Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tarcia, ja jestem tolerancyjna ;)

Ponoć "na wyjeździe to nie grzech"

obejrzałam te modo - jedyne , które bym przełknęła to http://www.modo4u.pl/katalog/details/1355/krzes%C5%82o-punch-black niestety czarny u mnie nie przejdzie.

mnie generalnie plastiki to sie nie podobaja ani duchowe ani emsowe (nota bene polowa fm jest w nie wyposazona :D ) po prostu nie jestem trendi:lol2:

za to te drugie na "M" sa super, ciekawe czy wygodne:rolleyes: i napisz czemu nie ma byc widac twoich krzesel? te duchy to bardziej do poczekalni sie nadaja a nie do tego, twego pieknego stolu :D

juz wychodze, nie bic prosze

mnie generalnie plastiki to sie nie podobaja ani duchowe ani emsowe (nota bene polowa fm jest w nie wyposazona :D ) po prostu nie jestem trendi:lol2:

za to te drugie na "M" sa super, ciekawe czy wygodne:rolleyes: i napisz czemu nie ma byc widac twoich krzesel? te duchy to bardziej do poczekalni sie nadaja a nie do tego, twego pieknego stolu :D

Och, Tarcia, jak możesz???:D

w zasadzie to ja w tyle mam co ludzie z fm mają w swoich domach.

Merano są bardzo wygodne, ale nie ma ich w dębie, a jakoś nie leży mi inny odcień drewna do stołu.

NO i jeszcze jedna przeszkoda -w pl cena mnie powala, a ślubny się burzy na opcję Czechy :cool:

Dlaczego niewidoczne mają być ? Ja nie będę miała typowej jadalni, więc czym mniej zagracony salon tym lepiej

Och, Tarcia, jak możesz???:D

Szczerość , to się nazywa i mnie osobiście nie boli :)

jaki ładny stolik grilowy..... na narzędzia :) Niedawno szukałam do pracy , szkoda, że nie widziałam w Ikei bo akurat by się nadał. Na grila też być może, ale ja tam patrzę praktycznie, grile rzadko robimy :)

w zasadzie to ja w tyle mam co ludzie z fm mają w swoich domach.

Merano są bardzo wygodne, ale nie ma ich w dębie, a jakoś nie leży mi inny odcień drewna do stołu.

NO i jeszcze jedna przeszkoda -w pl cena mnie powala, a ślubny się burzy na opcję Czechy :cool:

Dlaczego niewidoczne mają być ? Ja nie będę miała typowej jadalni, więc czym mniej zagracony salon tym lepiej

Szczerość , to się nazywa i mnie osobiście nie boli :)

Malka bedzie miała moje krzesła!!!!!!!:) Malka bedzie miała moje krzesła!!!

cieszę się, wybieraj tony, lec do czech i skołuj sobie piekną dębową wersję - na własne oczy widziałam dębowe, nie wiem, czemu mówisz, że ich nie ma????

ja tez nie jestem fanką plastiku na salonach - owszem, na obrazkach to może całkiem ok wygląda - w rzeczywistości - nieco tandetnie jak dla mnie....ja 3 miesiące szukałam krzeseł do lotniskowca mojego - jak wiesz, marzyłam o tonach ale nie do przejscia była cena. i powiem Ci, że teraz mam stół dębowy a nóżki od krzeseł czarne i nie jest najgorzej - oczywiście super by było, gdyby były identyko, ale sie nie dało i tyle.

bierz tony - merano jest po prostu powalajace.

i ja na macanko sie pojawię:)

wiecie ja nie chce nikogo urazic, nie lubie z poklaskiem ciumkac bo wszyscy ciumkaja, zwykle jak cos mi nie lezy to nic nie mowie. ale może tu mi to zostanie wybaczone :)

Malcia naciągaj meza na czechy a jak sa debowe to tym bardziej albo poczekaj i dozbieraj kasiory. zamiast plastikowych duchow możesz postawić plastikowe zamienniki duchow :D:D:D

potem przydadzą się na ogrodzie ;) my tak zrobiliśmy az dozbieralam na moje krzesełka

http://www.sklep.eskot.pl/pictures/g-pic-Krzes__o_ogrodowe_IDEA_bia__e.jpg

No, mnie się duchy podobają, mają faktycznie szlachetną formę i plastik (w oryginałach) nie jest tandetny ale.... bardzo trudno do nich wnętrze dobrać. Widziałam kilka wersji na FM i według mnie nie pasowały w żadnej. To znaczy nie podnosiły urody wnętrza. A za tą cenę to stanowczo powinny :)

jaki ładny stolik grilowy..... na narzędzia :) Niedawno szukałam do pracy , szkoda, że nie widziałam w Ikei bo akurat by się nadał. Na grila też być może, ale ja tam patrzę praktycznie, grile rzadko robimy :)

On się również przyda jako pomocnik kuchenny :), a jak się podniszczy to będzie na narzędzia....ogrodowe :lol2:

Malka bedzie miała moje krzesła!!!!!!!:) Malka bedzie miała moje krzesła!!!

cieszę się, wybieraj tony, lec do czech i skołuj sobie piekną dębową wersję - na własne oczy widziałam dębowe, nie wiem, czemu mówisz, że ich nie ma????

ja tez nie jestem fanką plastiku na salonach - owszem, na obrazkach to może całkiem ok wygląda - w rzeczywistości - nieco tandetnie jak dla mnie....ja 3 miesiące szukałam krzeseł do lotniskowca mojego - jak wiesz, marzyłam o tonach ale nie do przejscia była cena. i powiem Ci, że teraz mam stół dębowy a nóżki od krzeseł czarne i nie jest najgorzej - oczywiście super by było, gdyby były identyko, ale sie nie dało i tyle.

bierz tony - merano jest po prostu powalajace.

i ja na macanko sie pojawię:)

No nie wiem czy będzie miała -potrzebuję minimum 6 sztuk, a to już robi solidną kwotę :(

Zobaczymy, w przyszłym tygodniu przywiozą stół, zobaczę odcień dębu i wtedy coś pokombinuję

Oczywiście, jak juz ogarnę się na macanko zapraszam :)

wiecie ja nie chce nikogo urazic, nie lubie z poklaskiem ciumkac bo wszyscy ciumkaja, zwykle jak cos mi nie lezy to nic nie mowie. ale może tu mi to zostanie wybaczone :)

Malcia naciągaj meza na czechy a jak sa debowe to tym bardziej albo poczekaj i dozbieraj kasiory. zamiast plastikowych duchow możesz postawić plastikowe zamienniki duchow :D:D:D

potem przydadzą się na ogrodzie ;) my tak zrobiliśmy az dozbieralam na moje krzesełka

http://www.sklep.eskot.pl/pictures/g-pic-Krzes__o_ogrodowe_IDEA_bia__e.jpg

Nie ma nic gorszego niż ciumkanie dla towarzystwa ;)

Wczoraj naraziłam się bratu mojemu osobistemu,oglądałam jego łazienkę (jest na etapie wykończeniówki) i powiedziałam,że wiocha pojechał z ledami w łazience.

Focha strzelił twierdząc,że zmiana kolorów nie jest obligatoryjna (serio - użył takiego zdania - padłam ) :lol2:

Krzesła będą od razu docelowe -żadnych prowizorek -bo zostaną na wieki.

malka stół piękny. rozkłada się?

a krzesła wybrałabym merano (jeśli byłoby mnie na nie stać). są cudne.:yes:

Niestety nie rozkładany, różnica w cenie to ponad 2 tysie, a powiększa się o niespełna metr - więc jak mi nalot zrobicie, to dostawię jakiś ikeowski, albo zrobimy dalekowschodnią imprę i będziemy siedzieć na podłodze :lol:

No, mnie się duchy podobają, mają faktycznie szlachetną formę i plastik (w oryginałach) nie jest tandetny ale.... bardzo trudno do nich wnętrze dobrać. Widziałam kilka wersji na FM i według mnie nie pasowały w żadnej. To znaczy nie podnosiły urody wnętrza. A za tą cenę to stanowczo powinny :)

A jaką masz wizję wnętrza z duchami ??

I przyznam się -miałam okazję widzieć i oryginał i podróbę i gdyby nie stały obok siebie -nie rozróżniłabym :oops:

A mogę w ten weekend?:rolleyes:

Pomożesz nam malować ?? ;)

A Adam się oburzył - że w ogóle pytasz :yes:

W niedzielę, będę musiała powierzyć Cię ślubnemu - bo młody w nocy wyjeżdża na obóz i muszę go ogarnąć

Rasia wpadnij 2 dni później PLISSSSSSSS to my już tez będziemy albo zostan do tego czasu:hug:

To kiedy Wy będziecie??

Edytowane przez malka

Kurcze, a mnie się wydawało,że dopiero w następny weekend.

To wiesz,że , jeszcze raz będziesz "musiała" nas odwiedzić, bo mam obsuwę w żywicy i na pewno jej do 14 nie wyleją :(

Niech mnie ktoś kopnie w doopę,bym nabrała zapału do roboty.

Kurde, bym nabrała zapału do czegokolwiek :oops:

To wiesz,że , jeszcze raz będziesz "musiała" nas odwiedzić, bo mam obsuwę w żywicy i na pewno jej do 14 nie wyleją :(

To ja jednak na tą żywicę poczekam do września! :lol: Aaaa... gratuluję 6-setnej stronki :wiggle:.

Adama ucałuj, a Adam - Ciebie ode mnie ;):hug:

my zostaniemy pewno do nastepnego weekendu ale jakby co to na paparetowe przyjedziemy

Uuuuu Asia :(

No jakoś to przeżyjemy ;)

Tarcia, najboleśniej odczuwam temperaturę na dworze - mam dość,deszczu pragnę.

Ale musze się zmobilizować, bo o 16 przychodzi pan na pomiar drzwi...jessssu jak mi się nie chce doopy ruszać