amglad1 25.07.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 nie było - zrobiłam Ci dziś pięć gwiazdek A co, my mamy mieć a TY nie ? zrobiłas mi gwiazdki??? fajnie, malka ja lubie gwiazdki, dziękuję Ci bardzo:). teraz muszę wyjść na tą główną stronę i obejrzeć to o czym mówicie - gdzie jest ten polub temat czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 A ja się przyznam,że to chyba starość już, ale dla mnie wakacje z zakupami, gotowaniem, praniem - to nie wakacje. Ok, na weekend mogę skoczyć i ugotować jakiś szybki obiad, ale dwa tygodnie :no: Ale namiot uwielbiam - pół życia tak wyjeżdżałam i cudownie wspominam, do tego parówki z puszki, mleko wyżebrane u gospodyni i marchewka zajumana z pola dość, bo znów się rozkleję przy wspominkach czy to kryzys wieku średniego ??? Jeszcze tylko pozostaje zakochać się w jakimś gówniarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.07.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 zrobiłas mi gwiazdki??? fajnie, malka ja lubie gwiazdki, dziękuję Ci bardzo:). teraz muszę wyjść na tą główną stronę i obejrzeć to o czym mówicie - gdzie jest ten polub temat czy co... nie na głównej, wchodzisz w wątek i na szarym pasku masz Narzędzia wątku Przeszukaj temat Oceń ten temat Typ wyświetlania klikasz w oceń temat (na strzałeczkę) i gwiazdkujesz wedle uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.07.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 wykorzystać małolata - tak, ale zakochiwać się???? po co:cool:zauważyłam, doczytałam. dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.07.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 kazdy by chcial będę jechać w Waszym kierunku - dam znać - przywiozę sadzonki . Moja się tak rozrosła, że wystarczy dla wszystkich;). Ta mniejsza(bo kupiłam ją jako miniaturową) teraz jest taka: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.07.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 o matko Rasia, jaka piekna.... u mnie to nawet ozdobne trawy nie chcą rosnąć... zwykłe za to rosną na potęgę...cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.07.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 A ja się przyznam,że to chyba starość już, ale dla mnie wakacje z zakupami, gotowaniem, praniem - to nie wakacje. Ok, na weekend mogę skoczyć i ugotować jakiś szybki obiad, ale dwa tygodnie :no: Ale namiot uwielbiam - pół życia tak wyjeżdżałam i cudownie wspominam, do tego parówki z puszki, mleko wyżebrane u gospodyni i marchewka zajumana z pola dość, bo znów się rozkleję przy wspominkach czy to kryzys wieku średniego ??? Jeszcze tylko pozostaje zakochać się w jakimś gówniarzu nie zapominaj o ziemniakach z ognicha i jajecznicy robionej na blaszkach, ale ze gowniarza teraz mam se szukac:cool: moj cudak jeszcze mi wystarcza choc ja kochliwa za mlodu bylam tak szybko jak sie zakochiwalam to sie odkochiwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.07.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Rasia cudna kupeczka:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.07.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 i jeszcze cos mi sie z klawiatura stalo+ zamiast y mam z i o mamusiu jak ja sie teraz mecze:mad: Jest jeszcze opcja lewy Ctrl + lewy Shift ja tez bym trawy chciala jak zapisy robicie:D:yes: Ja tez, ja też A ja się przyznam,że to chyba starość już, ale dla mnie wakacje z zakupami, gotowaniem, praniem - to nie wakacje. Ok, na weekend mogę skoczyć i ugotować jakiś szybki obiad, ale dwa tygodnie :no: Ale namiot uwielbiam - pół życia tak wyjeżdżałam i cudownie wspominam, do tego parówki z puszki, mleko wyżebrane u gospodyni i marchewka zajumana z pola dość, bo znów się rozkleję przy wspominkach czy to kryzys wieku średniego ??? Jeszcze tylko pozostaje zakochać się w jakimś gówniarzu Gotowanie na urlopie to tylko dorywczo mogę, ale namiot kocham od dzieciństwa:D będę jechać w Waszym kierunku - dam znać - przywiozę sadzonki . Moja się tak rozrosła, że wystarczy dla wszystkich;). Ta mniejsza(bo kupiłam ją jako miniaturową) teraz jest taka: . Cudna jest ta miniaturka;)! wykorzystać małolata - tak, ale zakochiwać się???? po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.07.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 ja za młodu się chyba nie biwakowałam za dużo i teraz nadrabiam. uwielbiam jeździć pod namiot. ciekawe, czy moje chłopaki będą kiedyś takimi zwolennikami, skoro od urodzenia ich tak ciągam na kempingi. młodszy miał 2 miesiące podczas swojego pierwszego biwaku. a gotowanie, to takie na szybkiego, albo przygotowuję wcześniej słoiki, albo jakieś spagetti z kiełbaską. i na rybkę też się oczywiście w ramach obiadu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.07.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 a ja w takich przypadkach strasznie grzeszę i kupuje gotowce w sloikach i zupki chińskie - nie jemy tego w ogóle cały rok, więc smakuje nam baaaardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.07.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 a to oczywiście także znajduje się w naszym wakacyjnym menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.07.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 tak się tu rozpisuję, a nawet nie wiem, czy w tym roku dotrzemy nad morze. całkiem możliwe, że nie. ale wtedy na pewno chociaż na kilka dni nad nasze jezioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.07.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 hmm, nie wiem czy to normalne, ale ostatnio ciągle czytam Was od końca w stronę początku. Ale też fajnie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.07.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Rasiu jaka masz piekna te rozplenice ale ona wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 to ja tu chyba jedyna, która nie lubi pod namiotem :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.07.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Cześć i czółkiem od piątku zdycham. Temperatura przekracza 35 stopni, a mój organizm toleruje tylko do 25. Chyba mi się białko w mózgu zaczyna ścinać jak jajecznica:cool: Ktoś tu mówił,że mu zimno ? Pumpa ? Codziennie wylewam na ogródek 10 m³ wody , a i tak susza jak na pustyni. Malować się nie da bo farba zasycha na wałku Plewić się nie da, bo słońce mnie zabija:mad: Jakiekolwiek prace można zaczyna,ć po zmroku. Zmieniam się w nietoperza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.07.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 to ja tu chyba jedyna, która nie lubi pod namiotem :D:D:D:D Nie jedyna.. ja też nie lubię namiotów... I też nie znoszę gotować.. śniadanie czasami na urlopie to aż nadto do zrobienia.. wolę taki wyjazd gdzie wszystko podadzą do stołu, posprzątają , i jeszcze bufet będzie... Witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.07.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 cześć Dziewczyny u nas też upały były - wczoraj 34 w cieniu, podobnie przedwczoraj i przedprzedwczoraj i jeszcze kilka dni wstecz. dramat. dziś trochę lepiej - zachmurzone niebo, 25 i kilka chwil popadało rano. tez nie znoszę upałów -po prostu nie funkcjonuję w takich temperaturach. wszystko suche jak wiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.07.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a mnie sie w czaszce kreci od tych zmian temperatur albo cisnien, znowu po kraweznikach jezdzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts