Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malcia ale ze Anabelki ci jeszcze kwitna "na swiezo", moje lekko suszkowe już się robia ale i rozchodniczki mam tez z deczka kwitnące a Twoje jeszcze zielonki, To dobrze, będą dluzej oczy cieszyc, na przyszly rok i Tobie szczepki moich okazow porobie

hihi,cieszyć kwiatami :lol2:

Ja się zastanawiam,czy już je ściąć, czy dopiero jak kolor pokażą.

Wiola, ale ja nie mam poza hortami i lawendą (bo te po prostu lubię i zawsze miały być w ogródku) wielu kwitnących roślin.

Jakiś jaśminowiec w kącie i kantadeski. Finito :)

Kwiaty to ja lubię u kogoś, taki anielski, angielski ogród jak u Rasi na przykład - no bajka - ale nie u mnie :no::no::no:

eee? U mnie na wiosnę kwitły, jak je kupowałam. Malka, jak byłas u nas, miałam już te moje chabazie??

na pewno jakieś hakuro pod płotem i trawnik - reszty nie pamiętam

rozchodniki:jawdrop:

no przecież nie lawendę będę ciąć :lol2:

to co mam zrobić,żeby nie kwitły ?

Bo liście mają cudne:)

aaaa kupiłam jeszcze cudaki - pt: Calocephalus Beowni , odmiana grey.

Nie dość ,że są niesamowite, to jeszcze ta nazwa :lol2:

tak wyglądają

http://www.aila.org.au/canberragarden/plants/drought_hardy.jpg

http://commons.hortipedia.com/images/0/0a/Calocephalus_brownii_photo_file_PDB_174KB.jpg

nic, niech kwitna, przecież te kwiateczki to takie aby aby, spodoba ci się a jak nie to za rok obetniesz. nie sadzi się rozchodniczkow dla lisci:cool:

dobra spadam, ta goraczka i katar mnie dziś dobija, zakopie się w wyrku może jutro będzie lepiej. dobrej nocki zycze:bye:

co ma nie kwitnąć?? rozchodniki :jawdrop:

noooo

nic, niech kwitna, przecież te kwiateczki to takie aby aby, spodoba ci się a jak nie to za rok obetniesz. nie sadzi się rozchodniczkow dla lisci:cool:

dobra spadam, ta goraczka i katar mnie dziś dobija, zakopie się w wyrku może jutro będzie lepiej. dobrej nocki zycze:bye:

Strzel sobie grzane winko i do łóżka :)

Może nie obetnę, może....

Ja tam je kupiła bo mi się liście podobały, więc posadziłam dla liści, robią śliczne tło dla mojej cudownej Rubrum