TAR 21.08.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Agnes - Anabelka to hortensja u mnie na monitorze kora ma kolor nadgniłego buraka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Malcia.. aleś się rozszalała kfiotkowo... I to jest ta Kobieta, która mówiła, że trawa i tylko trawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 za chwile będzie na mnie, już mnie na moim watku od zaraz wyzywaja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 To choć do mnie.. Piwko mam, mężuś coś mocniejszego.. dobrze będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Malcia ale ze Anabelki ci jeszcze kwitna "na swiezo", moje lekko suszkowe już się robia ale i rozchodniczki mam tez z deczka kwitnące a Twoje jeszcze zielonki, To dobrze, będą dluzej oczy cieszyc, na przyszly rok i Tobie szczepki moich okazow porobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 To choć do mnie.. Piwko mam, mężuś coś mocniejszego.. dobrze będzie;) piwa na razie mam dosyć a zaraz pewnie sie poloze bo T. krzyczy zem chora z goraczka i nie chce odpoczywać tylko sznuplam i na fm siedze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Niech nie krzyczy..A i u mnie rozchodniki jeszcze w pąkach.. za to całkiem duże są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 A rozchodniki na jesień kwitną?? Mam trochę bylin, ale to moje pierwsze doświadczenie z nimi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 zaczynają w sierpniu i potrafią nawet do końca października cieszyc kwiatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 hihi,cieszyć kwiatami Ja się zastanawiam,czy już je ściąć, czy dopiero jak kolor pokażą. Wiola, ale ja nie mam poza hortami i lawendą (bo te po prostu lubię i zawsze miały być w ogródku) wielu kwitnących roślin. Jakiś jaśminowiec w kącie i kantadeski. Finito Kwiaty to ja lubię u kogoś, taki anielski, angielski ogród jak u Rasi na przykład - no bajka - ale nie u mnie :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 no weź kobieto, nie okaleczaj teraz lawend cooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 eee? U mnie na wiosnę kwitły, jak je kupowałam. Malka, jak byłas u nas, miałam już te moje chabazie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 rozchodniki:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 eee? U mnie na wiosnę kwitły, jak je kupowałam. Malka, jak byłas u nas, miałam już te moje chabazie?? na pewno jakieś hakuro pod płotem i trawnik - reszty nie pamiętam rozchodniki:jawdrop: no przecież nie lawendę będę ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 to do Agnes było, zdziwiłam się ze wiosna jej rozchodniki kwitly A Ty zla kobieto nie waz się ciac:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 to co mam zrobić,żeby nie kwitły ? Bo liście mają cudne:) aaaa kupiłam jeszcze cudaki - pt: Calocephalus Beowni , odmiana grey. Nie dość ,że są niesamowite, to jeszcze ta nazwa tak wyglądają http://www.aila.org.au/canberragarden/plants/drought_hardy.jpg http://commons.hortipedia.com/images/0/0a/Calocephalus_brownii_photo_file_PDB_174KB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 co ma nie kwitnąć?? rozchodniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 nic, niech kwitna, przecież te kwiateczki to takie aby aby, spodoba ci się a jak nie to za rok obetniesz. nie sadzi się rozchodniczkow dla lisci:cool: dobra spadam, ta goraczka i katar mnie dziś dobija, zakopie się w wyrku może jutro będzie lepiej. dobrej nocki zycze:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 co ma nie kwitnąć?? rozchodniki noooo nic, niech kwitna, przecież te kwiateczki to takie aby aby, spodoba ci się a jak nie to za rok obetniesz. nie sadzi się rozchodniczkow dla lisci:cool: dobra spadam, ta goraczka i katar mnie dziś dobija, zakopie się w wyrku może jutro będzie lepiej. dobrej nocki zycze:bye: Strzel sobie grzane winko i do łóżka Może nie obetnę, może.... Ja tam je kupiła bo mi się liście podobały, więc posadziłam dla liści, robią śliczne tło dla mojej cudownej Rubrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 eee...no byliny kwitły. Rozchodniki mam 2 złociste. Nie wiem czy niezłociste też tam są. Choroba. A one jesienią kwitną? Wszystkie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts