wu 22.07.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 i ja też coś dostanę juuuuupi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 cos tam dostaniesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.07.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 ... i ja też Malka.. już byłaś w tym Maroku , czy pojedziesz dopiero??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.07.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 ochh cały dzień smęcę, że nie jedziemy nigdzie na urlop a Wy tu jeszcze o takich wojażach opowiadacie, buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nita nie smęć, gdzie będziesz miała lepiej niż u siebie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.07.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 wiesz, nie wszystkich tak latwo uszczesliwic przywioze ci male sadzonki ale po roku to beda takie kobyly ze mocno sie zdziwisz u mnie to co widac na zdjeciu to sadzonki roczne, tu big boya widac: Ja zawsze mówię, żem prosta jak konstrukcja cepa , więc i o zadowolenie u mnie łatwo A trawiszcze cudne ... i ja też Malka.. już byłaś w tym Maroku , czy pojedziesz dopiero??? taa wróciłam ochh cały dzień smęcę, że nie jedziemy nigdzie na urlop a Wy tu jeszcze o takich wojażach opowiadacie, buuuuu za rok też będą wakacje Nita nie smęć, gdzie będziesz miała lepiej niż u siebie co? ooooo mądrego to i miło posłuchać bry popołudniowe zdycham z tego gorąca. KLima w mieszkaniu na full chodzi, a i tak gorąco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 23.07.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ochh cały dzień smęcę, że nie jedziemy nigdzie na urlop a Wy tu jeszcze o takich wojażach opowiadacie, buuuuu buczę razem z Tobą. żeby chociaż pogoda była na plażowanie, a tu kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.07.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 to chyba zmęczenie, bo dołek mnie dopada, najchętniej wsiadłabym w auto i sru przed siebie, prawie tak samo jak wakacje, uwielbiam samą drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.07.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 u nas taki gorąc, że zdycham... słońce i słońce... wszystko wysuszone, popalone - niefajnie ja też nie jadę nigdzie, nie buczę , na plaze rowerami jezdzimy prawie codziennie popołudniami, jak stona tfu juz zlezie z plaży na żarcie do biedrony:mad: jakoś nam społeczeństwo ubożeje, z moich obserwacji wynika, bo wczasowicze tanich norek u ludzi w blokach szukają i żywią się w biedrze,sami gotując...kiedyś restauranty i pizzerie były pełne, teraz hmmmm nie żebym miała cos do biedry a i nie wynajmuje pokoi turystom, żeby była jasność takie luźne obserwacje a my zanleźliśmy rowerami kawałek plaży, gdzie przy największym niedzielnym natężeniu stonki były trzy rodziny...cudownie:yes: zrobię zdjęcie i wrzucę, bo to niesamowite jest, jakie my mamy piękne plaże:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.07.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Amglad, obserwacje masz chyba słuszne, ale genezy bym się doszukiwała jednak gdzie indziej. Ludzie zaczynają kumać, że wakacje nad Bałtykiem są dla ludzi zamożnych, a przeciętniaki - jak piszesz - klitka i biedra. Kasia - bier leżaka i wpadaj do mnie na górkę piachu - plaża jak się patrzy a słońce napiernicza od czwartej z minutami. Nita, ja wczoraj doła przerabiałam. Forumowy Coulignon mi kuku zrobił, sprowadzając mnie na ścieżki wspomnień.A mnie jak się dioda sentymentalna załączy , to prze..bane bry Paniom w ten słoneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.07.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 bry:)nie lubie stony ...smiecą syfią i niszczą wszystko co na ich drodze - stąd nazwa. ludzie to świnie, wystarczy po takim słonecznym dniu na plażę pójść...syf, śmieci, butelki, puszki, obsrane pampersy - no dramat. lasy przy plaży obsrane chociaż toj toje stoja i śmietniki tez są - tak jakby kto miał wątpliwości. przyjezdżaja i myslą, że na wakacjach to im wszystko wolno, syfiarzea w niedzielę, to już baba jedna przeszła wszystko - leżymy sobie na kocyku, ludzi ni ma a ona lazła z jednej miejscowości do drugiej plażą. pech chciał, że na naszych oczach jakies kilkadziesiat metrów od nas zdjeła gacie i na środku plaży - słowo daję - kucnęła i ...nie chce obrzydzaj, ale dwójkę walnęła....nas zatkałoja pie...ole, myślałam, że zwymiotuję, zaczełam krzyczeć a ona gacie w górę i oddaliła się szybkim krokiemnienawidze ludzi jak na takie cos patrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Hleloł, Amglad, wlasnie ja tez tego nie cierpie, albo lazenie na wydmy za potrzeba, to samo z dziecmi? czy one maja mniej smierdzace odchody, ze tak po chamsku mozna zrzucic sie na plazy??? do tego zakopywanie albo i nie smieci w piachu, a juz plywajace "batony" w wodzie obrzydzaja mnie na maksa itp, itd :mad: a w ogole to mam wcurwa/dola i co tam jeszcze chcecie no i ogolne niezadowolenie z zycia. a oczywiscie zaczelo sie od pierdykniecia kompa, jakis pipipippi malwar czy sralwar wlazl i nie chce wylezc. od wczoraj jestem bombardowana:bash:. nic to, tylek w troki i zrobilam przywrocenie systemu do sprzed tygodnia kiedy wszystko gralo i buczalo, na razie jest cacy wiec moze i moj wcurw przejdzie no dobra wyzalilam sie, opowiedzcie cos smiesznego pogoda do bani ciemno jak w ruskim czolgu, zaraz cos lunie. ponoc ma sie przejasnic, taaaaa juz to widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.07.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 malka, widziałam na wewontku amglad no nie żartuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.07.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 bry:) nie lubie stony ...smiecą syfią i niszczą wszystko co na ich drodze - stąd nazwa. ludzie to świnie, wystarczy po takim słonecznym dniu na plażę pójść...syf, śmieci, butelki, puszki, obsrane pampersy - no dramat. lasy przy plaży obsrane chociaż toj toje stoja i śmietniki tez są - tak jakby kto miał wątpliwości. przyjezdżaja i myslą, że na wakacjach to im wszystko wolno, syfiarze a w niedzielę, to już baba jedna przeszła wszystko - leżymy sobie na kocyku, ludzi ni ma a ona lazła z jednej miejscowości do drugiej plażą. pech chciał, że na naszych oczach jakies kilkadziesiat metrów od nas zdjeła gacie i na środku plaży - słowo daję - kucnęła i ...nie chce obrzydzaj, ale dwójkę walnęła....nas zatkało ja pie...ole, myślałam, że zwymiotuję, zaczełam krzyczeć a ona gacie w górę i oddaliła się szybkim krokiem nienawidze ludzi jak na takie cos patrze Nietstey mam podobne spostrzeżenia, choć moze nie tak hardkorowe Nie wiem, czy to nadmiar słońca, świeżego powietrza, czy jednak zwykła głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.07.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Amglad to Ty masz dobre serce, Ja bym od razu zaczęła mordę drzeć, tak by w połowie przerwać. Durna by sobie nogi obsrała, to może zastanowiła by się świnia co robi. U mnie przed blokiem rośnie żywopłot. Schodzi się w rogu w kąt ostry - miejsce super osłonięte - ale z boków, z góry (mam balkon na 3 piętrze) wszystko jak na dłoni widać. A,że tuż obok jest przystanek, ludzie (choć chyba to nie najlepsze słowo) urządzili sobie tam szalet publiczny. Mam niekłamana przyjemność, krzyknąć z balkonu "widze twoją dupę", a jeszcze zabawniejszy jest widok miotającego się sracza . Ja rozumiem, potrzeba jest potrzebą, ale do cholery, wściekamy się na psie kupy, a ludziom darujemy ?? Ależ gówniany temat mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.07.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Amglad to Ty masz dobre serce, Ja bym od razu zaczęła mordę drzeć, tak by w połowie przerwać. Durna by sobie nogi obsrała, to może zastanowiła by się świnia co robi. U mnie przed blokiem rośnie żywopłot. Schodzi się w rogu w kąt ostry - miejsce super osłonięte - ale z boków, z góry (mam balkon na 3 piętrze) wszystko jak na dłoni widać. A,że tuż obok jest przystanek, ludzie (choć chyba to nie najlepsze słowo) urządzili sobie tam szalet publiczny. Mam niekłamana przyjemność, krzyknąć z balkonu "widze twoją dupę", a jeszcze zabawniejszy jest widok miotającego się sracza . Ja rozumiem, potrzeba jest potrzebą, ale do cholery, wściekamy się na psie kupy, a ludziom darujemy ?? Ależ gówniany temat mamy hehehe ten miotający sie sracz rozbawił mnie setnie... widze to, widze.. co do baby - zatkało mnie po prostu, dlatego wczesniej nie darłam mordy. w życiu nie widziałam, żeby stara baba srała na środku plaży, poza tym jakby se giry obsrała, to by do morza weszła umyc - i tak źle i tak gównianie.. fakt, gówniany temat.. ja juz koncze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Malka i tego mi bylo trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.07.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 fakt ludzie to swinie , ciagle pokutuje tradycja jak nie moje to moge wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.07.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Masakra:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.07.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Malka i tego mi bylo trzeba do usług Oglądałyście "Dzień świra" = mam czasem ochotę nasrać komuś na wycieraczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts