TAR 21.08.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 ona u siebie ma takie dolki i pulapki, ze brynica niepotrzebna bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Malka ...... CYKADŁO zabierz na działkę zabrałam dzięki przypominaczu jaaaaaa cieeee mam swojego przypominacza, dzieki Jamlesie no wlasnie wez cykadlo ale zapomniałam telefonu http://www.sklep.apsbruk.pl/pl/c/Home-by-NOVOL/175 Dzięki Gosiu szukam nadal gdzieś lokalnie. Po ostatnich (qrwa) :mad: przygodach z kurierami - mam awersję tylko coby nie cykła jak będzie instalatora mordować chop jeszcze żyje na pasku na tefałenie jeszcze nic nie piszą, chyba, że go w Brynicy utopi to najpierw muszą wyłowić Insztalator jeszcze nie był = nie wiem czy to zły czy dobry znak Ale kurde gododeta też nie był - a to bardzo zły znak :bash: ona u siebie ma takie dolki i pulapki, ze brynica niepotrzebna bedzie Tylko nieużywane szambo i studnię .... ależ ile tam się zwłok zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 moze geodete jaka inna baba utopila w studni, bo nieslowny byl :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ty mnie nie strasz -on miał mi mapy przywieźć. Od maja je wiezie Ale fakt - niesłowna franca jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.08.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Malka Ty już po kotłowni albo w trakcie, malowałaś całą folią w płynie? i jaką, bo podobno folia w płynie to przeżytek, teraz są nowocześniejsze środki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 a nie latwiej bylo samemu odebrac niz z gadzina sie umawiac u siebie? oj ty masz biedna pecha do "dzikich" a tak na marginesie to gory nie wykanczacie jeszcze, a gdzie maja byc docelowe schody gdybyscie jednak decydowali sie na robienie gorki? czy ja cos przeoczylam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Malka Ty już po kotłowni albo w trakcie, malowałaś całą folią w płynie? i jaką, bo podobno folia w płynie to przeżytek, teraz są nowocześniejsze środki? W kotłowni mam tylko koło zlewu gospodarczego, a w łazience cała kabina prysznicowa, i ściana za kibello i umywalką. Została mi do zrobienia cała podłoga i uszczelnienie mojej dziury w ziemi Używałam Sopro - całego systemu -folia, taśmy ,uszczelki i narożniki. Z czystym sumieniem mogę polecić. Świetnie się nakłada (ja machałam wałkiem), taśmy i uszczelki tylko podklejałam i poprawiałam pędzlem. Próba na płycie kartonowej - mega pozytywna -zero przenikania wilgoci (czas próby 24 h) a nie latwiej bylo samemu odebrac niz z gadzina sie umawiac u siebie? oj ty masz biedna pecha do "dzikich" a tak na marginesie to gory nie wykanczacie jeszcze, a gdzie maja byc docelowe schody gdybyscie jednak decydowali sie na robienie gorki? czy ja cos przeoczylam? Nie łatwiej - trzy razy odbiłam się od drzwi - goście ciągle w terenie są :bash: Wejście na górę jest jak wejście do Matrixa - niewidoczne Pamiętasz gdzie są zamontowane schody strychowe ? Stoisz do tarasu tyłem to po prawej jest ściana, nie ? Teraz wyobraź sobie, że nie ma sufitu w salonie, a na tej ścianie są schody KIedyś tak będzie , kiedyś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.08.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 dzięki idę się doktoryzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Chcesz moje źródła ?? a masz,sęp nie będę http://www.youtube.com/watch?v=qCryrTz1Fhs http://www.youtube.com/watch?v=c1eiJ-egN4Y I jeszcze jedno -przed położeniem folii, wszystko trzeba bardzo dokładnie zagruntować. Ja używałam Webera flor - moim zdaniem najlepszy grunt na świecie Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 aaaa czaje, a schody beda azurowe, jakas lekka konstrukcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Wizja schodów nie zmieniła się od początku. Ale to było tak dawno,że pewnie nie pamiętasz, co ? Takie http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SnsmuJcFlQI/AAAAAAAADEc/Slp_clhNX30/z5753853X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 fajne, wiszace w powietrzu, na mur beton zabilabym sie na nich jak nic a schodzic po spozyciu to juz hardcor bylby, reka, noga, mozg na scianie:lol2: co nie zmienia faktu, ze wizualnie sa zaj...ste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.08.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 pięęęęęęęęęęęęęęęeeeeekne ale czy praktyczne, to insza inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 A czemu niepraktyczne ? Wchodzi się po nich i schodzi jak po każdych innych schodach, czyli spełniają swoją funkcję Fakt nie mają balustrady, ale moim zdaniem, to aspekt raczej psychologiczny - bo szczerze, ile osób trzyma się poręczy wchodząc po schodach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.08.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 fajne, wiszace w powietrzu, na mur beton zabilabym sie na nich jak nic a schodzic po spozyciu to juz hardcor bylby, reka, noga, mozg na scianie co nie zmienia faktu, ze wizualnie sa zaj...ste O własnie tak ja bym schodziła;) Ale piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dlatego na dole planowana jest wytrzeźwiałka Nawet na projekcie mam tak napisane , bo każdy kto zobaczył projekt schodów, pytał - a po spożyciu, to jak na górę wleżć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.08.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ja bym nawet bez spożycia pewnie z nich zleciała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 A ile razy zleciałaś ze schodów ? hę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.08.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 mnie się zdarzyło, i to na trzeźwo śliskie buty miałam tez mi się takie podobają , ale do chodzenia muszę mieć solidne a i teraz mam solidne betonowe tyle że bez barierki i jak kogoś wymijam po stronie bezbarierkowej to mam serce w gardle, lęk przestrzeni i zaburzenia równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Fakt nie mają balustrady, ale moim zdaniem, to aspekt raczej psychologiczny - bo szczerze, ile osób trzyma się poręczy wchodząc po schodach ?? w naszym domu 2 szt. bo pies nie da rady no i zauwazylam, ze goscie nawet mlodzi Dlatego na dole planowana jest wytrzeźwiałka Nawet na projekcie mam tak napisane , bo każdy kto zobaczył projekt schodów, pytał - a po spożyciu, to jak na górę wleżć łeee do gory to pikus, ja zwykle mam problem ze schodzeniem A ile razy zleciałaś ze schodów ? hę??? kilka razy sie zdarzylo, po ostatnim razie zostaly mi blizny po zszywaniu i problemy z lokciem:cool: stad decyzja o budowie bezschodowej nie dalej jak wczoraj bialy znowu zjechal brzuchem z samej gory, niestety zarastaja mu lapy i poduszeczki no i kurdupl traci przyczepnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts