Arnika 16.08.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Eee tam Malcia.. ja już 3 lata mam żarówkę w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.08.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Drucinidizajn ja tam nie mam nic na przeciwko, ale ślubny mój nosem kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 No i kiedy ja to wszystko przeczytam:yes: Chyba tylko na nagłówkach się skoncentruje:cool: Buziaki zostawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Mam permanentnego wkurwa budowlanego, więc przemilczę kilka kwestii,ok ? Z nowości - młode moje wróciło ze zgrupowania nawet nie za wiele schudł. Kamień w łazience położony - walczymy z płytami Wykopałam zdechniętą koreankę i gracillimusa, ale w zamian na pociechę posadziłam buchanani,rozplenice,parę miscantów parę rozchodników różnych odmian,bukszpany , jakieś cudaki, które wyglądają niczym koralowce ... a gracillimusa i tak mi żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 19.08.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Wykopałam zdechniętą koreankę i gracillimusa, a gracillimusa i tak mi żal Biedna Azjatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 sama zdechła -serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2013 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Impregnatu do kamienia szukam - możecie coś polecić ?Ważne - nie może zmieniać koloru (choć lekkie przyciemnienie jest akceptowalne) i musi być do powierzchni chłonnych.Mam taki łupek kwarcytowyhttp://www.uni-stone.pl/wp-content/uploads/2013/07/BLACK-SLATE.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Wykopałam zdechniętą koreankę i Proszę Cię, zaraz sobie rozkładające się zwłoki wyobraziłam... Cze Malka, kopę lat co? A plazy nie zobaczyłam bo mi sie tel znarowił i obrazków nie chce przesyłać/odbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Gupi masz telefon i tyle Wypoczęta ?? Ja a tyle roboty,że nie wiem w co łapy włożyć Dzię świetna ogródkowa pogoda u nas - aż żal siedzieć w murach. Piękne 21 stopni i gęste stratocumulusy na niebie - dla mnie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.08.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 od jakiegoś czasu spotykam się z takim hasłem w deszczowy lub pochmurny dzień - jaka piękna pogoda dzisiaj na impregnatach się nie znam, nawet wyszukiwarka nic nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Malcia z takich impregnatów to może jeden z tych http://www.hgpolska.pl/component/option,com_produkty/task,item/Itemid,78/id,23/ http://www.sklep2012.silikonypolskie.pl/?opt=asortyment&item_id=124 o tym sarsilu z tym że do klinkieru pisali że koloru nie zmienia może i do łupka by był dobry ten sarsil kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.08.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 ja miałam z tej serii impregnat do nagrobkow, robiłam nim tez parapety w starym mieszkaniu. był ok. wiec może ten do lupka tez się sprawdzi i tez na nim napisane ze nie zmienia koloruhttp://home.novol.pl/kamienne.php?id=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2013 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dzięki dziewczynki - na to właśnie liczyłam Ten pierwszy jest łatwo dostępny w casto:) i stosował go talgo,z tym,że on miał chiński łupek (bardziej chłonny) drugiego się boję, bo jest wysoce "śmierdzący" i na silikonach - czyli bankowo zmieni kolor kamienia. Tarciowy jest strzałem w dychę -tylko gdzie go kupić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.08.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) na dole strony masz kontakt i przedstawicieli regionalnych jak najedziesz na mapke województwa, w necie tez można znaleźć , kamieniarskie abc , rolmarkethttp://rolmarket.pl/product-pol-2459-Impregnat-do-kamienia-Home-by-Novol-zabezpieczajacy-powierzchnie-z-kamienia-1l.html Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.08.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Malka ...... CYKADŁO zabierz na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 jaaaaaa cieeee mam swojego przypominacza, dzieki Jamlesie no wlasnie wez cykadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Co to jest CYKADŁO...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 cykadlo to urzadzenie do cykania fotek moze to tez byc zegar ale Malcia wie, ze chodzi o to pierwsze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.08.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 http://www.sklep.apsbruk.pl/pl/c/Home-by-NOVOL/175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.08.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 cykadlo to urzadzenie do cykania fotek .... tylko coby nie cykła jak będzie instalatora mordować chop jeszcze żyje na pasku na tefałenie jeszcze nic nie piszą, chyba, że go w Brynicy utopi to najpierw muszą wyłowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts