Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Mnie się ten kamień cholernie podoba, od wielu lat niezmiennie, więc będzie nieodwołalnie :)

Jakiś czas temu śmignął mi przez umysł pomysł z betonowymi płytami -ale szybko mi przeszło.

Problem nie jest w materiale, ale w tym gdzie go położyć.

Obecnie wyliczone jest tak, że kamień pójdzie do kabiny i na ścianę z zabudową wcetu, oraz na ścianę z umywalką - pod umywalkę , między lustro i umywalkę - czyli kwadrat 120x120

Rozważałam jeszcze opcję ściana z oknem do dolnej krawędzi okna - ale w zasadzie nie ma takiej potrzeby

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tarcia, nie ma technologii (wg kilku wykonawców) która pozwala zachować ten połysk.

On się wyciera - jak to lakier, mało tego zółknie.

A ja naprawdę nie mam ochoty co dwa lata kłaść nowej warstwy, zdzierając wcześniej starą.

Bo koszty kosztami - ale to jest syf w całym domu i konieczność wyniesienia wszystkiego.

Efekt u Roberta jest genialny

bo

a) ma duże przeszklenia

b) zupełnie pustą podłogę

ja żadnego z tych punktów nie zrealizuję

No moja - coś nie halo ?? gadaj mi tu jak masz jakieś sugestie :)

a wczoraj łeb mi napierniczał, że łomatkoboska

Aaaa...!!! Bardzo ładna ta łazienka, kamień też:yes: i drewno:yes:. Tylko po co Ci kamień za umywalką jak będziesz miała tam szafkę???

Tam gdzie masz na wizce kwiotki najwyżej daj kamień na podłogę(taki pas) do umywalki, albo zrób tam półkę obłożoną tym kamieniem zaczynającą się od ściany z kibelkiem (na książkę i papier, a potem donice na kwiotki pod oknem i znowu półka przy umywalce... nie pamiętam kształtu i wielkości Twojej łazienki... masz gdzieś rzut?

Aaaa...!!! Bardzo ładna ta łazienka, kamień też:yes: i drewno:yes:. Tylko po co Ci kamień za umywalką jak będziesz miała tam szafkę???

Tam gdzie masz na wizce kwiotki najwyżej daj kamień na podłogę(taki pas) do umywalki, albo zrób tam półkę obłożoną tym kamieniem zaczynającą się od ściany z kibelkiem (na książkę i papier, a potem donice na kwiotki pod oknem i znowu półka przy umywalce... nie pamiętam kształtu i wielkości Twojej łazienki... masz gdzieś rzut?

ten numer nie przejdzie, bo kwiotki to już wymyśliłam przy wylewkach i tam jest specjalna dziura zostawiona.

Rzut jest gdzieś srylion stron temu - czekaj poszukam

mam

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=200959&d=1373960545

a raczej tak - bo scianka z zabudową będzie zlicowana z kominem

łaz rzut.jpg

ten numer nie przejdzie, bo kwiotki to już wymyśliłam przy wylewkach i tam jest specjalna dziura zostawiona.

Rzut jest gdzieś srylion stron temu - czekaj poszukam

mam

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=200959&d=1373960545

a raczej tak - bo scianka z zabudową będzie zlicowana z kominem

[ATTACH=CONFIG]201340[/ATTACH]

Noooo super Szefowa!!! :lol2: To donicę masz z głowy. Jaką głębokość, długość i szerokość ma imć donica???:rolleyes:

Wpadłam zobaczyć co słychać,

Uśmiałam się z sałaty... recykling powiadacie... kilkanaście lat temu przejeżdżając gdzieś.. widziałam na sznurze suszące się pampersy.. dziób otwarłam ze zdziwienia... i do dziś mi się w głowie nie mieści...

Do dylematów łazienkowych nie podpowiem nic.. bo się nie znam.. a sama będę musiała we wrześniu powalczyć... bo kafelkarza zamówiłam ...

Noooo super Szefowa!!! :lol2: To donicę masz z głowy. Jaką głębokość, długość i szerokość ma imć donica???:rolleyes:

za trudne pytania mi zadajesz - głębokość coś koło 40 cm,a reszty nie pamiętam, znaczy długa gdzieś do połowy okna, co by swobodnie do umywalki dojść.

ale Robert zrobil polysk , a za pare lat jak to zmatowieje to zmatowi specjalnie jest to jakis pomysl

Pół biedy jeśli tylko zmatowieje - jeśli zżółknie, to jest zdzieranie i robienie od nowa, czyli za parę lat , wynoszenie wszystkiego i wiooo z syfem od początku - to nie dla mnie :no:

Ale jak ktoś lubi - to czemu nie, jest to jakieś rozwiązanie.

Wpadłam zobaczyć co słychać,

Uśmiałam się z sałaty... recykling powiadacie... kilkanaście lat temu przejeżdżając gdzieś.. widziałam na sznurze suszące się pampersy.. dziób otwarłam ze zdziwienia... i do dziś mi się w głowie nie mieści...

Do dylematów łazienkowych nie podpowiem nic.. bo się nie znam.. a sama będę musiała we wrześniu powalczyć... bo kafelkarza zamówiłam ...

Ja widziałam suszącą się herbatę w torebkach, na jakimś polu namiotowym - czad :lol:

We wrześniu ?? to tuż, tuż :)