Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Ja w wycenach na ogół skreślam pierwszą i ostatnią pozycję;). TU: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?113812-DRZWI-INVADO-opinie-zdj%C4%99cia-modele-uwagi-u%C5%BCytkowanie masz opinie forumowiczów o INVADO, między innymi KaśkaMAciej:).

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

URLOP mi się zaczalhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a055.gif

a niedługo będzie takhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/p015.gif

TARcia, gratulacje:)!!!!

miłej zabawy, dużo odpoczynku i wszystkiego fajnego - czytałam - nie jestem pewna, czy ze zrozumieniem- że spotykasz sie z Dziewczynami z forum - suuuper, bawcie sie dobrze, pozdrawia Was ciocia ania z nadmorza:hug::D:cool:

TARcia, gratulacje:)!!!!

miłej zabawy, dużo odpoczynku i wszystkiego fajnego - czytałam - nie jestem pewna, czy ze zrozumieniem- że spotykasz sie z Dziewczynami z forum - suuuper, bawcie sie dobrze, pozdrawia Was ciocia ania z nadmorza:hug::D:cool:

niooo, do Arniki jedziemy i oczywista oczywistość, ze i reszte kooolezanek się zobaczy i poimprezuje:lol2: kurka takie upaly zapowiadają na przyszly tydzień, ze chyba caly wyjazd to w wodzie nad jeziorkiem będziemy się chlodzic.

dziś zdycham, jest prawie 30 st. parno jak w piekle, dobrze ze slonce za chmurami

albo idź do marketu i kup po 300 sosnowe, pomaluj na kolor jaki chcesz a zaoszczędzoną kasę wydaj na kiecki. Po co ci drzwi?

A po co mi kiecki :lol2:

URLOP mi się zaczalhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a055.gif

a niedługo będzie takhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/p015.gif

Nareszcie :lol:

U nas też było zachmurzone i ....34 stopnie.

Tarcia, ja w nocy ze środy na czwartek wyjeżdżam, więc na macanki u mnie zapraszam wcześniej, choć jeszcze nie będzie żywicy do macania :(

Właśnie kończę prasowanie "młodego", za trzy godziny wyprawiam go do nadmorza. I matka kwoka znów ze mnie wyłazi :oops:

Idę składać srylion koszulek w rozmiarze 134 :rolleyes:

To znaczysię kiedy u Ciebie ta impreza ma być Malcia????????

Jeśli czytam ze zrozumieniem to albo w środę.. albo (wykręcasz się i...) wcale....

Chwilkę mnie nie było i już pogubiłam się....

Za 3 tysie to ja mam 4 pary drzwi, bo mamy chyba z 13 ( tych drewnianych), jedne wejściowe i jedne do garażu...

Podjedź do hurtowni budowlanej i skład węgla (chyba Broniewskiego) na Ujeźdźce jak na Trzebiesławice jedziesz, ja mam drewniane i fornir, nie są najgorsze, malują na kolor jaki chyba chcesz..., ale czekasz miesiąc co najmniej... a domniemam, że drzwi chcesz już...

Malcia.. a gdzie jest ten sklep z płytkami gdzieś na naszych wsiach??

Czy Cie Malka pogięło, weź kup sobie jakies drzwi po pięć stów za sztukę, proste, białe i daj sobie spokój z tymi po kilka tysi. Bo drzwia jak drzwia,a potem bedziesz sie wkur..iać, ze juz np na łozko nie starczyło, a z materaca sie ciezko wstaje;). Nie mam łózka, ale za to mam super drogie gresy i po chusteczke ....?, trzeba było brac tansze o połowę, to tylko chata, nie muzeum ani biały dom.

Hej :) Czytam jak Dorka, od końca - doleciałam parę stron wstecz i stwierdzam:

- masz piękny stół, do niego tylko merano, duchy won

- drzwi bym brała zdroworozsądkowo - tańsze, jak się za 5-10 lat zestarzeją, zepsują, opatrzą, to 3 nowe sztuki w full wypas dizajnie nie powinny zeżreć strasznej kasy (nie będzie już innych wydatków budowlanych, bo chata będzie urządzona :)), a zawsze przyjemnie kupić coś nowego i szpanerskiego do domu. Bezprzylgowe będą popularniejsze za parę lat i pewnie już nie będą zabijać ceną.

To powodzenia w dalszej walce. Aha - i gratuluję żółtej rurki (pomarańczowej też, bo jej smutno będzie) - sama od paru dni mam własną żółtą, to się identyfikuję z innymi posiadaczami :)

To znaczysię kiedy u Ciebie ta impreza ma być Malcia????????

Jeśli czytam ze zrozumieniem to albo w środę.. albo (wykręcasz się i...) wcale....

Chwilkę mnie nie było i już pogubiłam się....

Za 3 tysie to ja mam 4 pary drzwi, bo mamy chyba z 13 ( tych drewnianych), jedne wejściowe i jedne do garażu...

Podjedź do hurtowni budowlanej i skład węgla (chyba Broniewskiego) na Ujeźdźce jak na Trzebiesławice jedziesz, ja mam drewniane i fornir, nie są najgorsze, malują na kolor jaki chyba chcesz..., ale czekasz miesiąc co najmniej... a domniemam, że drzwi chcesz już...

Malcia.. a gdzie jest ten sklep z płytkami gdzieś na naszych wsiach??

Ale czy ja coś o imprezie wspominałam ??

Do imprezowania u mnie to jeszcze trochę wody upłynie.

Przynajmniej imprez w Twoich standardach, z krzesłami i stołem. Nie będę się narażać na gromy, że nie masz na czym dupy posadzić :lol2:

Wiola, sklep jest u mnie na Bandrowskiego, jak wjeżdżasz od Kościuszki, to pierwsza brama po lewej. Kolejny z gigantycznym wyborem jest w Agacie, na parterze.

A drzwi ja chcę proste, nie żadne forniry, szybki i inne uje.

Stąd moje zaciekawienie, skąd się bierze taka róznica w cenie, bo wszystkie drzwi wyglądają tak

http://genfoto.org/images/agusia0611_1/thdsc0847.jpg

Wszystkie są bezprzylgowe (choć nie wiem po co) i wszystkie lakierowane.

malka, a gdzie Twoj młody do nadmorza - dokładniej? bo jak gdzieś blisko mnie to może wałówkę mu dowieźć??? ;) albo warunki sprawdźić?

no co, jak matka kwoka- to z klasą, na całego;)

Młody do Dźwirzyna pojechał, pojechał, choć stało to pod wielkim znakiem zapytania.

Oczywiście matka kwoka się włączyła, a raczej dwie kwoki, bo kumpela jeszcze maczała w tym palce.

Wyjazd się opóźnił ponad 2 h, bo organizator nie zadbał o sprawdzenie autokaru.

A skoro on nie zadbał, to mnie się kwoka na sygnale włączyła ;)

Z ogromnymi przebojami, ale udało się dojechać policji i sprawdzić pojazd, po czym nie dopuściła go do ruchu, "z powodu rażących usterek". MImo iż pół godziny wcześniej,kierowca machał mi jakimiś papierami przed nosem i pokornie waląc się w pierś na grób matki przysięgał,że samochód jest sprawny

Chyba wszyscy nas nienawidzą :rolleyes: I chuj z tym, tam miało jechać moje dziecko i jego brat syjamski

Widzę Malka że pakujesz tak jak ja, z duuuzym wyprzedzeniem;)

My chyba jednak mamy jakieś wspólne geny ;)

Czy Cie Malka pogięło, weź kup sobie jakies drzwi po pięć stów za sztukę, proste, białe i daj sobie spokój z tymi po kilka tysi. Bo drzwia jak drzwia,a potem bedziesz sie wkur..iać, ze juz np na łozko nie starczyło, a z materaca sie ciezko wstaje;). Nie mam łózka, ale za to mam super drogie gresy i po chusteczke ....?, trzeba było brac tansze o połowę, to tylko chata, nie muzeum ani biały dom.

U mnie skrzydła nie są drogie,cenę za każdym razem robi ościeżnica :bash::bash:

malka rozumiem ze ta cena to za 3 sztuki drzwi?? to cena ze tak powiem normalna :) no moze nie ta 9 i 6 :)

Pewnie każda jest normalna, z tym,że każda dla kogo innego :lol:

Ja mam tę metodę co Rasia, najdroższa i najtańsza oferta zawsze out.

Czekam jeszcze na wycenę od stolarza.