TAR 31.07.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 to teraz pytanie co Ty na to i co T. na to:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.07.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Tarcia, ja jestem tolerancyjna Ponoć "na wyjeździe to nie grzech" obejrzałam te modo - jedyne , które bym przełknęła to http://www.modo4u.pl/katalog/details/1355/krzes%C5%82o-punch-black niestety czarny u mnie nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.07.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 mnie generalnie plastiki to sie nie podobaja ani duchowe ani emsowe (nota bene polowa fm jest w nie wyposazona ) po prostu nie jestem trendi:lol2: za to te drugie na "M" sa super, ciekawe czy wygodne:rolleyes: i napisz czemu nie ma byc widac twoich krzesel? te duchy to bardziej do poczekalni sie nadaja a nie do tego, twego pieknego stolu juz wychodze, nie bic prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.07.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 mnie generalnie plastiki to sie nie podobaja ani duchowe ani emsowe (nota bene polowa fm jest w nie wyposazona ) po prostu nie jestem trendi za to te drugie na "M" sa super, ciekawe czy wygodne:rolleyes: i napisz czemu nie ma byc widac twoich krzesel? te duchy to bardziej do poczekalni sie nadaja a nie do tego, twego pieknego stolu juz wychodze, nie bic prosze Och, Tarcia, jak możesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.07.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 mnie generalnie plastiki to sie nie podobaja ani duchowe ani emsowe (nota bene polowa fm jest w nie wyposazona ) po prostu nie jestem trendi:lol2: za to te drugie na "M" sa super, ciekawe czy wygodne:rolleyes: i napisz czemu nie ma byc widac twoich krzesel? te duchy to bardziej do poczekalni sie nadaja a nie do tego, twego pieknego stolu juz wychodze, nie bic prosze w zasadzie to ja w tyle mam co ludzie z fm mają w swoich domach. Merano są bardzo wygodne, ale nie ma ich w dębie, a jakoś nie leży mi inny odcień drewna do stołu. NO i jeszcze jedna przeszkoda -w pl cena mnie powala, a ślubny się burzy na opcję Czechy Dlaczego niewidoczne mają być ? Ja nie będę miała typowej jadalni, więc czym mniej zagracony salon tym lepiej Och, Tarcia, jak możesz??? Szczerość , to się nazywa i mnie osobiście nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.07.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 jaki ładny stolik grilowy..... na narzędzia Niedawno szukałam do pracy , szkoda, że nie widziałam w Ikei bo akurat by się nadał. Na grila też być może, ale ja tam patrzę praktycznie, grile rzadko robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 31.07.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 w zasadzie to ja w tyle mam co ludzie z fm mają w swoich domach. Merano są bardzo wygodne, ale nie ma ich w dębie, a jakoś nie leży mi inny odcień drewna do stołu. NO i jeszcze jedna przeszkoda -w pl cena mnie powala, a ślubny się burzy na opcję Czechy Dlaczego niewidoczne mają być ? Ja nie będę miała typowej jadalni, więc czym mniej zagracony salon tym lepiej Szczerość , to się nazywa i mnie osobiście nie boli Malka bedzie miała moje krzesła!!!!!!! Malka bedzie miała moje krzesła!!! cieszę się, wybieraj tony, lec do czech i skołuj sobie piekną dębową wersję - na własne oczy widziałam dębowe, nie wiem, czemu mówisz, że ich nie ma???? ja tez nie jestem fanką plastiku na salonach - owszem, na obrazkach to może całkiem ok wygląda - w rzeczywistości - nieco tandetnie jak dla mnie....ja 3 miesiące szukałam krzeseł do lotniskowca mojego - jak wiesz, marzyłam o tonach ale nie do przejscia była cena. i powiem Ci, że teraz mam stół dębowy a nóżki od krzeseł czarne i nie jest najgorzej - oczywiście super by było, gdyby były identyko, ale sie nie dało i tyle. bierz tony - merano jest po prostu powalajace. i ja na macanko sie pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.07.