Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trawiszcza dla ciebie 1 big boy, 1 medium boy, 1 zwykla, 1 niewiemcoto ale super ma ukwiecenie. może jutro uda mi się jeszcze morning light ukopac

DSCN4079.JPG

no cudne są :lol:

Morning light mam, ale są takie popierdółki, że nie wiem kiedy zacznie być je widać :cool:

Więc jeśli Ci zbywa to ja przytulę z rozkoszą :)

Malcia mojny powiedział że maks 1 cm dobrego kleju, znaczy mocny, na duże formaty i pisze na nim że nie spływa czy cóś takiego:)

Centymetr, to git- wystarczy by wyrównać.

Zobaczę jeszcze te co przyjdą (są kalibrowane) i jeśli będą równie zacnej urody, to wezmę te, bo będzie łatwiej położyć, a jeśli będą feee, to będę miała zabawę w poziomowaniu na kleju.

dobry wieczór Paniom.

dzięki Malka za zaproszenie. z chęcią bym skorzystała, gdybyś tylko nieco bliżej mieszkała.

ale podobno za dwa dni i u nas ma być upał. akurat, jak na wesele idziemy. fajnie się będzie można spocić. hehe.

chciałam jeszcze się odnieść do biedronkowych turystów amglad. TO MY!!!

od 12 lat jeździmy nad morze z namiotem, kuchenką i kompletem garnków. :)

ale na plaży nie sramy:D

dobry wieczór Paniom.

dzięki Malka za zaproszenie. z chęcią bym skorzystała, gdybyś tylko nieco bliżej mieszkała.

ale podobno za dwa dni i u nas ma być upał. akurat, jak na wesele idziemy. fajnie się będzie można spocić. hehe.

chciałam jeszcze się odnieść do biedronkowych turystów amglad. TO MY!!!

od 12 lat jeździmy nad morze z namiotem, kuchenką i kompletem garnków. :)

ale na plaży nie sramy:D

E daleko ?? daleko rzecz względna :cool:

Jak nie srasz na plaży i nie zostawiasz syfu w innym w wydaniu -to chyba nie masz prawa uzurpować sobie miana stonki.:no:

chodziło mi o biedronkowych biedaków, co to nie jadają w restauracjach, tylko sami sobie gotują przed namiotem. :stirthepot:

co do stonki to rozumiem, że tłum na plaży jest wnerwiający, ale jak jeździ się w miejsca oblegane przez turystów to tak jest i trzeba to jakoś znieść. i muszę się przyznać, że aż tak bardzo mi to nie przeszkadza. odludzie mamy u siebie.

Co tam, polskie plaże tłumów jeszcze nie znają :)

dzisiejszy news na onecie

http://ocdn.eu/images/pulscms/MmY7MDMsMmU0LDAsMSwx/5f66c7b6ca8389d4cb186691e7d7d2ce.jpg

Rasia, japońskiej nie mam, więc i tę chętnie przygarnę :)

Ale pewnie mam sobie po nią przyjechać, co ? :lol2:

Marta, podzielę się z Tobą, jak się ciut rozrośnie :lol:

:lol2::lol2: Kaśka jestes boska

dzięki niteczko. ale ja tylko przyznaję się do tego, że jestem wieśniakiem i biedakiem (wg statystyk krajowych, bo moich wsiowych, to może nie). i nie będę z tego tytułu płakać, bo najważniejsze, to odpowiednie nastawienie do życia.

tłumaczę sobie, że jako dziecko nigdy rodzice nie zabrali mnie nad morze, a moje dzieci jeżdżą tam co roku. i co z tego, że pod namiot. ja tam lubię kempingi i czuję tam prawdziwą atmosferę wakacyjną. w hotelu byłoby nudno i sztywno.:p

chodziło mi o biedronkowych biedaków, co to nie jadają w restauracjach, tylko sami sobie gotują przed namiotem. :stirthepot:

co do stonki to rozumiem, że tłum na plaży jest wnerwiający, ale jak jeździ się w miejsca oblegane przez turystów to tak jest i trzeba to jakoś znieść. i muszę się przyznać, że aż tak bardzo mi to nie przeszkadza. odludzie mamy u siebie.

ja tylko przyznaję się do tego, że jestem wieśniakiem i biedakiem (wg statystyk krajowych, bo moich wsiowych, to może nie). i nie będę z tego tytułu płakać, bo najważniejsze, to odpowiednie nastawienie do życia.

tłumaczę sobie, że jako dziecko nigdy rodzice nie zabrali mnie nad morze, a moje dzieci jeżdżą tam co roku. i co z tego, że pod namiot. ja tam lubię kempingi i czuję tam prawdziwą atmosferę wakacyjną. w hotelu byłoby nudno

Kasiula, ja tez czesto pod namiotem i samogotujaca, nie ma w tzm nic zlego,a a nawet wiecej frajdy :D

wiec wlasnie mialam Wam powiedziec, ze tlok i scisk nie wszystkim przeszkadzaja, a nawet to nalezy do tradycji wakacyjnej:yes:

cale szczescie ze teraz kazdy znajdzie cos dla siebie:cool:

:wave:

a i Dziewczyny powiedzcie co to znaczy + ja troche malo kumata w komputerowo forumowych sprawach + pojawily sie jakies gwiazdki przy moim dzienniku + nie bylo ich do tej pory. co to znaczy_

ja tez bym trawy chciala jak zapisy robicie:D:yes:

i jeszcze cos mi sie z klawiatura stalo+ zamiast y mam z i o mamusiu jak ja sie teraz mecze:mad:

Kasiula, ja tez czesto pod namiotem i samogotujaca, nie ma w tzm nic zlego,a a nawet wiecej frajdy :D

wiec wlasnie mialam Wam powiedziec, ze tlok i scisk nie wszystkim przeszkadzaja, a nawet to nalezy do tradycji wakacyjnej:yes:

cale szczescie ze teraz kazdy znajdzie cos dla siebie:cool:

:wave:

dokładnie tak do tego podchodzę. to nasza świecka tradycja w spędzaniu tygodnia wakacji i mamy z tego ogromną frajdę.:yes:

klawiature to musisz sobie ustawic na polska, taki maly znaczek granatowy w prawym dolnym rogu powinien ci sie wyswietlac. a gwiazdki to chyba zawsze byly? albo tu chodzi o najchetniej/najczesciej czytane dzienniki?

gwiazdki sie chyba teraz pojawily, kurcze dopiero je spostrzeglam.

klawiaturke odzyskalam hurra dzieki Tarcia:)