Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

do usług :)

Oglądałyście "Dzień świra" = mam czasem ochotę nasrać komuś na wycieraczkę ;)

taaaak, ja tez. raz mi sie zdarzylo kiedy mieszkalam w bloku, ze odnioslam sasiadce kupe jej psa, polozylam na wycieraczce, no ilez mozna, ja po swoim sprzatam nawet jak na polu gania.

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nic nie mam do właścicieli psów, sama zresztą byłam swego czasu, ale czasami mam ochotę zadzwonić do TOZ :bash: Mój sąsiad wyjechal, psem i domem zajmują sie jego rodzice, którzy codziennie bladym świtem wykopują psa z domu, uwiązują z dala od domu i ten biedak szczeka od rana niemiłosiernie, bo nie lubi być sam....

no a co powiesz na to. moi sasiedzi wystawiali psy na balkon zeby mialy swieze powietrze ale by nie przeszkadzaly i w niedziele jeden z psow podczas zabawy telepnal. aaa podstawowa informacja, balkon nie ma barierek, psy duze zabawowe mlodziak i szczenior, kuzwa ludzie bez wyobrazni po prostu. kiedys przywiazywali psa do drzewa, by nie przeszkadzal. potem przerzucili sie na balkon a teraz znowu drzewo pewnie w ruch pojdzie.

Taaa, matoły jakich mało:mad:

Mój sąsiad wymyślił, że kojec zbuduje, oczywiście od naszej strony. Nie wiem kto tu ma mieć psa, ja czy on. Działkę ma ogromną a psa w najdalszy kąt chce upchnąć !@##$$%$%^. Jak da mi dla niego karmę, to będę miała bliżej niż on.

A chciałam sobie humor poprawić a tu przydałoby się w temacie kup i psich ,,właścicieli" http://emotikona.pl/emotikony/pic/0shoot.gif

czasem w Texasie .... http://www.tvn24.pl/zastrzelila-mezczyzne-na-stacji-benzynowej-wszystko-zarejestrowala-kamera,341942,s.html

Ja tam sucz jestem, nie mam oporów powiadamiać odpowiednich władz gdy bezbronnym się krzywda dzieje.

Dzwonię na policję, jak ktoś tłucze dziecko, czy przewozi je bez fotelika, gdy jakieś oprychy tłuką przechodnia na deptaku, do SdZ , gdy jakiś zwierzak cierpi - tak mam i to nieuleczalne chyba :oops:

Może gdy ja będę potrzebować pomocy też ktoś sięgnie po telefon ??

Texas - dziwny stan, ale chyba też chciałabym mieć prawo do obrony swojego życia i zdrowia

a bo zycie w dupe mnie dzis kopie strasznie, dola mam ktory we wcurza sie zmienia. rano zaspalam ale jakos nie mam wyrzutow sumienia. bije sie teraz z trudnym technicznie tematem i nic nie moge wymyslic, klient chce tanio ale jednoczesnie by wszystko parametry trzymało, przebudowa sie zaczyna a ja dostaje swira. jak zrobie tanio to parametrow nie trzymam i bedzie pretensja do mnie, a jak juz trzymam parametry to z kolei jest za drogo. pierdolca dzis dostane.:bash::bash::bash:

a bo zycie w dupe mnie dzis kopie strasznie, dola mam ktory we wcurza sie zmienia. rano zaspalam ale jakos nie mam wyrzutow sumienia. bije sie teraz z trudnym technicznie tematem i nic nie moge wymyslic, klient chce tanio ale jednoczesnie by wszystko parametry trzymało, przebudowa sie zaczyna a ja dostaje swira. jak zrobie tanio to parametrow nie trzymam i bedzie pretensja do mnie, a jak juz trzymam parametry to z kolei jest za drogo. pierdolca dzis dostane.:bash::bash::bash:

matko Tarcia współczuję..... jeszcze nie słyszałam, żeby było możliwe dobrze i tanio......

trzymaj się Dziewczyno:)

O to to.

Dawno temu, jeden z moich przyjaciół został napadnięty jak wynosił śmieci,odruchowo i w absolutnej samoobronie, chwycił kosz na śmieci i przypieprzył napastnikowi w łeb. Dwa lata bujał się po sądach, policjach i prokuraturach, bo spowodował uszczerbek na zdrowiu :mad::mad::mad:

Marta prosze cie.... myslisz z on o tym nie wie? z tematem bujam sie od 2 tygodni:wtf: on po prostu oczekuje ode mnie cudu a czy ja wygladam na dżizasa:cool:

Nawet na Koperfilda nie wyglądasz :lol2:

Ale to chore, że TY musisz się tym martwić.

Robisz jak się da - najbliżej oczekiwań klienta i finito.