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 wiecie ja nie chce nikogo urazic, nie lubie z poklaskiem ciumkac bo wszyscy ciumkaja, zwykle jak cos mi nie lezy to nic nie mowie. ale może tu mi to zostanie wybaczone Malcia naciągaj meza na czechy a jak sa debowe to tym bardziej albo poczekaj i dozbieraj kasiory. zamiast plastikowych duchow możesz postawić plastikowe zamienniki duchow :D:D potem przydadzą się na ogrodzie my tak zrobiliśmy az dozbieralam na moje krzesełka http://www.sklep.eskot.pl/pictures/g-pic-Krzes__o_ogrodowe_IDEA_bia__e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.07.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 aaa i zawsze możesz je sztaplowac i gdzies odstawiac tez będą niewidoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.07.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 malka stół piękny. rozkłada się? a krzesła wybrałabym merano (jeśli byłoby mnie na nie stać). są cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 No, mnie się duchy podobają, mają faktycznie szlachetną formę i plastik (w oryginałach) nie jest tandetny ale.... bardzo trudno do nich wnętrze dobrać. Widziałam kilka wersji na FM i według mnie nie pasowały w żadnej. To znaczy nie podnosiły urody wnętrza. A za tą cenę to stanowczo powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.07.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Rasia, głuptoku, Ty to możesz wpadać kiedy tylko Ci pasuje, czy to wrzesień, czy listopad, czy każdy inny miesiąc roku Luka, trzymam Cię za słowo Aga, może mu podeślę link na e mail A mogę w ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.07.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Rasia wpadnij 2 dni później PLISSSSSSSS to my już tez będziemy albo zostan do tego czasu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.07.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) jaki ładny stolik grilowy..... na narzędzia Niedawno szukałam do pracy , szkoda, że nie widziałam w Ikei bo akurat by się nadał. Na grila też być może, ale ja tam patrzę praktycznie, grile rzadko robimy On się również przyda jako pomocnik kuchenny , a jak się podniszczy to będzie na narzędzia....ogrodowe Malka bedzie miała moje krzesła!!!!!!! Malka bedzie miała moje krzesła!!! cieszę się, wybieraj tony, lec do czech i skołuj sobie piekną dębową wersję - na własne oczy widziałam dębowe, nie wiem, czemu mówisz, że ich nie ma???? ja tez nie jestem fanką plastiku na salonach - owszem, na obrazkach to może całkiem ok wygląda - w rzeczywistości - nieco tandetnie jak dla mnie....ja 3 miesiące szukałam krzeseł do lotniskowca mojego - jak wiesz, marzyłam o tonach ale nie do przejscia była cena. i powiem Ci, że teraz mam stół dębowy a nóżki od krzeseł czarne i nie jest najgorzej - oczywiście super by było, gdyby były identyko, ale sie nie dało i tyle. bierz tony - merano jest po prostu powalajace. i ja na macanko sie pojawię No nie wiem czy będzie miała -potrzebuję minimum 6 sztuk, a to już robi solidną kwotę Zobaczymy, w przyszłym tygodniu przywiozą stół, zobaczę odcień dębu i wtedy coś pokombinuję Oczywiście, jak juz ogarnę się na macanko zapraszam wiecie ja nie chce nikogo urazic, nie lubie z poklaskiem ciumkac bo wszyscy ciumkaja, zwykle jak cos mi nie lezy to nic nie mowie. ale może tu mi to zostanie wybaczone Malcia naciągaj meza na czechy a jak sa debowe to tym bardziej albo poczekaj i dozbieraj kasiory. zamiast plastikowych duchow możesz postawić plastikowe zamienniki duchow :D:D potem przydadzą się na ogrodzie my tak zrobiliśmy az dozbieralam na moje krzesełka http://www.sklep.eskot.pl/pictures/g-pic-Krzes__o_ogrodowe_IDEA_bia__e.jpg Nie ma nic gorszego niż ciumkanie dla towarzystwa Wczoraj naraziłam się bratu mojemu osobistemu,oglądałam jego łazienkę (jest na etapie wykończeniówki) i powiedziałam,że wiocha pojechał z ledami w łazience. Focha strzelił twierdząc,że zmiana kolorów nie jest obligatoryjna (serio - użył takiego zdania - padłam ) Krzesła będą od razu docelowe -żadnych prowizorek -bo zostaną na wieki. malka stół piękny. rozkłada się? a krzesła wybrałabym merano (jeśli byłoby mnie na nie stać). są cudne. Niestety nie rozkładany, różnica w cenie to ponad 2 tysie, a powiększa się o niespełna metr - więc jak mi nalot zrobicie, to dostawię jakiś ikeowski, albo zrobimy dalekowschodnią imprę i będziemy siedzieć na podłodze No, mnie się duchy podobają, mają faktycznie szlachetną formę i plastik (w oryginałach) nie jest tandetny ale.... bardzo trudno do nich wnętrze dobrać. Widziałam kilka wersji na FM i według mnie nie pasowały w żadnej. To znaczy nie podnosiły urody wnętrza. A za tą cenę to stanowczo powinny A jaką masz wizję wnętrza z duchami ?? I przyznam się -miałam okazję widzieć i oryginał i podróbę i gdyby nie stały obok siebie -nie rozróżniłabym A mogę w ten weekend? Pomożesz nam malować ?? A Adam się oburzył - że w ogóle pytasz W niedzielę, będę musiała powierzyć Cię ślubnemu - bo młody w nocy wyjeżdża na obóz i muszę go ogarnąć Rasia wpadnij 2 dni później PLISSSSSSSS to my już tez będziemy albo zostan do tego czasu:hug: To kiedy Wy będziecie?? Edytowane 31 Lipca 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.08.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 my bedziemy we wtorek, bo Arni w niedziele wieczorem dopiero wraca z polnocy i chciala miec czas na ogarniecie chaty a w weekend i tak nie moglibysmy, bo siostra ma impre urodzinowa to sie zalapiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Kurcze, a mnie się wydawało,że dopiero w następny weekend. To wiesz,że , jeszcze raz będziesz "musiała" nas odwiedzić, bo mam obsuwę w żywicy i na pewno jej do 14 nie wyleją Niech mnie ktoś kopnie w doopę,bym nabrała zapału do roboty. Kurde, bym nabrała zapału do czegokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Kurcze, a mnie się wydawało,że dopiero w następny weekend. To wiesz,że , jeszcze raz będziesz "musiała" nas odwiedzić, bo mam obsuwę w żywicy i na pewno jej do 14 nie wyleją Niech mnie ktoś kopnie w doopę,bym nabrała zapału do roboty. Kurde, bym nabrała zapału do czegokolwiek To ja jednak na tą żywicę poczekam do września! Aaaa... gratuluję 6-setnej stronki . Adama ucałuj, a Adam - Ciebie ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.08.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Kurcze, a mnie się wydawało,że dopiero w następny weekend. To wiesz,że , jeszcze raz będziesz "musiała" nas odwiedzić, bo mam obsuwę w żywicy i na pewno jej do 14 nie wyleją Niech mnie ktoś kopnie w doopę,bym nabrała zapału do roboty. Kurde, bym nabrała zapału do czegokolwiek my zostaniemy pewno do nastepnego weekendu ale jakby co to na paparetowe przyjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.08.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 i rozumiem ze najbolesniej odczuwasz "obsuwe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.08.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Uuuuu Asia No jakoś to przeżyjemy Tarcia, najboleśniej odczuwam temperaturę na dworze - mam dość,deszczu pragnę. Ale musze się zmobilizować, bo o 16 przychodzi pan na pomiar drzwi...jessssu jak mi się nie chce doopy ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts