rasia 02.08.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja w wycenach na ogół skreślam pierwszą i ostatnią pozycję. TU: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?113812-DRZWI-INVADO-opinie-zdj%C4%99cia-modele-uwagi-u%C5%BCytkowanie masz opinie forumowiczów o INVADO, między innymi KaśkaMAciej:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.08.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 albo idź do marketu i kup po 300 sosnowe, pomaluj na kolor jaki chcesz a zaoszczędzoną kasę wydaj na kiecki. Po co ci drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.08.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 URLOP mi się zaczalhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a055.gif a niedługo będzie takhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/p015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.08.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 URLOP mi się zaczalhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a055.gif a niedługo będzie takhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/p015.gif TARcia, gratulacje:)!!!! miłej zabawy, dużo odpoczynku i wszystkiego fajnego - czytałam - nie jestem pewna, czy ze zrozumieniem- że spotykasz sie z Dziewczynami z forum - suuuper, bawcie sie dobrze, pozdrawia Was ciocia ania z nadmorza:hug::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.08.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 hihi zrozumiałam, że te wyceny to za 1 SZTUKĘ i poczułam się taka malutka ale ja bym brała za 3-4tys. reszta to kosmos, przecież nie będziesz się do nich przytulać to tylko drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.08.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 TARcia, gratulacje:)!!!! miłej zabawy, dużo odpoczynku i wszystkiego fajnego - czytałam - nie jestem pewna, czy ze zrozumieniem- że spotykasz sie z Dziewczynami z forum - suuuper, bawcie sie dobrze, pozdrawia Was ciocia ania z nadmorza:hug::cool: niooo, do Arniki jedziemy i oczywista oczywistość, ze i reszte kooolezanek się zobaczy i poimprezuje:lol2: kurka takie upaly zapowiadają na przyszly tydzień, ze chyba caly wyjazd to w wodzie nad jeziorkiem będziemy się chlodzic. dziś zdycham, jest prawie 30 st. parno jak w piekle, dobrze ze slonce za chmurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2013 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 albo idź do marketu i kup po 300 sosnowe, pomaluj na kolor jaki chcesz a zaoszczędzoną kasę wydaj na kiecki. Po co ci drzwi? A po co mi kiecki URLOP mi się zaczalhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a055.gif a niedługo będzie takhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/p015.gif Nareszcie U nas też było zachmurzone i ....34 stopnie. Tarcia, ja w nocy ze środy na czwartek wyjeżdżam, więc na macanki u mnie zapraszam wcześniej, choć jeszcze nie będzie żywicy do macania Właśnie kończę prasowanie "młodego", za trzy godziny wyprawiam go do nadmorza. I matka kwoka znów ze mnie wyłazi Idę składać srylion koszulek w rozmiarze 134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.08.2013 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 To znaczysię kiedy u Ciebie ta impreza ma być Malcia????????Jeśli czytam ze zrozumieniem to albo w środę.. albo (wykręcasz się i...) wcale....Chwilkę mnie nie było i już pogubiłam się.... Za 3 tysie to ja mam 4 pary drzwi, bo mamy chyba z 13 ( tych drewnianych), jedne wejściowe i jedne do garażu...Podjedź do hurtowni budowlanej i skład węgla (chyba Broniewskiego) na Ujeźdźce jak na Trzebiesławice jedziesz, ja mam drewniane i fornir, nie są najgorsze, malują na kolor jaki chyba chcesz..., ale czekasz miesiąc co najmniej... a domniemam, że drzwi chcesz już...Malcia.. a gdzie jest ten sklep z płytkami gdzieś na naszych wsiach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 05.08.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 malka, a gdzie Twoj młody do nadmorza - dokładniej? bo jak gdzieś blisko mnie to może wałówkę mu dowieźć??? albo warunki sprawdźić? no co, jak matka kwoka- to z klasą, na całego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.08.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Widzę Malka że pakujesz tak jak ja, z duuuzym wyprzedzeniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Czy Cie Malka pogięło, weź kup sobie jakies drzwi po pięć stów za sztukę, proste, białe i daj sobie spokój z tymi po kilka tysi. Bo drzwia jak drzwia,a potem bedziesz sie wkur..iać, ze juz np na łozko nie starczyło, a z materaca sie ciezko wstaje;). Nie mam łózka, ale za to mam super drogie gresy i po chusteczke ....?, trzeba było brac tansze o połowę, to tylko chata, nie muzeum ani biały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 malka rozumiem ze ta cena to za 3 sztuki drzwi?? to cena ze tak powiem normalna no moze nie ta 9 i 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 05.08.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Hej Czytam jak Dorka, od końca - doleciałam parę stron wstecz i stwierdzam: - masz piękny stół, do niego tylko merano, duchy won - drzwi bym brała zdroworozsądkowo - tańsze, jak się za 5-10 lat zestarzeją, zepsują, opatrzą, to 3 nowe sztuki w full wypas dizajnie nie powinny zeżreć strasznej kasy (nie będzie już innych wydatków budowlanych, bo chata będzie urządzona ), a zawsze przyjemnie kupić coś nowego i szpanerskiego do domu. Bezprzylgowe będą popularniejsze za parę lat i pewnie już nie będą zabijać ceną. To powodzenia w dalszej walce. Aha - i gratuluję żółtej rurki (pomarańczowej też, bo jej smutno będzie) - sama od paru dni mam własną żółtą, to się identyfikuję z innymi posiadaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.08.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ooo MSU, jak miło, ze ktos mysli podobnie jak ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 To znaczysię kiedy u Ciebie ta impreza ma być Malcia???????? Jeśli czytam ze zrozumieniem to albo w środę.. albo (wykręcasz się i...) wcale.... Chwilkę mnie nie było i już pogubiłam się.... Za 3 tysie to ja mam 4 pary drzwi, bo mamy chyba z 13 ( tych drewnianych), jedne wejściowe i jedne do garażu... Podjedź do hurtowni budowlanej i skład węgla (chyba Broniewskiego) na Ujeźdźce jak na Trzebiesławice jedziesz, ja mam drewniane i fornir, nie są najgorsze, malują na kolor jaki chyba chcesz..., ale czekasz miesiąc co najmniej... a domniemam, że drzwi chcesz już... Malcia.. a gdzie jest ten sklep z płytkami gdzieś na naszych wsiach?? Ale czy ja coś o imprezie wspominałam ?? Do imprezowania u mnie to jeszcze trochę wody upłynie. Przynajmniej imprez w Twoich standardach, z krzesłami i stołem. Nie będę się narażać na gromy, że nie masz na czym dupy posadzić Wiola, sklep jest u mnie na Bandrowskiego, jak wjeżdżasz od Kościuszki, to pierwsza brama po lewej. Kolejny z gigantycznym wyborem jest w Agacie, na parterze. A drzwi ja chcę proste, nie żadne forniry, szybki i inne uje. Stąd moje zaciekawienie, skąd się bierze taka róznica w cenie, bo wszystkie drzwi wyglądają tak http://genfoto.org/images/agusia0611_1/thdsc0847.jpg Wszystkie są bezprzylgowe (choć nie wiem po co) i wszystkie lakierowane. malka, a gdzie Twoj młody do nadmorza - dokładniej? bo jak gdzieś blisko mnie to może wałówkę mu dowieźć??? albo warunki sprawdźić? no co, jak matka kwoka- to z klasą, na całego;) Młody do Dźwirzyna pojechał, pojechał, choć stało to pod wielkim znakiem zapytania. Oczywiście matka kwoka się włączyła, a raczej dwie kwoki, bo kumpela jeszcze maczała w tym palce. Wyjazd się opóźnił ponad 2 h, bo organizator nie zadbał o sprawdzenie autokaru. A skoro on nie zadbał, to mnie się kwoka na sygnale włączyła Z ogromnymi przebojami, ale udało się dojechać policji i sprawdzić pojazd, po czym nie dopuściła go do ruchu, "z powodu rażących usterek". MImo iż pół godziny wcześniej,kierowca machał mi jakimiś papierami przed nosem i pokornie waląc się w pierś na grób matki przysięgał,że samochód jest sprawny Chyba wszyscy nas nienawidzą I chuj z tym, tam miało jechać moje dziecko i jego brat syjamski Widzę Malka że pakujesz tak jak ja, z duuuzym wyprzedzeniem;) My chyba jednak mamy jakieś wspólne geny Czy Cie Malka pogięło, weź kup sobie jakies drzwi po pięć stów za sztukę, proste, białe i daj sobie spokój z tymi po kilka tysi. Bo drzwia jak drzwia,a potem bedziesz sie wkur..iać, ze juz np na łozko nie starczyło, a z materaca sie ciezko wstaje;). Nie mam łózka, ale za to mam super drogie gresy i po chusteczke ....?, trzeba było brac tansze o połowę, to tylko chata, nie muzeum ani biały dom. U mnie skrzydła nie są drogie,cenę za każdym razem robi ościeżnica :bash: malka rozumiem ze ta cena to za 3 sztuki drzwi?? to cena ze tak powiem normalna no moze nie ta 9 i 6 Pewnie każda jest normalna, z tym,że każda dla kogo innego Ja mam tę metodę co Rasia, najdroższa i najtańsza oferta zawsze out. Czekam jeszcze na wycenę od stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.08.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Cenę robią bezprzylgowe, z normalna ościeżnicą będą znacznie tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie robiłam takich wycen - a powinnam, nie ?? ps . Młody dojechał do Jarocina.Połowa drogi pokonana Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.08.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ps . Młody dojechał do Jarocina.Połowa drogi pokonana A to już nie po koncercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 łun zawsze lekko zapóźniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.08.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Łee pacz jak blisko cioci Asi przejeżdża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts