Gwoździk 30.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 to tak jak ja Siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja gdzie mam spedzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Malgos tez idz gdzies na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.04.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Małgoś, gdybys miała blizej do Stolycy , to miałabym pewną propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Malgos tez idz gdzies na budowe Jade do kolezanki, ale ona juz skonczyla budowe. Chociaz... cos mowila o dobudowywaniu garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 I krokwi przybyło. I nie jestem pewna daszek, czy to był balkon z przodu chyba zniknął. A Pani Inwestorki nie zawsze można zastać na działce. A i Dzień Dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dobry... to co zniknęło to był daszek (moje przekleństwo) podparty na pseudokorynckich kolumnach (o zgrozo), jak ja się cieszę, że nie muszę oglądać już tej potwory A dziś szybki obiadek i spadam popracować ku uciesze potomnych (jak święto pracy to święto pracy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.05.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dzień Dobry w ten ładny ale troche wietrzny poranek . Ja też miałem zaplanowane na weekend to i owo ale nie wiem czy cokolwiek z tego zrealizuje . Ludzie na mnie dziwnie patrza jak wychodze z domu . Ale po kwiatki trzeba było pojechać , dobrze że z auta nie wychodziłem . Życzę miłego wypoczynku przy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Mialas byc na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Mialas byc na budowie... jeszcze gulaszyk troche podgotuję i zmykam... a co Ty tak ostentacyjnie chcesz sie mnie pozbyć z foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a co Ty tak ostentacyjnie chcesz sie mnie pozbyć z foruma malgos chce mieć forumowych facetów tylko dla siebie powiedzcie mi, czy teraz to juz czas na wiechę ?? no właśnie -ja czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a co Ty tak ostentacyjnie chcesz sie mnie pozbyć z foruma malgos chce mieć forumowych facetów tylko dla siebie A ktorych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a co Ty tak ostentacyjnie chcesz sie mnie pozbyć z foruma malgos chce mieć forumowych facetów tylko dla siebie A ktorych? no tu akurat widze Fenixa i Gwoździka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dzien doberek!! Malka gratulacje zpoztempow Malgos, jak to jakich? tych pieknych i wspanialych.....a tych to na forumie pelno!!! Ja na przyklad: tak zakochalam sie w Duchu, ze juz sobie zorganizowalam 2 pierwsze tygodnie lipca natchniona Jego duchem....bede Go szukac w Jego rodzinnych stronach:lol: Ida sie lunchowac..... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No, ja oczywiscie tez jestem zakochana w Duchu, ale zawsze moge sobie z nim przez telefon pogadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a ja jestem zakochana TYLKO I JEDYNIE we własnym mężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No, ja oczywiscie tez jestem zakochana w Duchu, ale zawsze moge sobie z nim przez telefon pogadac. Z zazdrosc wale wirtualna torebkom_prze_leb!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No, ja oczywiscie tez jestem zakochana w Duchu, ale zawsze moge sobie z nim przez telefon pogadac. Z zazdrosc wale wirtualna torebkom_prze_leb!!!! A ja Ci oddam malpo jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a ja jestem zakochana TYLKO I JEDYNIE we własnym mężu Ta.....taaaaaaaaa......bujac to my, a nie nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a ja jestem zakochana TYLKO I JEDYNIE we własnym mężu Ta.....taaaaaaaaa......bujac to my, a nie nas.... Po prostu nikt inny jej nie chce, nimfomanki jednej. Ta to moze chlopa wykonczyc, wszyscy sie boja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts