nitubaga 05.08.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Malka ja się szarpnęłam na jedne b/przylgowe, bo są widoczne z salonu, jadalni i holu. Mówiąc krótko są na srodku części dziennej i cena w stosunku do reszty to nieco ponad tysiak więcej, choc może i cene robił fakt, ze ościeżnica tam ma coś ponad 26 cm szerokości. No i listwy - zamarzyły mi sie szersze 7 cm zamist zwykłych 5 pozdrówka Tarcia myśmy właśnie wrócili z pojezierza... cudna pogoda, białe żagielki migoczące w oddali... eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Buziak Nitka Się stenskniłam,wiesz Fajnie,że urlop się udał super. Co do drzwi, to u mnie ościeżnice i tak ponad 28 cm mieć muszą by ładnie "objęły" mur, więc tak jak mówiłam wcześniej, u mnie cenę robią futryny, a nie skrzydła, z ciekawości zadzwoniłam do przedstawiciela i przylgowe na całości tańsze o 450 zł. (w tej wersji z Invado) Byłam w piątek u Wioli na kawie, którą musiałam sobie przywieźć tak spontanicznie machnęłam 600 kilosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 na dobranoc przemyślenie dnia sponsorowane przez literkę M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 oooo tyż tak mam :D:D No wiem wiem, ześ w podkarpaciu bywasz a na mazowsze już drugi rok z rzędu się ino wybierasz... ale co ma wisieć.... zawiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 i ja też się stenskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.08.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 a ja nie mogę się zmusic do spakowania tobolkow:cool: lenia dostałam, a rano wypad:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.08.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Tarcia, tobołki jak tobołki, ale tą całą zieleninę musisz spakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Tarcia tobołki sa zawsze najfajniejsze do pakowania... to namacalny znak wyjazdu na pełne byczonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.08.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ja się bycze już od soboty dziś skoczyłam na zakupki ciuchowe, po raz pierwszy w zyciu kupiłam dżinsy:o ciekawe czy je kiedyś zaloze:lol2: ale były takie fajne szmatławe i nawet wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 ja się bycze już od soboty dziś skoczyłam na zakupki ciuchowe, po raz pierwszy w zyciu kupiłam dżinsy ciekawe czy je kiedyś zaloze:lol2: ale były takie fajne szmatławe i nawet wygodne Serio :jawdrop: Ale co się dziwić,ja raz w zyciu dobrowolnie założyłam kieckę Brodzik zamówiony,wersja ekonomiczna czyli 90x120. Zaliczyłam trzecią zmianę na budowie ,niestety w dzień przez upały nie jestem w stanie funkcjonować, Skończyłam zbierać liście i obcięte gałęzie.Nazbierało się 22m3 .Pan od kontenera rano się zdziwił,był przekonany,że będzie wywoził gruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.08.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 .Pan od kontenera rano się zdziwił,był przekonany,że będzie wywoził gruz nie dziwię się jego zdziwieniu. za kontener słono się płaci a liście wywożą za darmo służby miejskie. Więc jak ktoś płaci za wywóz liści, to może dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ewa u nas wywożą gałęzie i liście,pod warunkiem,że spakujesz je do brązowych worków.Wyobrażasz sobie pakowanie 22 m3 w worki ?? Cięcie gałązek, które i tak wylezą przez cieniutką folię?Próbowałam, po spakowaniu trzech sztuk byłam bliska płaczu, a zajęło mi to ponad godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Nie lepiej, szybciej i taniej było rozpalić ognisko? W ten pociąg i ja wsiadam:lol2:. Buziak Piękna:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Stolik grillowy spełnia swoją rolę... Leżing na trawingu u Malki pod orzechem zaliczony, krzesła ma Malcia, więc nie jest źle, baaa.. nawet są schody na taras, więc jest na czym poopę posadzić... Dzięki za kawkę i gościnę No i pytanko co to za stół, gdzie nabyty i za ile i jaki to dąb, czy to ten sam kolor co u mnie meble w kuchni może, bo na zdjęciu to różnie wyglądać może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 a czemu ja nic nie wiedzialam o spotkaniu u malki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Hej hej wrocilismy do rzeczywistości, lezing na trawingu z kocingiem i piwingiem był zaj......sty. Widzialam niebudowe i to wcale nie jest niebudowa, to prawdziwa budowa. A ogrodu to niejedna może już pozazdroscic ps. mam nadzieje ze sąsiedzi nic nie mówili o białych poldupkach w krzaczorach:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 jak się już ogarnę, to Wam odpiszę a teraz lecę , Stanisław czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.08.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Co będziesz skuwać???? Ogarnij się i odpocznij..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Nie lepiej, szybciej i taniej było rozpalić ognisko? W ten pociąg i ja wsiadam:lol2:. Buziak Piękna:hug:. Pwenie ,że szybciej ale czy taniej ? ale u mnie nie wolno rozpalać ognisk , kara to 5 tysi,a kontener "tylko" tysiak Stolik grillowy spełnia swoją rolę... Leżing na trawingu u Malki pod orzechem zaliczony, krzesła ma Malcia, więc nie jest źle, baaa.. nawet są schody na taras, więc jest na czym poopę posadzić... Dzięki za kawkę i gościnę No i pytanko co to za stół, gdzie nabyty i za ile i jaki to dąb, czy to ten sam kolor co u mnie meble w kuchni może, bo na zdjęciu to różnie wyglądać może... To ja dziękuję za odwiedziny i anielską cierpliwość w czekaniu Ciągle mam niedoczas,a doba za krótka :mad: Stół przyjedziesz pomacać jak rozłożę. Jest ciemniejszy ciut niż Twoje meble, ale to chyba kwestia oleju. a czemu ja nic nie wiedzialam o spotkaniu u malki ?? Przepraszam Marta nawet nie pomyslałam by do Ciebie zadzwonić Ale w sumie z czym mój leżing mógł porównywać się z Twoim Wersalem ?? Słyszałam,słyszałam jak cudnie było u Ciebie i w dołku z zazdrości mnie ściska,że nie mogłam być Hej hej wrocilismy do rzeczywistości, lezing na trawingu z kocingiem i piwingiem był zaj......sty. Widzialam niebudowe i to wcale nie jest niebudowa, to prawdziwa budowa. A ogrodu to niejedna może już pozazdroscic ps. mam nadzieje ze sąsiedzi nic nie mówili o białych poldupkach w krzaczorach:rotfl::rotfl: Sąsiad pytał,kiedy te ładne "dupy" jeszcze do mnie przyjadą, to chetnie wtedy będzie mył okna Tarcia,strasznie się cieszę, że mimo niesprzyjającym okolicznościom przyrody udało nam się spotkac :hug:Krótko w byle jakich warunkach, ale i tak się cieszę. Myślę,że odbijemy to sobie jak przyjedziesz żywicę macać A ogródkowo jesteś moim guru Od niedzieli dosadziłam jakieś 50 roślin i wysiudałam padniętą koreankę Przypomnij mi tylko o jakiej mieszance traw mówiłaś, bo oczywiście pamięć moja doskonała ale krótka- znów zawodzi. I gdybyś dała radę znaleźć nicka sprzedawcy mat z allegro to będę dźwięczna Patent T. z kątownikami na płocie na pewno wykorzystam Co będziesz skuwać???? Ogarnij się i odpocznij..... Kiedyś się ogarnę i moze kiedyś odpocznę ale jeszcze nie teraz. Stanisław mój najmilejszy, po raz kolejny spisał się na medal. Choć po 6 godzinach pocił się już olejem , dał radę skuć wylewkę pod brodzikiem. I tu rada dla wszystkich budujących JEŚLI NIE JESTEŚ PEWIEN/PEWNA CO CHCESZ MIEĆ W KABINIE PRYSZNICOWEJ - NIE RÓB TAM WYLEWKI. Łatwiej dolać kawałek, niż skuwać !!!!! Ja nie pomyślałam o tym i ryliśmy ze Stanisławem kawał zbrojonego betonu o wymiarach 120x100 i grubości 10 cm. I to jeszcze nie byłby największy ból , lecz to ,że siatka zbrojeniowa bardzo przeszkadzała w całej operacji i nieustanny stresior, ze trafimy w rurkę ogrzewania (czego nie udało nam się uniknąć ) . No nic to, koniec pogaduszek, czas lecieć do roboty. Płyty gipsowe czekają i wołają -przyklej mnie, przyklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts