wiedzieć co wyjdzie... Mniej więcej wiem co chcę.. A kafelkarz umówiony jest na tak mniej więcej na połowę października jak wrócę z rehabilitacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 20.07.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Przeczytałam cały Ziewnik i śmiałam się momentami do łez. Jestem pełna podziwu. Mój Małż także, ponieważ uświadomiłaś nam, że nasze problemy, to nie są problemy. Trzymaj się cieplutko.Gosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Malcia przywieźć ci big boya? czy ty chcialas medium boya? jakby co to mam i to i to. mogę odsadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.07.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 hej malka, coś mi się kojarzy, że pisałaś kiedyś o jagodach kamczackich, czy kiedykolwiek je jadłaś? czy one słodkie czy cierpkie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts