malka 07.01.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nie wnerwiaj mnie Dzieciaka rodziłam 30 h( jesssu znów mnie wszystko boli ) i co ?? bardziej doceniam niż rodzone 20 min ?? Guzik prawda. Chałupa do wielkanocy ma być gotowa do wprowadzenia sie i już ( tu tupnęłam nogą prawą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 jakoś nie wierze patrzac na stan wielkanoc 2010?zgoda pod warunkami zapewne.. bedom bic..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 jakoś nie wierze patrzac na stan wielkanoc 2010?zgoda pod warunkami zapewne.. bedom bic..hehe Aaaaaaaaaaaaaa a a a -dobiłeś mnie, krwawię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 07.01.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Poszalałaś... 30 godzin porodu! Choć powiem, ze moje 14 godzin szybko zleciało... Jakby mi cc nie zrobili to do dziś bym sie męczyła Nie przepchnęłabym jej na pewno (5100g ważyła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Poszalałaś... 30 godzin porodu! Choć powiem, ze moje 14 godzin szybko zleciało... Jakby mi cc nie zrobili to do dziś bym sie męczyła Nie przepchnęłabym jej na pewno (5100g ważyła) ŁOJ, ŁOJ ŁOJ.... musiało boleć. Kurna to co te moje tsy kilo znaczy a i tak wyleźć nie chciało Ale jest tupta przy mnie, podczytuje mi posty i ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 i może będzie następny "tuptuś" .... .. nie chcę krakać ... lepiej zamilknę .... bo znajdziesz młotek ... zamilknę... na jakąś chwilę ... bo najpierw muszę poczytać Twój dziennik Pozdrawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Łomatko Malka, jakiego Ty masz... świątecznego avatarka bojowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Łomatko Malka, jakiego Ty masz... świątecznego avatarka bojowego! Fajny co nie -mnie też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Avatart zarąbisty też chce takiego mikołaja. Czekamy na te fotki betonu. Jak coś nie tak to FM ci pomoże ruszym razem na betoniarnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Stuku, z czym się rusza na betoniarnie ?? Czy takie mam przygotować ? http://www.wacker.machonko.poznan.pl/obrazki/img_102_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 cosik cichutko tu jak malka zasiał... Dzien doberek )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Stuku, z czym się rusza na betoniarnie ?? Czy takie mam przygotować ? http://www.wacker.machonko.poznan.pl/obrazki/img_102_big.jpg Dokładnie coś takiego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Witaj Duchu, malke zasiało, to w składzie budowlanym, to w innych czeluściach i stąd ta cisza, ale uwierz, ja jeszcze narobię hałasu, jak wpadniemy ze Stukiem do betoniarni, oj bedzie sie działo, bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ... ja jeszcze narobię hałasu, jak wpadniemy ze Stukiem do betoniarni, oj bedzie sie działo, bedzie potrzeba mi takich jak Wy w Gwoździkowej .... ...narób więc malka jeszcze więcej hałasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cześć byłam poczytałam i biegnę dalej malka ale u Ciebie stroszno i krwiście aż strach się bać buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 18.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 No moja Droga. Wy to prawie jak w czepcu urodzeni (prawie robi wielką różnicę).... Same atrakcje od początku.... Powodzenia więc życzę, żebyście nie musieli sie po sądach biegać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witaj Oloroboalu. w moich "rozpiepszonych" progach. Ja też mam nadzieję,że obejdzie się bez sądu, ale nadzieja swoje, rozsadek swoje, ten drugi smie wątpic w ugodę. A czepek, no cóz - betonowy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 malka ale u Ciebie stroszno i krwiście aż strach się bać buziaki Straszno ito fakt - ja się boje każdego następnego dnia. Krwiście - mam nadzieje,że bez rozlewu krwi sie obejdzie. Avatar jest adekwatny do moich emocji - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 19.01.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ło matko... Faktycznie avatar adekwatny... A my sobie sami dłubiemy, problemów nie mamy (poza brakiem kasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ja osobiście samodzielnie to w nosie moge podłubać , bo na budowaniu sie nie znam. A kasę wyssały z nas bandy oszustów (narazie nie powiem złodziei - ale mam nadzieje,że kiedyś nazwę -zgodnie z prawem- rzeczy po imieniu). a teraz gnam popatrzec co tam "wydłubaliście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts