malgos2 29.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Malka, jestes w Krakowie 8 maja, wiesz o tym? No co? Wiecha opita? Nie? To jest okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.04.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 opijemy, spokojnie-przyjdzie czas zjem jakiegoś obiada i opowiem , co mi się na budowie (i nie tylko) nawyprawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Malka, Ty mi sie nie wykrecaj obiadem. Masz byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.04.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Malka, Ty mi sie nie wykrecaj obiadem. Masz byc. Małgos , litości, to piatek jest...a ja wiesz....sobota blady swit....obowiązki wzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Malka, Ty mi sie nie wykrecaj obiadem. Masz byc. Małgos , litości, to piatek jest...a ja wiesz....sobota blady swit....obowiązki wzywają Ty wiesz, ze Cie to nie ominie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.04.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Malka, Ty mi sie nie wykrecaj obiadem. Masz byc. Małgos , litości, to piatek jest...a ja wiesz....sobota blady swit....obowiązki wzywają Ty wiesz, ze Cie to nie ominie? Lipiec mam wolny cały i wcalę nie planuję sie migać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Malka, Ty mi sie nie wykrecaj obiadem. Masz byc. Małgos , litości, to piatek jest...a ja wiesz....sobota blady swit....obowiązki wzywają Ty wiesz, ze Cie to nie ominie? Lipiec mam wolny cały i wcalę nie planuję sie migać Taaaaaa, jasne. Dopiero co slyszalam, ze wszystkie weekendy masz wolne i ze z mlodym do krakuffka jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dobry vecer . Chciałbym wystąpić z zapytaniem o to co będzie na tym daszku . Noo o pokrycie mnie chodzi , bo tak jakoś się nie doczytałem z czego będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.04.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Malka, Ty mi sie nie wykrecaj obiadem. Masz byc. Małgos , litości, to piatek jest...a ja wiesz....sobota blady swit....obowiązki wzywają Ty wiesz, ze Cie to nie ominie? Lipiec mam wolny cały i wcalę nie planuję sie migać Taaaaaa, jasne. Dopiero co slyszalam, ze wszystkie weekendy masz wolne i ze z mlodym do krakuffka jedziesz. no miałam 2 minione i ten najblizszy, potem juz tyram do końca czerwca a z młodym miałam byc dziś w Krakówku, ale jakoś tak sie poskładało,że nie było opcji dotrzeć Wizyte u dktora będzie miał u nas w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.04.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dobry vecer . Chciałbym wystąpić z zapytaniem o to co będzie na tym daszku . Noo o pokrycie mnie chodzi , bo tak jakoś się nie doczytałem z czego będzie ? blacha bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Malka, Ty mi sie nie wykrecaj obiadem. Masz byc. Małgos , litości, to piatek jest...a ja wiesz....sobota blady swit....obowiązki wzywają Ty wiesz, ze Cie to nie ominie? Lipiec mam wolny cały i wcalę nie planuję sie migać Taaaaaa, jasne. Dopiero co slyszalam, ze wszystkie weekendy masz wolne i ze z mlodym do krakuffka jedziesz. no miałam 2 minione i ten najblizszy, potem juz tyram do końca czerwca a z młodym miałam byc dziś w Krakówku, ale jakoś tak sie poskładało,że nie było opcji dotrzeć Wizyte u dktora będzie miał u nas w szpitalu. Nie lubie Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.04.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nie lubie Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nie lubie Cie. Przyjedz, to Cie polubie znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.04.2009 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 8 maja - nie ma szans to polubisz mnie dopiero w lipcu muszę z tym cierpirniem, które mi zadałaś poradzić sobie jeszcze pare miesięcy bry porane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dzień Dobry Witam , Dzisiaj jesteś na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.04.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Byłam, wróciłam padam na pysk jutro tez będę i pojutrze i popojutrze.....drewno pociete, trzeba poukładac, nieco thuje odchwaścić...no i gwoździ w deskach ciagle w cholerę i ciut, roboty mi nie braknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a zdjecia beda? dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.04.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 bry Anja - dzis nie zrobiłam ani sztuki ale bedą , bedą -komin Wam musze pokazać, jest taki duży i prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 to ja juz tupie o nowe fotki. a jak spedzisz dlugi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.04.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 to ja juz tupie o nowe fotki. a jak spedzisz dlugi weekend? po bożemu - na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts