wu 24.07.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Malcia mojny powiedział że maks 1 cm dobrego kleju, znaczy mocny, na duże formaty i pisze na nim że nie spływa czy cóś takiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.07.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 trawiszcza dla ciebie 1 big boy, 1 medium boy, 1 zwykla, 1 niewiemcoto ale super ma ukwiecenie. może jutro uda mi się jeszcze morning light ukopac no cudne są Morning light mam, ale są takie popierdółki, że nie wiem kiedy zacznie być je widać Więc jeśli Ci zbywa to ja przytulę z rozkoszą Malcia mojny powiedział że maks 1 cm dobrego kleju, znaczy mocny, na duże formaty i pisze na nim że nie spływa czy cóś takiego:) Centymetr, to git- wystarczy by wyrównać. Zobaczę jeszcze te co przyjdą (są kalibrowane) i jeśli będą równie zacnej urody, to wezmę te, bo będzie łatwiej położyć, a jeśli będą feee, to będę miała zabawę w poziomowaniu na kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.07.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 dobry wieczór Paniom. dzięki Malka za zaproszenie. z chęcią bym skorzystała, gdybyś tylko nieco bliżej mieszkała. ale podobno za dwa dni i u nas ma być upał. akurat, jak na wesele idziemy. fajnie się będzie można spocić. hehe. chciałam jeszcze się odnieść do biedronkowych turystów amglad. TO MY!!! od 12 lat jeździmy nad morze z namiotem, kuchenką i kompletem garnków. ale na plaży nie sramy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.07.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 :lol2: Kaśka jestes boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.07.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 dobry wieczór Paniom. dzięki Malka za zaproszenie. z chęcią bym skorzystała, gdybyś tylko nieco bliżej mieszkała. ale podobno za dwa dni i u nas ma być upał. akurat, jak na wesele idziemy. fajnie się będzie można spocić. hehe. chciałam jeszcze się odnieść do biedronkowych turystów amglad. TO MY!!! od 12 lat jeździmy nad morze z namiotem, kuchenką i kompletem garnków. ale na plaży nie sramy:D E daleko ?? daleko rzecz względna Jak nie srasz na plaży i nie zostawiasz syfu w innym w wydaniu -to chyba nie masz prawa uzurpować sobie miana stonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.07.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Jak nie srasz na plaży i nie zostawiasz syfu w innym w wydaniu -to chyba nie masz prawa uzurpować sobie miana stonki. o to mi Kasia chodzi:))) to jest stonka prawdziwa, którą wielbię z rozkoszą... malka, dla Ciebie http://imageshack.us/a/img16/4937/09o4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 o siup plaże w takim wydaniu lubię Miałam pewne obawy, że cykniesz tę część postonkową Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.07.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 O Malcia! Trawy zbierasz??? Chcesz rozplenicę japońską??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.07.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 kazdy by chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.07.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 chodziło mi o biedronkowych biedaków, co to nie jadają w restauracjach, tylko sami sobie gotują przed namiotem. co do stonki to rozumiem, że tłum na plaży jest wnerwiający, ale jak jeździ się w miejsca oblegane przez turystów to tak jest i trzeba to jakoś znieść. i muszę się przyznać, że aż tak bardzo mi to nie przeszkadza. odludzie mamy u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Co tam, polskie plaże tłumów jeszcze nie znają dzisiejszy news na onecie http://ocdn.eu/images/pulscms/MmY7MDMsMmU0LDAsMSwx/5f66c7b6ca8389d4cb186691e7d7d2ce.jpg Rasia, japońskiej nie mam, więc i tę chętnie przygarnę Ale pewnie mam sobie po nią przyjechać, co ? Marta, podzielę się z Tobą, jak się ciut rozrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.07.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 :lol2: Kaśka jestes boska dzięki niteczko. ale ja tylko przyznaję się do tego, że jestem wieśniakiem i biedakiem (wg statystyk krajowych, bo moich wsiowych, to może nie). i nie będę z tego tytułu płakać, bo najważniejsze, to odpowiednie nastawienie do życia. tłumaczę sobie, że jako dziecko nigdy rodzice nie zabrali mnie nad morze, a moje dzieci jeżdżą tam co roku. i co z tego, że pod namiot. ja tam lubię kempingi i czuję tam prawdziwą atmosferę wakacyjną. w hotelu byłoby nudno i sztywno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.07.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 chodziło mi o biedronkowych biedaków, co to nie jadają w restauracjach, tylko sami sobie gotują przed namiotem. co do stonki to rozumiem, że tłum na plaży jest wnerwiający, ale jak jeździ się w miejsca oblegane przez turystów to tak jest i trzeba to jakoś znieść. i muszę się przyznać, że aż tak bardzo mi to nie przeszkadza. odludzie mamy u siebie. ja tylko przyznaję się do tego, że jestem wieśniakiem i biedakiem (wg statystyk krajowych, bo moich wsiowych, to może nie). i nie będę z tego tytułu płakać, bo najważniejsze, to odpowiednie nastawienie do życia. tłumaczę sobie, że jako dziecko nigdy rodzice nie zabrali mnie nad morze, a moje dzieci jeżdżą tam co roku. i co z tego, że pod namiot. ja tam lubię kempingi i czuję tam prawdziwą atmosferę wakacyjną. w hotelu byłoby nudno Kasiula, ja tez czesto pod namiotem i samogotujaca, nie ma w tzm nic zlego,a a nawet wiecej frajdy wiec wlasnie mialam Wam powiedziec, ze tlok i scisk nie wszystkim przeszkadzaja, a nawet to nalezy do tradycji wakacyjnej:yes: cale szczescie ze teraz kazdy znajdzie cos dla siebie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.07.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 a i Dziewczyny powiedzcie co to znaczy + ja troche malo kumata w komputerowo forumowych sprawach + pojawily sie jakies gwiazdki przy moim dzienniku + nie bylo ich do tej pory. co to znaczy_ja tez bym trawy chciala jak zapisy robicie:D:yes:i jeszcze cos mi sie z klawiatura stalo+ zamiast y mam z i o mamusiu jak ja sie teraz mecze:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.07.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 klawiature to musisz sobie ustawic na polska, taki maly znaczek granatowy w prawym dolnym rogu powinien ci sie wyswietlac. a gwiazdki to chyba zawsze byly? albo tu chodzi o najchetniej/najczesciej czytane dzienniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.07.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 te gwiazdki to są polubienia Twojego dziennika.na górze po prawej masz oceń temat i tam zaznacza się gwiazdki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 nie było - zrobiłam Ci dziś pięć gwiazdek A co, my mamy mieć a TY nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.07.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Kasiula, ja tez czesto pod namiotem i samogotujaca, nie ma w tzm nic zlego,a a nawet wiecej frajdy wiec wlasnie mialam Wam powiedziec, ze tlok i scisk nie wszystkim przeszkadzaja, a nawet to nalezy do tradycji wakacyjnej:yes: cale szczescie ze teraz kazdy znajdzie cos dla siebie:cool: dokładnie tak do tego podchodzę. to nasza świecka tradycja w spędzaniu tygodnia wakacji i mamy z tego ogromną frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.07.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 klawiature to musisz sobie ustawic na polska, taki maly znaczek granatowy w prawym dolnym rogu powinien ci sie wyswietlac. a gwiazdki to chyba zawsze byly? albo tu chodzi o najchetniej/najczesciej czytane dzienniki? gwiazdki sie chyba teraz pojawily, kurcze dopiero je spostrzeglam. klawiaturke odzyskalam hurra dzieki Tarcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.07.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 o patrz nawet nie wiedzialam, ze mozna oceniac tematy melduje, ze rozczachowalam wczorajszy trudny temacik, klient dostal wariantowe rozwiazania tech-cen i niech sam zdecyduje co mu zrobic:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts